Forum despre Hilti Romania


VLD Luni, 14 Octombrie 2013

Imi poate spune cineva ce salarii da hilti pentru pozitii entry level? gen junior account manager?

660 Miercuri, 16 Octombrie 2013

Nu poate oferi nimeni info despre Hilti?

cristi Luni, 21 Octombrie 2013

Ce salarii au cei de la Hilti?

skoven Duminica, 29 Iunie 2014
O mancatorie totala in aceasta companie, toti sunt angajati pe pile (jumatate din angajati sunt din Brasov). Nu ai nicio sansa de succes daca nu esti pila cuiva. Foarte slab pregatiti dar cu impresii de zici ca univesul a inceput cu ei. Sefi frustrati si plini de zel.
Nu sfatuiesc pe nimeni sa aplice (daca nu are ceva "cunostinte")
Mako Miercuri, 2 Iulie 2014

te contrazic legat de faptul ca se angajeaza pe pile deoarece eu cand m-am angajat nu am fost pila nimanui.Intradevar exista un pic de conflict de interese deoarece managerul de la hr este sotia unui coleg de-al nostru.

Bogdan Vineri, 1 August 2014

Stati in banca voastra...decat sa veniti aici unde 50% dintre noi ne cautam de munca mai bine ,optati la alte joburi care cred ca va vor respecta.Salariul de 1500 ron pe care muncim este de rahat fata de ceea ce trebuie sa facem. Spor la cautat.

George Vineri, 14 Noiembrie 2014

Cerinte ca-n occident,salarii nu..sa nu mai spun viitori dragi colegi ca trebuie ca Manager zonal sa intri pe laptop dupa fiecare vizita in santier sau la client si sa povestesti ce ai facut acolo.
Succes!!

Cristugeorge Joi, 23 Februarie 2017
Dintre cei ce ati comentat si sunteti in continuare angajati, imi puteti spune mai multe detalii referitaore la companie? urmeaza sa am un interviu pentru postul de agent vanzari si vreau sa stiu cat de seriosi sunt. multumesc

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?