Forum despre Honeywell Romania


ioana Joi, 27 Decembrie 2012
eu cunosc pe cineva care s-a angajat recent la honeywell ploiesti.ii lauda intruna k le da bonusuri ,prime de 600 ron de Craciun,vouchere de benzina,k au avansat-o dupa 2 luni de la operator la sef de linie sporuri peste sporuri sambata platita 200% .deci cred k ia undeva la 3000 de ron pe luna........
david Luni, 31 Decembrie 2012
Salut!

Are cineva informatii legat de Honeywell International Services? (mediu de lucru, colegi,.. the usual).

Multumesc anticipat!
shtrumphixxx Vineri, 25 Ianuarie 2013
hello! eu lucrez in honeywell garrett de cateva luni. parerea mea despre aceasta fabrica si oamenii care muncesc in ea este una foarte buna. pe langa programul de lucru care este unul foarte bun, mai sunt si motivari cum ar fii prime, bonusuri, concedii la discretie si multe altele. salariile sunt acceptabile. ideea e ca pentru a ajunge la un salariu bun, ca operator(adica cei care asambleaza turbo), trebuie sa parcurgi niste etape. se dau anumite examene fiecare pentru o anumita categorie( A, B, C, D) ultima are cifra de salariu cea mai mare undeva la 2600 ron net si se mai adauga si zilele de sambata platite 200%, sporul de noapte...in concluzie daca iti doresti sa faci cariera la H.G.R., o sa ai parte de colegi simpatici cu mult spirit de gluma, galagie multa, supervisori prietenosi si o conducere ok.
ionut Miercuri, 6 Februarie 2013
cine imi da ceva detalii de testul : Kenexa Online test: Honeywell ?? am un pre interviu !
Valentin Duminica, 10 Februarie 2013
buna ziua! chiar sant interesat de aceasta firma, insa pentru a descoperii adresa de e-maill este ceva de domeniul fantasticului, oare cum se poate descoperii!?.... sant interesat ptr jobul de Metrolog... ultimul loc de munca a fost la renumita firma Germana ABB lucrand instrument -tehnician.... am rugamintea de a-mi trimite adresa de e-maill a acestei firme .... dupa parerea mea.... fantoma. Multumesc anticipat.
Edi Duminica, 10 Februarie 2013
"firma fantoma" hai ca esti culmea :))))ia d-aici: http://www.honeywell.com/sites/romania/Contact.htm
ANDA Marti, 19 Februarie 2013
BUNA ZIUA!SUNT CHEMATA LA INTERVIU PT OPERATOR SI CIK SE DA UN TEST DIN MECANICA!MA POATE AJUTA CINEVA?STIE CAVREVA DEPSRE ASTA?
cata Vineri, 22 Februarie 2013
Buna ziua!Sunt chemat pentru prima data la interviu pentru postul de operator.Imi poate furniza si mie cineva cateva informatii;in ce constau intrebarile si ce te mai intreaba?
crissu Luni, 4 Martie 2013
Buna,Am si eu interviu pentru postul de contabil, stie cineva ceva detalii legate de acest departament din firma?Multumesc anticipat.
georgiana Vineri, 15 Martie 2013
stie cineva daca se dau si probe practice la ultimul interviu?daca da ,cam ce se da?plssss
georgiana Vineri, 15 Martie 2013
am fost la cele 2 interviuri si sper sa fiu chemata si la urmatorul.Am inteles ca sunt si probe practice
Grifon Luni, 18 Martie 2013
H. Garret e ok asa pr muncitori,n-ai accidnte de munca si nu te intoxici cu nimic. Salarii ok. Daca ai studii si dai de un loc de manager mare traiesti bine. Respect reciproc ...
unu/altu Vineri, 22 Martie 2013
gigi, de ce nu ai mai lucrat la ei?
alina Miercuri, 3 Aprilie 2013
Honeywell Ploiesti- am trecut de 3 interviuri pentru operator,la al 4-lea am picat....nu stiu care sunt criteriile lor....ultimul interviu a decurs la fel ca al 3-lea.poate nu ...
gigi Miercuri, 3 Aprilie 2013
@unu/altu mi-am gasit altceva de lucru si cu prima ocazie am zburat fara sa ma uit inapoi.Macar de-ar fi in stare sa-si motiveze personalul, sa poata da cateva sperante, false sau ...
Alina90 Joi, 4 Aprilie 2013
Pentru postul de limba straina...a mai fost cineva contactat de catre ei? S-a tinut un prim interviu?
rancen Sambata, 6 Aprilie 2013
Stie cineva daca de exemplu ai terminat facultate cu profil auto de la Poli, cam cum ar decurge interviurile si ce salariu ar fi la inceput si care air fi avantajele pe parcurs?
rancen Sambata, 6 Aprilie 2013
Si desigur daca se merita sa te angajezi la ei nsui daca poti in cativa ani sa te duci tot la ei da in alta tara ?
rancen Sambata, 6 Aprilie 2013
Ma refer la fabricile din Bucuresti cea de placute de frane sau de turbosuflante.
k Duminica, 7 Aprilie 2013
Din pacate nu e nici pe departe ce ar trebui, ma refer la fabrica de la Aricesti, langa Ploiesti. In momentul in care voi gasi altceva voi pleca fara sa mai privesc inapoi.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?