Forum despre HolloSoft


Daniel Vineri, 11 Aprilie 2014
Am lucrat la firma asta o perioada de 4 luni. pot sa spun ca am invatat foarte multe despre net, siteuri si in primul rand despre vanzari si marketing. Am plecat din cauza banilor, pentru ca majoritatea veniturilor se realizeaza pe comision si salariul de baza este mic.
am avut si colegi care aveau clienti dar eu sunt din provincie si nu puteam sa ma intretin si nici nu am avut experienta in domeniu.
e o firma in care poti sa castigi bine daca ai experienta, daca nu ai, e greu la inceput...
am avut contract de munca dupa 1 saptamana de la angajare, banii se dau la timp si as vrea la anul sa mai lucrez cu ei
Macu Vineri, 7 August 2015
Am lucrat la hollo si nu sfauiesc pe nimeni sa mearga acolo. Va vor spune un salariu in oferta de angajare ceea ce nu are legatura cu realitatea. Mediu de lurcu este ok, dar din pacate banii nu se dau la timp si macar suma stabilita de comun acord. O experienta proasta ca primul meu job, va rog nu faceti greseala sa aplicati acolo. E pierdere de timp.
lauramoroianu Joi, 14 Ianuarie 2016
Macu ,nu stiu unde ai lucrat tu insa tind sa cred ca nu la Hollo.
Am lucrat pentru Hollo cu multa placere. Avand in vedere faptul ca imi doresc sa fac performanta si cariera in marketing si publicitate ,Hollo a fost punctul meu de plecare si de sprijin atunci cand nu am stiut mare lucru despre acest domeniu. Cand m-au angajat nu aveam nici un fel de experienta si totusi au investit in mine mult timp,multa rabdare si multe ore de training.
Mi-au explicat ori de cate ori nu am inteles ceva. Sunt foarte rabdatori si pun un foarte mare accent pe oamenii care sunt ca ei : dornici sa faca performanta in fiecare zi ,perseverenti si muncitori. Am ramas placut impresionata de felul in care ei pun lucrurile in miscare,nu cer doar de la oamenii lor sa munceasca,o fac cot la cot cu ei,pare surprinzator ca angajatorul tau sa munceasca in rand cu tine in loc sa stea in birou picior peste picior .
In Hollo asta se intampla,exista respect si multa munca,angajatii sunt tratati ca si colegi si nu ca subalterni. Recomand tuturor oamenilor care vor sa munceasca (pe bune) sa mearga la Hollo. Nu se accepta oamenii carora nu le place sa munceasca mult din ce am vazut eu .
Este adevarat ca se munceste mult insa niciodata nu am fost lasati singuri cat am fost acolo,mereu sefii au fost langa noi,ei muncesc mai mult decat noi,sunau potentiali clienti impreuna cu noi,la aceleasi birouri cu aceleasi telefoane fara diferente .Oameni simplii cu o energie fantastica. Sper ca acest review sa fie de folos oamenilor care cauta un loc de munca cum rar se mai gaseste.
HolloSoft Miercuri, 20 Ianuarie 2016
Stimate domnule "MACU" (probabil Marin G.):

dumneavoastra ati participat la un program de Internship derulat in perioada decembrie 2014 - februarie 2015.
Ulterior, in baza acestei perioade, pentru a nu renunta la colaborarea cu dumneavoastra si pentru ca am crezut in potentialul dumneavoastra la acel moment, vi s-a inaintat o oferta financiara direct proportionala cu gradul de cunostinte dobandit in perioada de Internship.

Totusi, ati fost angajatul Hollo pentru o perioada de cca 1 luna si jumatate, dupa finalizarea Internship-ului, astfel incat, daca oferta financiara nu v-a atras, de ce ati continuat?

Referitor la afirmatia dumneavoastra: "dar din pacate banii nu se dau la timp si macar suma stabilita de comun acord" - tin sa va reamintesc faptul ca varianta de salarizare propusa si acceptata de catre dumneavoastra presupunea existenta unor REALIZARI. Cum acest lucru nu s-a intamplat, mai exact nu ati avut nicio realizare in perioada respectiva, remuneratia dumneavoastra a fost cea mentionata in contractul de munca semnat si acceptat de ambele parti.

Surprinzator este faptul ca intreruperea colaborarii s-a produs in conditii civilizate, iar dupa cca 7 luni, ati ales sa postati aici un comentariu care ne face sa regretam decizia luata la momentul in care ne-ati solicitat angajarea, cu toate ca performantele dumneavoastra de pana atunci, nu prea va recomandau pentru postul ocupat.

Noi va dorim si astazi, aceleasi lucruri ca in 2015: Mult succes si multa sanatate, indiferent de cariera pe care o veti alege.
ioanacn Luni, 17 Aprilie 2017
Cititi comentariul D-lui Macu din data de 7 August 2015. Spune adevarul, Mai rau ca la Hollo nu exista!
Nu il cunosc, dar regret ca nu am apucat sa citesc comentariul lui inainte sa ma angajez la Hollo (sau HolloSoft, sau Video Hype Media, indiferent sub ce denumire aleg "stimabilii" sefi Nicoleta si Andrei sa isi sclavageasca angajatii.
Cea mai urata experienta! Nu va pierdeti timpul pe la HolloSoft, Video Hype Media, sau cum isi vor mai schimba ei denumirea.
adrian21 Luni, 17 Aprilie 2017
Nici nu stiu cu ce sa incep pentru ca sunt enorm de multe in neregula la aceasta firma, sau mai bine zis firme pentru ca am fost mutat de pe una pe alta fara drept de a spune ceva ...
mihaimunteanu Luni, 24 Aprilie 2017
Va salut! Eu sunt Mihai, fost intern la HolloSoft, acum angajat. Adrian, sincer, suntem cu totii dezamagiti de comentariul si deciziile tale de a arunca public afirmatii care sunt ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?