Forum despre Hollywood Multiplex Operations SRL


ADMIN - undelucram.ro Joi, 4 Iulie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Hollywood Multiplex Operations SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Hollywood Multiplex Operations.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Alex Marti, 16 Iulie 2013
Ce puteti sa`mi spuneti despre mediul,salariu, program ? Merci
Alex Marti, 16 Iulie 2013
Mediu pardon :D
Radu Luni, 18 Noiembrie 2013
interviurile le realizati pe bune sau sunt la vrajeala doar sa aveti o fatada pe site-uri gen best jobs e-jobs etc? Ati publicat un anunt pentru un loc de munca in cadrul Hollywood Muliplex pentru postul de lucrator comercial...am trimis CV(ca tot omul normal care doreste sa munceasca) CV-ul este mai mult decat ce s-ar cere intr-un astfel de post deci cred ca mi-ar putea aduce macar un interviu.Deasemenea am dat telefoane peste telefoane si o fetita imi spune doar o poezie invatata.Si cum ca este imposibil sa vb cu cineva de la resurse umane.Nu stiu de ce ar fi asta asa de imposibil..in fine.As dori sa stiu ce nu a avut CV-ul meu pentru sa rupe niste bilete si sa spun o fraza "Vizionare Placuta" cam ce criterii trebuie sa indeplinesc pentru a face asta? Stiu ca nu o sa publicati acest mesaj pentru ca asa este peste tot publicati doar mesajele care sunt bune :))) dar macar o sa-l cititi.
nobody Duminica, 19 Ianuarie 2014
Hello, vin si eu cu cateva detalii .. sper sa va fie de folos.. pt postul de casier salariul este doar 740 lei la 8 ore... fff mic.. te cheama in proba 2 -3 zile .. nu te plateste nimeni.. fetele care stau langa tine .. cica " sa te ajute " ..tipa la tine.. nu au rabdare deloc.. un mediu nu prea placut.. multa tensiune... si cum salariu e care e .. nu merita sa iti bati capul.. Multa bafta .
blabl Luni, 24 Februarie 2014
Am lucrat la Hollywood Multiplex 3 luni. Salariu este foarte mic in comparatie cu munca depusa, programul in ture este nasol, un weekend la 5 saptamani, mancatorii, sifonarii
Ionut Marti, 8 Aprilie 2014
Ce inseamna salariul mic ?
dencuandrei Miercuri, 21 Decembrie 2016
1200 lei au program nasol liber cand vor ei sa iti dea poti sa iti dea luni si vineri sa spunem ca exemlu ai program de noapte si nu esti platit stai numai in picioare tot timpul ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?