Forum despre Hagleitner Hygiene Romania


veteranu Duminica, 12 Octombrie 2014
pai asa cum am zis. incepe sa se vada si efectul noii metode de salarizare model "morcovel in varf de undita" ce se aplica la firma asta, ca cat de benefic a fost experimentul cu schimbarea agentiilor ca pe sosete s-a vazut.
bag Sambata, 1 Noiembrie 2014

Hi agenti, nimic nou sub soare, vine Craciunul, ceva perspective in firma?
 

stan patitul Duminica, 2 Noiembrie 2014
nu, nimic nou sub soare. nu mai scriem fiindca nu mai avem ce vorbi, ne sunt indiferenti. die verlorene ehre...
veteranu Miercuri, 12 Noiembrie 2014

acu pleaca valul de iarna. de la buzau la resita o sa fie zona greu accesibila. ramane marea hhro cu comenzile date de fratii din nord-est si bucurestiu care de fapt e redus la sub jumate. ehei, e greu sa te scoli dimineata motivat de 1250 de lei + firimituri, daca faci marea cu sarea cand sti ca la concurenta (firma romaneasca) e dublu. s-a facut economie mare cu aia 50 de EUR taiati de la fiecare agent. acu se vad si rezultatele.

varza a la cluj Marti, 2 Decembrie 2014
Ce este foarte motivant si spune multe despre "stabilitatea" din aceasta firma este faptul ca tu esti angajat pe o zona da firma da anunturi pt job fix pe zona aia (de fapt pe majoritatea zonelor) . In fine, mai putin Maramures ;)
chintzoiul Marti, 23 Decembrie 2014
Sarbatori cu liniste, pace sufleteasca si daruri frumoase pentru toti !
scania Vineri, 6 Februarie 2015
se pare ca acum agentii sunt sunt amenintati ca daca nu trimit foile de parcurs nu isi mai iau leafa,iar seara trebuie sa anunte pe unde merg si cit stau caci a doua zi vor fi sunati de la birou sa dea explicatii daca sau abatut de la traseu asta explica de ce la birou sun 3 fete care urmaresc intruna gps de pe masini iar agenti sun vreo 8
scania Vineri, 6 Februarie 2015
Firma de tranzit ai contract de munca pe o luna de zile iar daca esti norocos ti se mai prelungeste cu cite o luna adica ai timp sa iti cauti de lucru este o societate comerciala unde ramai cca 2-3 luni pina iti gasesti un job acesta este adevarul chiar daca pe unii din conducere ii doare
scania Sambata, 27 Iunie 2015
iar se pare ca se fac noi angajari pe perioada de 2 luni
Cassano Joi, 3 Decembrie 2015
Am citit cu interes aceste comentarii, lipsa de profesionalist a unora a ajuns un fel de gradinita pe acest forum , intradevar nu am vazut persoana concediata care sa comenteze ceva de bine despre o firma , este o lege universal valabila . Ma intreb oare cei care tot au comentat in decursul timpului au avut o satisfactie personala lasand aceste mizerii pe un forum serios ? profesionala nu aveti cum , oare de ce au fost concediati multi ? pt ca erau foarte competenti ? Reamintesc fostilor sii actualilor angajati in acesta frma, ca si reclama negativa ( mai ales cand este gratis ) este benefica . Recomand firmei sa ia pozitiv aceste comentarii pt ca atunci cand cineva vorbeste de tine chiar si "" de rau"" , esti bun ,
Cassano Joi, 3 Decembrie 2015
Am inca o completare la ceea ce am postat inainte :
Comentariile facute de unii dintre voi la adresa altor persoane ( unele sarcastice si jignitoare ) nu va face pe voi sa dovediti ca aveti clasa si un comportament elevat . Criticati o firma , mai multe persoane care au lucrat s-au lucreaza acolo, dar de fapt este vina voastra . Nu ati aratat cu nimic prin comment-urile ca meritati sa lucrati in firma si aceste concedieri par fondate .
Mentionez ca aceste comentarii, doresc sa nu le luati persoanal dar imi doresc sa va ganditi pe viitor fiecare cum sta si cat de departe merge cu vorbele . Cand gura vorbeste fara rost , cand nu iti poti stapanii tasta , cand frustrarea atinge limite maxime , cand incerci sa faci rau fara sa realizezi ca de fapt iti faci tie personal rau , ajungi la un punct cand tu ca om ar trebuii sa te intrebi unde iti este problema , pentru ca nu aceasta firma ti-a cauzat aceste miscari emotionale, aici poate ati realizat ca aveti probleme voi ca si oameni , indivizi . Incercati sa va comportati normal si o sa primiti inapoi ceea ce meritati . Mult success in viata tuturor comentatorilor si firmei in acelas timp, pt ca fiecare dintre voi are multe de oferit .

PS : Va rog nu comentati postarile mele pt ca nu o sa va raspund . Multumesc anticipat .

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?