Forum despre Hanul Razesilor - Matinal ProdCom SRL


ADMIN - undelucram.ro Luni, 26 Mai 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Matinal ProdCom SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Hanul Razesilor - Matinal ProdCom.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

labus Luni, 15 Septembrie 2014
Am lucrat acolo ceva timp,sunt multi sefi sau mai bine zis sefe,personalul se schimba foarte des din cauza ca nu si respecta promisunile,nu platesc la timp sau deloc,iti promit marea cu sarea la inceput iar dupa ceva timp ajungi sa fii tratat foarte ura,jignit sau lovit in unele cazuri(mai rare asta).lucrezi multe ore peste programul normal..si multe multe altele..singurii bani o sa i ai daca mai vinzi ceva si nu marci in casa atat...in rest esti muritor de foame...astept si alte comentarii ale persoanelor care au mai lucrat...bafta multa

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?