Forum despre Honeywell Romania


Raluca Brabu G. Vineri, 21 Octombrie 2011
neatza. sunt lucruri numai ok din auzite despre honeywell si mai ales de salarii, totusi as dori sa stiu ce salarii de intrare ar fi. mersi!!!!
Dobre Duminica, 23 Octombrie 2011
@Raluca Brabu G: ai auzit tu de salarii bune? ce intelegi prin salarii bune? comisioane sau ce? va spun eu ca notiunea de salariu "satisfacator" o ai daca n-ai mai lucrat niciodata pana acum si cum e foame de locuri de munca..... intelegi?
Dobre Duminica, 23 Octombrie 2011
a si apropo, da poate ajungi la salariu "bun" dar nu cu 8 ore pe zi :) sunt dispus sa-ti raspund daca ai intrebari la obiect despre Honeywell ;)
lory Marti, 29 Noiembrie 2011
Buna,

M-ar interesa si pe mine ce salarii sunt, ce atmosfera de lucru este, cat se lucreaza, pt. pozitii customer suport limbi straine.
ioana-maria Marti, 29 Noiembrie 2011
cunosc pe cineva care are 2300 ron salariu net si lucreaza la ei dar nu stiu exact detalii, ii zic sa intre aici :)
lory Miercuri, 30 Noiembrie 2011

Multumesc pentru informatii. Se lucreaza mult peste program?
Altfel, mie mi-a placut la interviu cu HR-ul, iar sediul arata foarte frumos.

Tania-Marie Joi, 1 Decembrie 2011
buna tuturor. eu am lucrat acolo si sincer am fost placut impresionata de atmosfera si mediul de lucru. din pacate a trebuit sa plec din motive obiective personale. ce vad un pic ciudat e acel salariu de 23 de milioane de sus, cam mult mi se pare :P dar mai stii, poate sunt salarii mai mari acum. ce este foarte important este relatia pe care o ai cu colegii si managerii, daca aceasta relatie e ok cred ca nimic nu poate merge in alta directie decat cea normala.

@lory: la al catelea interviu esti cu ei? ce ai dat pana acum?
lory Vineri, 2 Decembrie 2011
Deocamdata doar interviul cu HR-ul, adica prima infatisare. Mi s-a spus ca urmeaza test telefonic de limba germana, apoi aprobare finala de la un manager general.
Mie 23 mil. nu mi se pare mult daca esti pe limbi mai ciudate si pentru anul 2011, deja 2012. Vrei sa spui ca salariile in general sunt sub 20 mil. net? in cazul asta e cam nasol, nu as vrea sa pierd in alte parti asteptand aici.
Tocmai de aceea am si intrebat aici.
Mocanu Vineri, 2 Decembrie 2011

germana se plateste peste 500€ net. acum depinde si daca poti sa negociezi, daca au nevoie urgenta si evident stii limba straina foarte bine iti permiti sa negociezi. eu sincer nu am auzit de sub 500€ pe germana (poate la cgs). si depinde si de proiect. esti in relatie directa cu clientii, vb cu ei la tel sau sunt doar chestii "birocratice" de facut in germana?

lory Marti, 6 Decembrie 2011
multumesc pt. raspuns.
Ok, m-am mai linistit, deocamdata astept sa fiu contactata de ei mai departe pt. etapele viitoare. Este vorba de suport pt. client Germania, chestii economice. Da, esti in relatii directe cu clientul.
R.B. Miercuri, 7 Decembrie 2011

mai m-am interesat si eu de la cei de la Honeywell Garrett si am inteles ca e destul de ok la ei chiar si cu salariile. ar fi bine daca am avea totusi niste pareri din interior de la cine lucreaza acolo sau cine a lucrat acolo.

lory Luni, 19 Decembrie 2011
lol... referitor la linkul de mai sus, vad ca este din editia de toamna 2007....poate acum n-or mai fii asa de multe flori....
R.B. Marti, 20 Decembrie 2011
lory, te-au mai chemat cei de la honeywell la interviu? let us know let us know :)
lory Vineri, 6 Ianuarie 2012
da, m-au chemat la interviu, a fost vorba de o discutie in limba romana cu cineva de la HR in care mi-a prezentat firma si apoi sa spun cate ceva despre mine pe baza CV-ului meu.
A trecut ceva timp de atunci, iar procesul se desfasoara greoi.
Ramo Duminica, 29 Ianuarie 2012
eu nu inteleg genul asta de recrutare. chemi oamenii la interviu, ai un prim interviu si dupa asteptare asteptare si iar asteptare. or fi asa de multi candidati incat trebuie sa-i testezi ca sa iei o decizie pentru un amarat de level entry position. sincer nu e doar cazul Honeywell , am vazut si la HP si la WNS la fel. wtf?!?!?
Doru Marti, 7 Februarie 2012

am vazut pe bestlobs "Purchasing specialist with German/French":

are cineva detalii despre aceasta pozitie. de asemenea imi puteti confirma ca este cu engleza si germana, respectiv engleza si francea? adica doua posturi diferite nu?.

joshe Luni, 27 Februarie 2012
da, germana si back-up engleza si dupa franceza si back-up engleza. engleza e folosita pt inregistrarea datelor in sistem. germana pt purchasing nu stiu exact la ce nivel trebuie sa fie, ar inseamna buying ceea ce inseamna ca trebuie sa vb cu furnizorii direct, asta daca e direct purchasing.
anto91 Miercuri, 29 Februarie 2012
hey. ce intrebari se pun la interviul telefonic de limba straina si ce nivel trebuie sa ai? au nevoie de C1/2 sau B1/B2 este de asemenea ok? multumesc
dada_y Duminica, 18 Martie 2012
se face practica la honeywell garrett? ceva economic sau contabilitate?
Ella Marti, 20 Martie 2012
Din cate stiu eu se intra foarte greu acolo - e ceva cu contract management, contract admin.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?