Forum despre Hagleitner Hygiene Romania


Dan spataru Miercuri, 16 Aprilie 2014
Tocmai ai numit 3 angajati model din care managerul corect si-ar dori cati mai multi: fricosi ca nu-i mai ia nimeni, executa cumintzei toate inutilitatile cerute aiurea de catre firma aia. Ok...si mai bat si cate un regional din cand in cand. :)))))
IonelTM Joi, 17 Aprilie 2014
Atunci cand am caracterizat atmosfera ca find una conflictuala, nu mi-am inchipuit nicio clipa ca se va ajunge la bataie. Mi-ati depasit asteptarile. Felicitari si la mai mare! Uite asa se naste un nou model de business :)
Micutul Joi, 17 Aprilie 2014
Ionel ,Ionelule...ce smart ai fost cand le-ai dat peste bot....bv.Astia toti cred ca au pus mana pe jobul de aur si-si dau sangele din nas sa-l pastreze...hi,hi,hi
ADMIN - undelucram.ro Joi, 17 Aprilie 2014

Buna ziua,

Avand in vedere ca multe din comentarii sunt pe langa subiectul acestui topic, avem rugamintea sa faceti comentarii care intr-adevar au legatura cu mediul si atmosfera de lucru, salariile, interviurile etc, lucruri care sunt de real interes pentru cei ce urmaresc acest topic.

De asemenea, avem rugamintea sa va pastrati acelasi nume cand comentati, altfel vom fi nevoiti sa nu aprobam comentarii multiple venite de la acelasi utilizator dar care foloseste nume diferite.

Si nu in ultimul rand, pentru o mai buna structura si intelegere a acestui topic, va rugam sa folositi si sectiunile de Evaluari, Salarii si Interviuri, sectiuni ce pot fi gasite langa sectiunea de Forum.

Va multumim pentru intelegere !
Echipa undelucram.ro

o pitzipoanka Joi, 17 Aprilie 2014

"De asemenea, avem rugamintea sa va pastrati acelasi nume cand comentati, altfel vom fi nevoiti sa nu aprobam comentarii multiple venite de la acelasi utilizator dar care foloseste nume diferite"


Se poate posta cu orice alt nume dar de la o adresa de ip diferita de catre aceasi persoana.Nu aveti de unde sa stiti acest lucru.
Lasati oameni sa scrie.

o pitzipoanka Sambata, 19 Aprilie 2014
lasati oameni sa scrie ce vor....ne-am intors in 1989 sau voi ati ramas acolo?
o pitzipoanka Sambata, 19 Aprilie 2014
Paste Fericit alaturi de cei dragii
un pitzigoi Duminica, 20 Aprilie 2014
Hristos a Inviat! O prima si ultima remarca ,actuali si fosti ,prezenti si absenti :daca nu se schimba repede abordarea in firma ,dar de sus de tot ,de undeva de peste cei care sunt considerati acum vinovati ,o sa plece unul cate unul ,mai putin cei care nu au unde inainte de pensie si se limiteaza sa maraie pe la colturi si sa linga pe jos fata de sefi ,ca sa fiu cat mai dragut in exprimare .Asta fiind cruda realitate ,cred ca s-ar aplica si unora care posteaza pe aici si umbla cu sharle prin cotloane ,cu marfa si ciubucuri de la altii pentru 100 ron ,in loc sa isi spuna pe fata pasurile si sa-si caute un loc de munca decent.
Bye!
consumabile CWS si SIDE Joi, 24 Aprilie 2014
Eu pariez cu oricine ca daca marii aia vanzatori de dincolo is adusi aici, la cuncurenta din romania, la politzia (organizata cu succes de la biroul central) din firma, la "motivarea" existenta si la negativismul si inflexibilitatea manifestata de managerul de renume balcanic, vor crede ca nu-i adevarat si vor intreba un singur lucru: unde-s valorile promovate de firma, care incep cu imaginea agentului multumit, motivat si relaxat care merge la client sa incheie nishte biznisuri de lunga durata nu sa umble ca vanzatorii de guma orbit de la un client la altul, de parca toate locatiile din romania consuma zilnic tone de produse hhro. Si sigur nu vor concepe modelul de management de "echipa" tip armata rusa "greseste unu acu 2 ani, sufera toti luni intregi dupa aia". Chiar daca ala pleaca... Sigur nu vor intelege de ce ai (ca vanzator) mailul blocat si ofertele calatoresc 2 zile pan la client.
interviu Joi, 24 Aprilie 2014
Am auzit ca sefii de regiune urmaresc noaptea angajatii si le fac poze la masini unde's parcate si ca directorul e in procese cu angajati pe care i-a amenintat ca le sparge casutele de mail si le pune microfoane. E adevarat ?
@ interviu Sambata, 26 Aprilie 2014
nu e nimic adevarat, din urmatoarele motive:
1. masinile de serviciu au gps asa ca nu trebuie nimeni sa umble noaptea pentru a le depista si face poze.
2. nu exista nici un proces pe tema "spargerii casutelor de mail" sau a punerii de microfoane, deoarece casutele de mail nu trebuie sparte pentru a accesa continutul, acesta aflandu-se pe serverele companiei, dun moment ce vorbim despre adrese de serviciu.
@ consumabile cws si side Sambata, 26 Aprilie 2014
poti paria cat vrei, dragutule. Nici un vanzator nu va deveni "mare" cu ajutorul controlului sau al altor masuri. Acestea au fost introduse - printre altele - pentru a putea elimina vanzatorii care se pretind "mari", dar fara rezultate, "mari" fiind doar minciunile si invartelile lor, primind salariul de la HHRO, dar lucrand in acelasi timp la alte companii, folosind, buneinteles, masina de serviciu si telefonul in acele scopuri, sau chiar facand taxi cu masina firmei. Nici o firma nu are succes cu oameni de acest gen.
multi name Miercuri, 7 Mai 2014
uite ce liniste s-a facut, nu-mi vine sa cred! daca o apare si acest mesaj, firma asta i-a stresat si p-astia cu saitu', ce sa mai vb de restu'....
Ha, ha, ha....
Paparazzi Joi, 8 Mai 2014
Salut dar am fost plecat in Congo sa vad daca acolo conditiile sunt mai rele ca la HHRo .
Sa revenim la oile noastre acum , se pare ca conducerea vrea sa dea tot personalul afara prin diferite artifici. Dragi mei firma HHRO nu mai are tehnician pe Romania aduce un bulgar care are 2 copii acasa si care nu poate sa il refuze pe maritul imparat manager.
Dar colegul din bulgaria nu stie ca aici este Romania si in caz de accident el nu are nici o acoperire.

Draga Manager cu M mare daca vrei sa dai afara oamenii necompetenti fa o sedinta si comunicale ca iti dau Matale demisia .

Revin cu informatii ;
Manager cu M mare Sambata, 10 Mai 2014
draga Paparazzi, de data aceasta, ca de fiecare data, de altfel, ati nimerit tot pe langa. In primul rand, managerul nu vrea sa dea afara tot personalul, ca doar n-o sa se apuce singur de lucru, nu?

Tehnicianul care a fost "dat afara" (adica dumneavoastra) a fost din cauza reducerii postului, iar daca nu se facea acel lucru atunci, ati fi fost dat acum in urma constatarii "profesionalismului" de care ati dat dovada si pe care nici celalalt coleg tehnician nu a reusit sa-l descopere si sa-l inlature, fapt care a dus la inlaturarea dumnealui. Nu din firma, ci de pe pozitie. Acest domn va ramane in firma pentru ca este un om de treaba, chiar daca ramura specifica a acestei tehnici nu este punctul forte al dumnealui. Exista de lucru pentru oameni cumsecade. Trebuie descoperite calitatile, aptitudinile si abilitatile fiecaruia. Pe ale dumneavoastra le-am descoperit. In multe domenii.

Va doresc ca in Congo sa va fie mai bine.
Paparazzi Duminica, 11 Mai 2014
Nu prea ati nimerit personajul dar, va astept in Congo poate acolo puteti sa vindeti produse fara avize sanitare . Si este o vorba ce semeni aia culegi ... Vrei profesionalism ofera profesionalism , vrei corectitudine ofera corectitudine . Vrei un businnes infloritor pune osul la treaba ca nu se vede De la vanzari de 3 miliarde care si alea sunt putine ptr o asa companie avem acum vanzari de 1 miliard , se cam spala bani in Romania doar este tara tuturor posibilitatilor . Succes managere poate te incalta romanii pana la urma .
unguru' bulan Luni, 12 Mai 2014
Hopa, am revenit si eu din concediu. Buna tuturor!

"Acest domn va ramane in firma pentru ca este un om de treaba, chiar daca ramura specifica a acestei tehnici nu este punctul forte al dumnealui." Cat de idiot sa fii sa faci asemenea afirmatii?

Pai dupa 5 ani de activitate in minunata "intreprindere familiala" (AMIN..) ca si tehnician crezi ca "tehnica" nu este punctul forte al dumnealui? Interesele sunt altele stimati lecturatori..trebuie desfintat postul pentru 1 an de zile ca asa trebuie..MACAR. Pai cine mai asimileaza in 3 luni bagaj de cunostinte tehnice cum a asimilat el in 5 ani?? Plus ca a fost scolarizat din mers..pe teren. Acum e teren minat? Asta e altceva.

Trebuie sa-i mai lingem si kaiser-uli mana din cand in cand si sa-i amintim ca "voi romanii" sunteti : a) hoti ; b) mincinosi ; c) incompetenti si d) lenesi.

Asa ca manajeri, stati lejer si dati anunturi in post si rugaciune sa mai vina niste fraieri in minunata firma.. AMIN!
unguru' bulan Luni, 12 Mai 2014
Sigur dupa 5 ani pe postul de tehnician enrgetician "tehnica" nu e punctul lui forte...Bravos manajere!!!
EHRE Marti, 13 Mai 2014
Managere tu chiar nu intelegi ca afacerea nu poate sa se dezvolte daca o carmuiesti asa deplorabil. Urgent, angajaza doi tehnicieni si eficientizeaza costurile altfel.... Si cauta un profesionist pentru recrutarea noilor angajati. S-ar putea sa iti iasa !
Paparazzi Miercuri, 14 Mai 2014
De curand a fost un targ mare afara si cu stupoare a participat si hagleitner dar !!! Gurile rele au barfit acolo cum ca hagleitner ar fi in faliment sau mai plastic declin financiar.
Maritul imparat manager poate sa confirme ca a fost acest targ
Sa fie adevarat ?!
Din pacate nu pot sa atasez poze pe acest forum
Ar mai fi o stire interesanta despre gps si foi parcurs dar vreau sa verific corectitudinea informatiilor si exactitatea lor mai intai si dupaia intram pe subiect

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?