Forum despre Hagleitner Hygiene Romania


shef de gara Joi, 19 Iunie 2014

Agentii de vanzari sunt pt schimbat. Cat mai multi cu atat mai bine. Se justifica faptul ca romanii sunt buni de nimic, cum transmite managerul in austriac si trebe concediati gramada. Singurii ce trebe platiti sunt cei ce pazesc, urmaresc, si administreaza hartzogaraia fara legatura cu vanzarea. Asa s-a ajuns la salar de birou de 2500 si de agent cu 10 mil mai putin. De noul asistent manager nici nu mai vb. Daca e serviabil si raporteaza bine poate ia 35.

chintzoiul Miercuri, 25 Iunie 2014
Dom" sef faceti ceva cu banu aista ! Cum angajezi pe unul nou cu covrigu pe 2000 lei din prima zi si la agenti vrei amu sa le micsorezi salariu. Cum sa te respect cat n-ai miscat un deget cand derectorasu era violent fizic si verbal. Gata cu fatarnicia. Nu tze asa o tzara de cheresteaua obrazuluy. Gata cu fatarnicia.
veteranu Joi, 26 Iunie 2014
Cre ca e momentu sa scriem cate un pomelnic si in Austricia cu detalii de selectie personal, salarii cu diferente mari, atmosfera, batai, urmariri, telenovele, alea, alea, cam ce face si zice piata si concurenta, ca in ultimii ani numa povesti de bine s-au zis dar totul a mers mai rau si nimeni nu a avut curajul sa se recunoasca vinovat si a mai si pasat totul in carca romanilor hoti si lensi ce trebe dati afara.
varza a la cluj Joi, 26 Iunie 2014
Lasa ma ca azi maine va propune sa lucrati pe salariu minim si va mareste bonusul generos cu 0,00025% :))))) Doara e vina voastra ca firma e pe pierdere si doara mai trebe birocrati si soferi cu 2500 - 4000 pe luna.
presa libera Vineri, 27 Iunie 2014
adevarui ca de cand nui mai colegu de la timisoara care se batea cu ei in toate cele nu mai are nime curaj sa deschida gurita. numa aici pe blog. dar si aici vad cas doar "fosti" si actuali frustrati. si acum ia facut de petrecanie si renumitului "fost" din timisoara care a pierdut amandoua procesele, saracu de el.
yuyu Vineri, 27 Iunie 2014
Io cred ca cineva se amuza pe chestia asta cu nemultumirile ca altfel nu-mi esplic cum poti sa vezi ca ai numa angajati frustrati si demotivati si tu sa le turui ca ce bine e la firma mercedes cand oamenii tai se simt ca la trabant.
chintzoiul Joi, 3 Iulie 2014

No dragii mei s-o terminat. panzerul ne-o pus senila pe cap. Tot ce stiam de stranierul aista s-o adeverit. ne-o luat 51 euro din amaratul ala de salar de 333.3 euro. 

varza a la zellamzee Vineri, 4 Iulie 2014
Mda. Daca cineva credea ca se poate face performanta pe salariu de pizzer (1280 lei) este invitat la minunata firma sa incerce. Da e mishto ca se fac angajari pe 2000 si 3000 la oameni care n-au nici stres nici raspundere. Un salariu de 2500 lei (pe care cei de la concurenta il iau lejer) devine imposibil de atins in fiecare luna. Motivare de motivare
las-o balta chintzoiule Duminica, 6 Iulie 2014
Mai terminati ma cu vaitaturile. Daca nu va convine stati la grila veche. Nime nu va obliga sa va mutati pe propunerea noua. Mie-mi convine mai mult cea noua, ma mut si gata. Cui nui place sa stea ca inainte. Ce tot va vaicariti ca babele? Vi s-a spus foarte clar ca trecerea e de buna voie. Nu mai suciti adevarul ca deja sunteti enervanti. Vindeti mai mult si castigati mai mult.
chintzoiul Duminica, 6 Iulie 2014

Stim ca aveti datorii mari. Da cand stranieru al tehnic zice ca cine nu semneaza daca nu face targetul pleaca, nu ti se pare cel putin o lipsa de diplomatie?

de tot rasul Luni, 7 Iulie 2014
Mai chintzoiule, mai. Tu crezi ca daca semnezi si nu-ti faci targetul te tine in firma? Haha! Sau esti si tu de parere ca daca vinzi de 2000 de lei poti avea pretentie la un salar de 3000?
chintzoiul Marti, 8 Iulie 2014

ma refeream la modul deplorabil in care s-a prezentat noul mod de a ne da banu. semneaza sau pa !

da de unde Miercuri, 9 Iulie 2014
n-a fost nici un mod deplorabil. Despre ce vorbesti? A fost chiat foarte super ok. De unde ai luat "semneaza sau pa!"? Esti nedrept si-mi dau seama ca orice ar face nu te multumeste. Solutia: apuca-te de treaba.
veteranu Miercuri, 9 Iulie 2014

Sa o luam practic: 200 de mil se fac f. greu spre imposibil in majoritatea zonelor. Deci aia-i 700 bonus brut. Punem salaru taiat de 1800 si avem 2500 brut. Aia-i fro 1700 net. Putin la o firma ce nu da bonuri, al 13 salar, prime de sarbatori si nu plateste nici macar tichete de parcare si mai are si pretentii sa se vanda dupa strategii ce nu prea merg. Si am calculat la 200 mil. ce nu cred ca face careva poate angajatu model de bucuresti si nici acolo lunar.

chintzoiul Miercuri, 9 Iulie 2014
Domnule din sud, cand eu am inceput pe aici salariul era cam la fel. cand munceam si depasam targetul primeam 8% comision pentru depasire. Puteam folosi masina in interes personal cu conditia sa achit combustibilul. Nu eram monitorizat gps. puteam sa t rimit mailuri clientilor mei cu ofertele cerute de dansii si puteam primii raspunsurile lor. Ati montat gps-ul pe masini fara sa ne informati (hoteste ,sub diverse pretexte). Ca sa fac o oferta e greu. trebuie sa apelez la altii. Nu e posibil asa ceva. Stim ca esti priceput, ca vinzi bine, dar un conducator are nevoie si de alte calitati. Oamenii tai stii ce cred despre tine... Daca continui cu replicile ... o sa cred altceva despre dumneata. Iar daca esti dispus sa fii ca el nu ai decat...
veteranule Miercuri, 9 Iulie 2014
cred ca-i mai bine sa-ti cauti alt job daca tu zici ca abia vinzi 200 mil. Ia gandeste-te daca firma ar fi a ta, tu ai da unui vanzator banii astia plus masina, telefon, pentru vanzarile astea care nu-ti acopera nici jumatate din cheltuielile curente...?
domnu' din SUD Miercuri, 9 Iulie 2014
Ma confunzi colega, altcineva e domnu' din Sud. Cine o fi oare?

In alta ordine de idei, cand va d ca nimeni nu are destul tupeu sa isi arate identitatea, dar si-o da in vilea prin afirmatiile si sustinerile de pe site, nu ma fac decat sa zambesc amar si sa ma intreb : ce sa mai inteleaga noii angajati sau cei deja existenti, despre firma asta si abordarea manageriala actuala?

Unii dintre voi au ales calea barbateasca de a-si sustine direct, nu pe site-uri, solicitarile si asteptarile. Cat de indretatite sunt in contextul actual si in ce masura pot fi rezolvate si daca se obtine acordul din A., este alta poveste, dar care trebuie luata in calcul!

In rest, mi se pare umilitor sa "nu stai in picioare" si sa te ascunzi dupa pseudonime.
ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 9 Iulie 2014

Revenim cu rugamintea de a va pastra acelasi nume cand comentati, altfel vom fi nevoiti sa nu aprobam comentarii multiple venite de la acelasi utilizator dar care foloseste nume diferite.

Va multumim pentru intelegere.
Echipa undelucram.ro

veteranu Sambata, 12 Iulie 2014
Pai asa e si acu. 3% ca sa recuperezi salariu taiat si mai ai un generos 5% pt crestere adica faci fro 40-50 de lei bonus gras dupa ce ti-ai crescut zona cativa ani si nu prea mai ai ce sa cresti. In concluzie dupa ce ai bagat 3 ani ca migu meri acasa cu bani si mai putini. I'm so haaaappppyyyyy
chintzoiul Luni, 14 Iulie 2014
e liniste. sa vina oare furtuna ?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?