Forum despre Honeywell Romania


madalin Vineri, 4 Aprilie 2014
interviul l-am avut la ploiesti
eros Luni, 7 Aprilie 2014
Asteapta ca dureaza ceva timp pana o sa,primesti un raspuns,
Eu am asteptat aproape 2 saptamani ptr primul interviu, si inca una ptr al doilea, in total ptr un post de op prod astepti cam 1 luna si jumatate pana incepi munca, multa bafta
madalin Luni, 7 Aprilie 2014
Multumesc pt raspuns eros ! Astept....cu inima in gat pentru ca imi doresc foarte mult sa intru acolo. Daca nu voi intra , voi incerca iar... si iar si.....trebuie sa reusesc!
@madalin Marti, 8 Aprilie 2014
in cazul meu eu i-am contactate dupa o saptamana , si raspusnsul a fost negativ
@@madalin Vineri, 11 Aprilie 2014
in cazul meu la fel :)

daca treci te anunta in 2 -maxim 5 zile
fost_angajat Luni, 12 Mai 2014
Buna,

Din cate povesti de viata de carierist am auzit, si din cate am trait, experienta din aceasta companie mi s-a parut cel putin SF. Am aplicat pentru pozitia de Team Leader, care pe parcursul procesului de recrutare a fost ocupata de catre o dra, prietena nu stiu cui. Nevrand sa ma piarda pentru a le rezolva bull shiturile vechi, mi-au oferit un post mult sub experienta mea, insa la salariul mentionat de mine. Ca am acceptat a fost si greseala mea, trebuia sa imi dea de gandit ca ceva nu e in regula. Dupa ce am curatat proiectul de lesuri vechi, si oricine putea presta jobul respectiv adus la linia de plutire (si o maimutica), m-au obligat sa imi dau demisia ca nu le mai ieseau banii la bugete. Trebuie sa mai mentionez despre faptul ca pe acel departamnet existau doar managerii jalnici, care nu au nicio legatura cu leadershipul. Cei din middle management sunt doar alte maimutici manipulabile de catre magagerii care stiu a tine de scaune, ferindu-se cu dibacie de oamenii mai capabili decat ei. Dar cum viata stie sa echilibreze balanta, aud ca aceasta companie a fost cumparata, si incapabililor le tzatzaie beep beep, ca vor fi aruncati in strada, si cine sa-i mai ia pe praful asta de pe piata muncii.
EuEu Sambata, 17 Mai 2014
Buna,

Ce puteti sa imi spuneti despre postul de Contract renewal administrator? Am avut un interviu telefonic. In cat timp sa ma astept la un raspuns? Si ce salariu se poate cere pt postul asta?

Multumesc
evyyy30 Marti, 20 Mai 2014
Buna!
Imi poate spune si mie cineva in ce anume consta mai exact interviul telefonic? Am fost sunata in legatura cu postul de financial analist la ora 4:30 fixata de mn in convorbirea cu o persoana de la hr si intrucat eram deja la telefon cu cineva de la raiffeisen ptr un post nu am putut sa raspund. Aqm cand sun nu mai raspunde nimeni, pare ca si cum apelul ar fi redirectionat. Imi poate da cineva un numar de contact de la hr Honeywell Bucuresti?
Multumesc anticipat!
razvan123 Marti, 20 Mai 2014
Buna,
Interviul telefonic pt financial analyst este in lb engleza si dureaza cam 30-40 de min in care vb despre experienta ta. O sa te sune ei daca nu ai raspuns. Pe mine ma intereseaza, daca stie cineva, ce salariu are un financial analyst in conditiile in care este si pe perioada determinata -12 luni.
Mersi!
anon Marti, 20 Mai 2014
pentru fost_angajat: in ce departament ai lucrat? Singura entitate a Honeywell care a fost vanduta este Friction Materials. Chiar si asa, timp de un an, nu pot fi dati afara de la noua companie, asa este legislatia.
Gipsi Miercuri, 21 Mai 2014
@anon stiu ca servitoarele au fost date afara cand s-a trecut din Floreasca in Pipera
anon Joi, 22 Mai 2014
nu exista servitoare la honeywell, ca nu suntem lorzi in anglia medievala. Probabil te referi la femeile de servici (de la baie si bucatarie). pai ele sunt angajate prin subcontractanti. (contract service worker). eu zic ca asta e motivul.
Gipsi Vineri, 23 Mai 2014
@anon

Ai dreptate, femei de servici :) erau angajate direct de Honeywell, se ocupau de cafea/ servetele/ mese.... si au fost date afara din cauza ca in birourile din Pipera nu le-au gasit loc
C Luni, 2 Iunie 2014
Ce a scris fos_angajat m-a convins sa plec de la HTT. Imi caut altceva si imi dau demisia. Bottom line: munca multa, peste program, stres mult, ore neplatite, salariu sa spunem in medie, inveti multe, dar nu ai garantia zilei de maine (te dau afara de pe o zi pe alta, sistemul le este praf, lipsa totala de transparenta). Dupa ce iti faci un pic de experienta este bine sa pleci.
nicu Miercuri, 4 Iunie 2014
Salutare!
Stie cineva mai multe detalii despre acest job(salariu,mediu de lucru etc.) Global Engineering Services - Senior Design Engineer??
anon Sambata, 7 Iunie 2014

Am destui ani in Honeywell ca sa pot spune ca ajungi la interviu pe baza de recomandare, dar daca nu faci fata cerintelor, nu iei postul.

Pe pile se angajeaza la stat.

gtoslc Joi, 26 Iunie 2014
Pentru Global Tracking Technical Support Specialist, cam cat se ia leafa?
a.g.d Marti, 1 Iulie 2014
Am aplicat pentru postul de Technical Support din cadrul noului departament Scanning and Mobility si am fost acceptat dupa 3 interviuri. Aplicarea am facut-o la sfarsitul aprilie iar confirmarea am primit-o la sfarsitul lunii iunie. In final am refuzat postul, cauza fiind programul foarte dificil, doar cu incepere dupa ora 15:00 pana la 18:00 si cu incheiere intrei 24:00 si 03:00 dimineata sau mai tarziu. Cauza o reprezinta faptul ca ofera suport doar pentru companiile de peste Ocean. Salariu este destul de motivant, peste 3100 ron + bonuri+ sporuri de noapte, insa orele de lucru sunt apoape imposibile. Pasii interviului sunt reprezentati de primul interviu telefonic, un interviu cu service manager si unul cu HR-ul. Interviurile sunt foarte degajate si chiar au fost super profesionisti, insa in conditiile date poti accepta un astfel de job doar daca vrei sa reununti definitiv la viata ta personala.
mimi Marti, 1 Iulie 2014
@a.g.d thx
MarianF Luni, 21 Iulie 2014
Buna ziua.
Am sustinut si eu interviu pentru un post in cadru Honeywell, si am fost acceptat. Dupa ce m-au sunat si mi-au spus ca sunt "alesul", mi-au spus ca nu o sa fiu angajat Honeywell, si al unei firme colaboratoare, si cu contract pe perioada determinta.
A mai trecut cineva prin aceasta situatie?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?