Forum despre Halofin SRL


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 24 Februarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Halofin SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Halofin.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
user Marti, 26 Noiembrie 2013

Am lucrat 3 luni acolo si a fost cea mai proasta alegere.
Bineinteles ca mi s-a promis 1500 fix +commission aprox 0.8% si bineinteles ca m-am trezit cu 640 de lei salariul /luna .....da 640 si atat ....pe motiv ca nu am realizat target-ul .
V-ati dat seama ca target-ul este facut de catre un specialist in target-uri.

nickname Miercuri, 27 Noiembrie 2013

Fetele de la conta primesc ordine si le axecuta fara alte intrebari ca de ...patronii sunt destepti si au dreptate.
Soferii vin si pleaca in max 2-3 luni ...atat dureaza sa isi dea seama ca au luat teapa si nu li se da ce li s- a promis.Asta dupa ce le sunt opriti banii de motorina.
De la facturare suna la clienti si ia comenzi bineinteles trecandu-le pe ea si luand commission in locul agentilor .Cand o intrebi de ce a sunat la client si aluat comanda pe care trebuia sa o iei tu ...iti spune ca asa trebuie ,asa e regula si ca tu trebuie sa vizitezi in continuare clientul .E in lumea ei ...trage de scaun ca in alta parte nu o ia nici drq.

Se uita tot timpul pe gps si suna agentii de 3 ori pe zi cateodata intrebandu-I de ce nu muncesc si de ce sta masina pe loc......raspuns: pentru ca masina nu e taxi.
Revin cu amanunte.

Nickname Joi, 28 Noiembrie 2013
Firma condusa de mostenitori foarte slab pregatiti care intreaba pe batranul cand se impotmolesc. Si se impotmolesc zilnic.
Salariul la negru si mereu mai putin decat ti s-a promis.
Mentalitate comunista .Angajatul este un fel de sclav in viziunea angajatorilor .
Angajatorii sunt de undeva din stratosfera ca de pe pamant sigur nu sunt.Foarte aroganti si plini de ei.
nickname Joi, 28 Noiembrie 2013
Nu au finante pentru stocuri .Ca vanzator trebuie sa te descurci cu ce ai si cand ai.Ce trebuie sa ai in permanenta ,ai doar cand fac si ei rost de 4-500 de milioane ....si fericirea nu tine decat cateva zile ca e bataie pe Marfa .
In rest iei la ocazie ca altceva din care sa scoti bani nu ai.Eu faceam la ocazie cca 1 million pe zi ...macar cu atat m-am ales .
Opresti in fata clientului sa se vada pe gps ,stai 10 minute si treci mai departe ca poate e ceva in colt si merge 40 de km mai incolo sa scoti si tu un ban cinstit.
nickname Joi, 28 Noiembrie 2013
Dintre agentii vechi nu mai este niciunul.Lucrul asta ce va spune?In momentul asta niciun agent nu sta mai mult de 3 luni pentru ca este dat afara si schimbat cu alt prost care ...
facturista e hoata Marti, 17 Decembrie 2013
E o vorba : Hotului de hot ii e frica!Cam asa sunt si patronii.Verifica tot..carburant,gps.Inainte de vreun concediu sau sarbatoare au grija sa iti ramana cel mult 5 litri de ...
Dana facturista Joi, 9 Ianuarie 2014
Ieri erau toate masinile in curte.Am impresia ca iar s-au facut concedieri in masa si se inoieste echipa de vanzari sau probabil de sarbatori au oprit masinile agentilor la firma .
Sorinescu Joi, 9 Ianuarie 2014
Chiar ma uitam acum 10 minute pe site la ei si exact cum zice cineva mai sus ...e plin de agramati si semianalfabeti.Tot pe site am citit ca fac angajari...cica: cautam agenti din ...
Ionutz Joi, 9 Ianuarie 2014
Nu recomand!Nu merita sa te angajezi la ei nici macar daca stai de un an pe bara .Mai bine mai cautati in alte parti ,la ei chiar nu are rost.Nu imi dau seama cum de mai rezista ...
Fost angajat Miercuri, 5 Februarie 2014
Cel mai simplu sa afli o parere despre astia este sa intrebati un client de materiale de constructii cati agenti de vanzari de la Halofin vin in decurs de un an la ei. Va spun eu; ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?