Forum despre Honeywell Romania


me&myef Sambata, 24 Martie 2012
@dada_y: da, se poate face practica la honeywell garrett. cel mai bine ar fi sa-i contactezi direct, da-le un mail ;) bafta
Peter Miercuri, 28 Martie 2012
as vrea sa stiu daca stie cineva ceva despre asta cu fabrica de la Ploiesti:

"Honeywell construieste la Ploiesti o fabrica de placute de frana
Honeywell, companie americana care produce componente auto, a inceput sa construiasca o fabrica de placute de frana la Ploiesti. Fabrica va fi amplasata pe o suprafata de sapte hectare, in Ploiesti West Park, si urmeaza sa devina operationala pana la finalul acestui an."

se fac angajari? nu am vazut ceva concret pe nicaieri?!?!?!?
craiu Marti, 8 Mai 2012
sunt interesat si de honeywell. salariu achizitii? germana?
zari Joi, 24 Mai 2012
ola. si eu sunt interesata sa stiu cam ce salarii sunt prin honeywell. stie cineva? multumesc.
!@#$$% Joi, 14 Iunie 2012
eu sunt in hon de vreo 6ani si imi place inca atmosfera - colegii sunt ok, management relativ ok, posibilitati de avandsare sunt - daca vrei sa muncesti. salarii zic eu peste medie. ca si operator in jur de 10-12mil + ore suplimentare; ca si inginer incepator - 20; daca ai si ceva experienta poti ajunge si pe la 40-50mil; in ploiesti se construieste de zor si lucrarile se termina in ianuarie 2013, se fac angajari
andru Vineri, 15 Iunie 2012
salut. se fac angajari in Honeywell si in Bucuresti?
florinache Duminica, 17 Iunie 2012
din prtea mea un mare + pt honeywell, o firma super ok. bravo!
Domnul Marian Marti, 19 Iunie 2012
ziceati ca se fac angajari in Ploiesti la compania Honeywell? as dori sa trimit un CV, ma puteti ajuta?
ELENA Miercuri, 4 Iulie 2012
VA ROG CINE MA POATE AJUTA SI PE MINE CU O ADRESA DE MAILL SAU NR DE TEL PT FABRICA DIN PLOIESTI
joe Marti, 4 Septembrie 2012
intreb si eu poate poate.

ceva salarii in honeywell aflam si noi? :D
OMG Joi, 6 Septembrie 2012
Pe mine ma intereseaza mediul de lucru, beneficiile, flexibilitatea (se lucreaza de acasa), se lucreaza peste program, se plateste overtime, etc.
spa Vineri, 14 Septembrie 2012
mi-ar fi placut sa intru la honeywell,am dat cateva teste(atat in engleza cat si in italiana,scris si oral)de care am trecut cu usurinta insa am picat la ultimul interviu telefonic in engleza deoarece am nimerit sa vorbesc cu o persoana care avea un accent oribil(probabil era olandez)...nu se intelegea absolut nimic,nici un cuvant nu-l pronunta clar si nu am inteles mare lucru din intrebarile lui...asa ca la asta am picat.....oare sa mai incerc la honeywell sau sa-mi iau gandul????mi-as dori foarte mult sa lucrez in cadrul companiei!
nono Vineri, 14 Septembrie 2012
spa: eu as cere o reevaluare la engleza? zi-le ce s-a intamplat si sper sa inteleaga.
iulia Miercuri, 31 Octombrie 2012
Buna,

A fost cineva la interviu pentru Honeywell Ploiesti?
Lelia Luni, 5 Noiembrie 2012
Stiti ceva despre salariile din Honeywell? In special asistent administrativ sau achizitii?
Ma intereseaza salariul pentru cele 2 posturi de mai sus pentru o persoana cu experienta, f bun cunoscator engleza scris si vorbit. Multumesc.
oli Marti, 6 Noiembrie 2012
Salutare, imi poate oferi cineva mai multe informatii despre o pozitie de credit analist la Honeywell, cam care este nivelul salarial? Multumesc.
Китай Joi, 22 Noiembrie 2012

Am aplicat si eu in iunie la un post la Honeywell, si parca corespundeam la un post tehnic - insa am primit pe mail un raspuns ca din cauza ca nu cunosc engleza la un nivel mai avansat nu pot trece mai departe

si acum chiar nu inteleg - de ce firmele cauta in primul rand l.engleza la un nivel "avansat" si nu studiile tehnice , oricum in romania se mai vorbeste si in romana

manu Joi, 22 Noiembrie 2012
pentru ca daca e sa citesti documentatii tehnice sau sa scrii mai stiu eu ce rapoarte se va face in limba engleza. asa se intampla la toate companiile multinationale.
Китай Joi, 22 Noiembrie 2012
manu

am avut 2 cursuri la facultate cate jumate de semestru cu profesori din belgia, vorbeau in engleza si m-am descurcat

am vrut sa zic ca pentru un post in domeniu tehnic se cere prea multa engleza
(+ la toate cunosc o alta limba straina inafara de engleza )
gigi Vineri, 21 Decembrie 2012

Eu am lucrat la ei si pot sa va spun ca nu alearga cainii cu covrigii in coada.In primul rand salariile nu sunt mari.Daca ai noroc te angajezi cu cca 18-20 mil/luna iar maririle nu sunt mai mari de 5-7% an.Despre avansare va pot spune ca este foarte greu.In general sunt adusi oameni pe pile care ocupa locurile cheie sau mai exista o sansa minca, sa fi pupincurist cu seful tau, sa tragi ca un bou la caruta (ore suplimentare,nopti pierdute,petreceri ratate) si poate atunci cand avanseaza sa te ridice si pe tine.Personal cunosc doar 2 cazuri din astea in cca 5-6 ani cat timp am lucrat acolo.Ca un start-up este foarte ok pentru ca este o firma mare cu renume, dar nu va asteptati sa faceti cariera acolo intr-un termen scurt sau mediu.Daca stati mai mult de 10 ani de zile, posibil sa mai avansati.Cu parere de rau o spun, ca de cand s-a schimbat managementul s-au infiitat unii ca niste capuse si aduc oameni care nu au nicio treaba cu ceea ce se face acolo.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?