Forum despre HaynesPro Data SRL


Nick Joi, 27 Februarie 2014
Atmosfera ok, colegi ok, programuil flexibil si mediu de lucru destul de lejer.
Salariu:
- pt junior 1500 plus bonuri;
E o firma in care poti avansa usor daca iti faci treaba bine dar are si un plafon de care nu o sa treci niciodata decat daca se elibereaza pozitia respectiva.( acest lucru nu se intampla pt ca salariile pe pozitiile respective sunt de 4 pana la 8 ori mai mari decat ale unui junior si sunt bine pazite de respectivii posesori)
Ca sa ajungi la plafon iti trebuie vreo 4 ani ( depinde de tine daca e mai mult sau mai putin) si acesta se situeaza undeva spre suma de 3000 net.
In rest...toate bune. Merita incercat.
jorje Miercuri, 2 Iulie 2014
Pe bune doar 1500 RON pt un inginer?
Ccv Vineri, 11 Iulie 2014

Poate voi va ganditi la domeniul IT unde se castiga mai bine, dar pentru un inginer pe domeniul electric, mecanic, metalurgic etc., salariul de inceput este in general de 1.200 - 1.400 lei. Rareori, gasesti in astfel de domenii salarii de 2.000 lei. Salariu de 1.500 lei + bonuri, insemana un castig lunar de 1.700 lei, ceea ce nu este de neglijat pentru un inginer incepator din Romania. Sa fim seriosi, majoritatea dintre noi, inginerii debutanti de astazi, nu stiu sa faca mai nimic, nu producem aproape nimic pentru inceput.

CCV Duminica, 3 August 2014

De fapt, salariul pentru ingineri junior este 1.500 BRUT ! In realitate, castigi 1.500 lei, incluzand si bonurile.

1.500 lei brut inseamna 1260 lei net, la care se adauga bonuri undeva putin sub 200 lei.

In concluzie, ajungi la 1.500 lei daca incluzi si bonurile. Este un salariu mic pentru un inginer, dar avand in vedere situatia economica din Romania, este mai bine decat sa fi somer.

ARTW Miercuri, 9 Martie 2016
Este un loc de munca foarte bun, atmosfera relaxata, program flexibil, mediu de lucru fara stres.
Se poate promoveaza o data pe an cu o marire de salariu aferenta, marirea de salariu depinzand de amploarea activitatilor efectuate in anul anterior. Cu toate astea, promovarea ajunge intr-un punct mort la un moment dat.
Salariile depind de grila de salarizare. Toate lumea incepe cu 450 de euro brut + bonuri de masa si in functie de promovare se poate ajunge la 650 de euro brut + bonuri de masa in decurs de 2 ani de exemplu.
Activitatile care se fac (functie de departament) se rezuma la prelucrarea unor date de pe site-urile producatorilor de automobile si introducerea lor in baza de date interna.
Un job perfect pentru inceputul carierei.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?