Forum despre Honeywell Romania


eu Miercuri, 23 Iulie 2014
deci au inceput sa ne dea la genunchi, adio sanse de prelungire contract
anon HIS Miercuri, 23 Iulie 2014
Honeywell are multi angajati cu statutul de Contract Service Worker. Aproape toata echipa de IT este asa, cativa de la HR si deasemenea pe la Financiar. Don't worry.
anonim Miercuri, 23 Iulie 2014
@MarianF: pentru ce divizie ai fost acceptat ? IT ?
mie la fel mi se pare ceva putred la mijloc - cu perioada determinata si inca pe o firma capusa, destul de ciudat
dictatorul Vineri, 25 Iulie 2014
Salut,

Am fost la 2 interviuri la ei si le-am tinut cu persoane diferite.
Primul a fost cu o tipa de la HR si cu managerul departamentului in care urma sa lucrez iar cel de-al doilea cu doua persoane care nu am inteles cam ce rol aveau dar scopul cred ca era acela de a avea interviul 100% in englezal.

La primul a fost o prezentare a pozitiei si intrebari mult prea clasice de HR de gen: "de ce te-as lua pe tine" "daca ar fi sa inventezi ceva ce ai inventa" "ce calitati/defecte ai", etc... Mult prea clasice.

La al doilea a fost o discutie despre pozitie, daca cred ca as putea face fata si mai mult de soft skills.

A fost misto ca a fost cu un tip care nu vorbea romana si a fost cel putin pentru mine destins.

In rest la receptie e o tipa care e mult prea dezorganizata... mi-a trimis vreo 6 mailuri cu ore de la 12:30, 14:30, 16:00, etc.

Ca si salariu eu am cerut 4400 RON (1000 euro). N-am primit o oferta concreta dar voi vedea.

Nota: la final iti spun ca va trebui sa oferi referinte despre faptul ca ai lucrat la firmele respective in perioada in care ai precizat in CV si ca vei face un consult la Medicover pe banii lor inainte de a incepe jobul.

Cam atat! Bafta!
Zorro Luni, 28 Iulie 2014
La Tfservice stie cineva cum e?
Am inteles ca face ment.la Hon. si am un interviu..la ei programat.
Mediu de lucru,colegi,salarii stie cineva cum e la Tfs??
andrew Joi, 31 Iulie 2014
Salut, vad foarte multe pozitii de buyer pe automotive, cat de tehnice sunt si ce preuspun exact? Grile salariale daca cunoasteto va rog.
Multumesc
bamboo Vineri, 1 August 2014
@andrew
Ca buyer trebuie sa te tziganesti cu furnizori din toata lumea pentru componente si subansambluri. Ti-ar prinde bine sa stii procese de fabricatie, costuri si sa ai mult papagal.
alexy Luni, 4 August 2014
Pentru NPI Buyer poate detalia cineva? Sau Turbo buyer? Multumesc
Un angajat Marti, 5 August 2014

Angajatii din IT la ei sunt tratati exact ca muncitorii necalificati din fabrica, iar aplicatiile informatice se fac ca piesele industriale: din 2 in 2 zile cate o noua aplicatie pe toate tehnologiile posibile (fara a se tine cont de pregatirea programatorului). Si da, cum zicea si cineva mai sus, angajarile din IT nu se fac pe Honeywell, ci pe o firma ca sa se poata da afara cand vrea muschiul PM-ului, sub pretextul ca nu se mai incadreaza in buget.

ddd Miercuri, 6 August 2014
Ceva pareri din Ploiesti?Angajari,sefi,colegi.mediul de lucru poate si niste salarii?Trebuie sa se faca o pagina aparte,cu cei de la Ploiesti,ca sa ne facem intelesi.
dorin Duminica, 10 August 2014
Am fost la ei la 2 interviuri pentru un post de inginer (o pozitie pentru care sunt necesare studii tehnice dar nu programare).

In primul interviu mi-au prezentat pozitia si ce aveam de facut si au fost intrebari relativ simple iar in cel de-al doilea exclusiv in engleza au fost mai mult de team management si cum vad eu lucrurile in echipa.

Am primit oferta de la ei de cca 6000 RON (brut) insa am refuzat deoarece nu imi acopereau anumite cerinte ale mele.

E o atmosfera oarecum incarcata si e de lucru insa daca vrei sa faci treaba cred ca se merita.

E oricum bine sa mergi in HW ca al doilea sau al treilea job pentru ca ai salariu de intrare mai mare. Altfel incepi de mai jos.

P.S cea mai grea intrebare la primul interviu a fost "de ce sa te iau pe tine" si "daca ai inventa ceva ce ai inventa".

Va salut si bafta.
ioana Marti, 12 August 2014
sincer eu nu cred k la Ploiesti sunt asa mari salariile......nu cred mai ales k a fost cumparata .......astept un raspuns de la cei care lucreaza la Honeywell Ploiesti ......nu conteza ce sofer,team lider,operator.......
Incredibil unde s-a ajuns! Luni, 25 August 2014

Domnilor, dar vi se pare normal ca un inginer (un om care produce ceva in firma respectiva) sa ia un salariu de 3000 RON iar un Manager in HR (care toata ziua vorbeste limbaj de lemn si impiedica prin incompetenta persoane capabile sa se angajeze ratoindu-se ca HR-ul face totul intr-o companie) sa ia 3000 EUR.

anon Duminica, 31 August 2014
Salutare!
Imi puteti spune va rog, de la cat incep salariile la GCSC?
alexutu Luni, 1 Septembrie 2014
salutare,
Are cineva detalii pentru posturile deschise la Federal Mogul Bucuresti, sunt tot la Honeywell Int Services sau in alta lcoatie si direct pe Federel Mogul? Pentru NPI Buyer va rog sa imti trimiteti detalii va rog (salarizare, incatrcare, program, sediu,etc) Multumesc
jhonyH Marti, 9 Septembrie 2014
Va salut,
Acum o saptamana , am primit un telefon din partea celor de la HW pentru postul de proposal engineer consultant, primul interviu a fost in engleza 30 minute , mentionez ca am intre 4-6 ani de experienta in domeniu, dupa ce am terminat interviul m-au intrebat ce pretentii financiare am, am solicitat 900 euro insa pana in prezent nu am mai primit nici macar 1 semn.. Intre timp am primit o alta oferta pe aceeasi bani dar firma este mai mica. vreun sfat?
Exes Miercuri, 10 Septembrie 2014
La HW procesul de recrutare este destul de lung. Daca nu mai poti de nerabdare, iti recomand sa suni si sa intrebi. Nu se supara nimeni. Este in regula.
zumi Sambata, 13 Septembrie 2014
@jhonyH la proposal....mi s-a oferit 2500 roni
alew Marti, 16 Septembrie 2014
salut, pentru inside sales engineer sau sales support engineer a fost cineva la interviu sau poate da mai multe detalii? Eventual si o grila salariala?
Multumesc
io Miercuri, 17 Septembrie 2014
In Ploiesti momentan este putin haos odata cu preluarea celor de la Federal Mogul, ca mediu de lucru este ok, salariile sunt bunicele pornesc de la1800 brut ca operator primele 6 luni dupa care 2200

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?