Forum despre Herz Medical


ADMIN - undelucram.ro Marti, 16 Iulie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Herz Medical, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Herz Medical.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
diana Luni, 30 Septembrie 2013
Am fost chemata pt operator call center aici? A mai lucrat careva?
Raluca Luni, 30 Septembrie 2013
Stie cineva ceva despre aceasta firma si eu ma duc la ei vinerea asta.
Bia Marti, 1 Octombrie 2013
eu am lucrat cateva luni si mi s-a parut ok, salariul bunicel ptr un call-center pe romana, plus ca il primeam la timp lunar. Echipa tanara, iar pe mine m-a ajutat mult ca experienta la CV. Am primit chiar si o recomandare pentru noul job.
eva Marti, 19 August 2014
Eu am fost la interviu , m-a intampinat o fata tare draguta cu care am si sustinut interviul. M-a intrebat in primul rand daca stiu ceva de ei , de experienta pe care o am , apoi am avut o proba : trebuia sa sun un client si sa il conving sa vina la una dintre sedintele pe care le are firma , ceea ce am si reusit :) , au spus ca ma suna daca raspunsul este unul pozitiv

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?