Forum despre Honeywell Romania


coco Vineri, 3 Mai 2013
tu la Fabrica din Bucuresti te referi , nu ?...oricum tot aia e ,lucrurile nu se schimba niciodata !!!
dudu Vineri, 3 Mai 2013
la Ploesti momentan nu este asa pt ca deabia au deschiso si au nevoie sa puna treaba in miscare dar pe urma vad iei ce inseamna honeywel cu ,,H,, mare cu riscul ca ma repet -oameni din conducerea din bucuresti au plecat la ploesti deci circul va incepe mai devreme s-au mai tirziu .
dudu Vineri, 3 Mai 2013
pt Dl gigi cunosti situatia cu cei de la Manpawer de acum un an sau doi nu mai retin sigur cu primele de sarbatori?a fost pe apucate cine a apucat sa scoata banii a fost ok cine nu nu stiu cum sa procedat dar cred ca au avut complici pe la banca si au retras banii din contul personal al fiecaruia. tu spui de 800 de ron dar de copii astia care aveau si ei 3-400 prima de sarbatori?nu mai spui ca pt banii astia ii alearga de ii ustura talpile cand ajung acasa
didi Joi, 9 Mai 2013
au inceput interviurile cu nr.2 ??? stie cineva de ce dureaza atat ca sa te anunte daca treci mai departe si daca la interviul final se dau ceva probe practice??
coco Joi, 9 Mai 2013
da, dar au fost chemati numai ciudati la faza asta...parerea mea , pierdere de timp cu multi dintre ei.Nota 10 pentru doamna de la HR, cu experienta si foarte placuta , tipa de la Productie in schimb ...era mai intepata!!!Nu pot sa trag nici o concluzie dupa ziua de azi, chiar nu am habar daca m-am descurcat bine sau nu, astept cu interes peste 2 saptamani rezultatul!!!
dudu Joi, 9 Mai 2013
la ora 10 sa dat pe mail INTERN scoaterea la concurs pt doua posturi mult mai bine platite fata de cel care-l ocupam eu la ora 10 si DOUA MINUTE eram cu dosarul pregatit sus (mentionez ca aveam o vechime foarte mare in companie de 15 ani deci stiam cu ce se maninca) si mi s-a spus colegial ,, i-mi pare rau posturile sant ocupate deja a-ti intarziat i-mi pare rau,,
daniela Marti, 14 Mai 2013
buna.a, fost chemata la un interviu pentru operator linie tin sa mentionez ca nu am experienta la ce sa ma astept???
gigi Joi, 16 Mai 2013
la nimic special , se face training o luna de zile , daca te-au ales inseamna ca te vei descurca foarte bine ...nu sunt necesare ...ali... facultati de mecanica si electronica!!! Esti la primul tau interviu la ei ?
eugenia Joi, 16 Mai 2013
Un sfat pentru interviul final ??? A mai trecut cineva prin furcile caudine...Se tine vre-o proba practica sau nu , ca tot nu sunt lamurita????!!!!
dudu Sambata, 18 Mai 2013
pt operator?
eugenia Sambata, 18 Mai 2013
da, dudu.....pentru Operator productie .Stii ceva , cine vine la interviul asta , Manager HR...Sef Sectie , ce se va discuta ???
dudu Duminica, 19 Mai 2013
vor fi doi oameni te vor lasa langa un operator 15 minute aproximativ sa urmaresti miscarile dupa care in prezenta lor trebuie sa faci si tu nu este greu deloc decit atentie si sa nu-ti fie teama
dudu Duminica, 19 Mai 2013
prin ce firma de plasament intrii?
jimmy Duminica, 19 Mai 2013
fac angajari numai pe perioada determinata?
se mai poate prelungi, sau sa se treaca pe nederteminat?
alex Duminica, 19 Mai 2013
am lucrat vreo 7ani in HGR si am fost foarte incantat de conditiile lucru.
am plecat din bucuresti in alt oras si de asta am plecat de la ei.

salariu bun comparativ cu alte firme din bucuresti - aprox 3000 dar am auzit si de salariide 5000 sau mai mult.
Eu aveam ca si beneficii:
bonuri de masa zilelucrate * 9 lei
bonuri de vacanta - 770lei
bonuri de benzina - 90lei
26zile concediu
al13lea salariu( 20% prima de paste / 40% vacanta de vara si 40% craciun)

nemultumiti gasesti peste tot...si rautati auzi din toate partile...e adevarta ca se munceste destul de mult...dar merita. sunt sanse de avansare, atmosfera e dinamica, colegii sunt ok.
media de varsta la birouri in jur de 30 - 35 ani, in sectia aprox 40-45

nu intra oricine sa lucreze in aceasta firma serioasa.

operatorii:

ca si operator - se lucreaza si in wkend (care e paltit 200%) iar noaptea se palteste 125%

contracte sunt in aceasta [erioada numai pe perioada determinata (se fac angajari pe perioada verii ca sa poate pleca operatorii vechi in concedii)

sunt si vor fi discutii tot timpul, asa cum am spus nu poti multumi pe toata lumea.

eu zic ca se merita
eugenia Duminica, 19 Mai 2013
aici , la Ploiesti ....sunt pe cont propriu, nu am intermediat cu nici o firma ...la Bucuresti e alta treaba , ....probabil!!!
:)multumesc de raspuns , dar se poate sa nu se potriveasca >>>din cauza locatiei<<<sigur tu vorbeai de B....
maria Luni, 20 Mai 2013
Eugenia tu lucrezi la Ploiesti?
cum e acolo?eu cunosc o sefa de linie si zice k e ok.ia 3000 ron pe luna si are in subordine 30 de persoane.va da prime?
eugenia Luni, 20 Mai 2013
Nu lucrez inca la ei(citeste-mi posturile), nu stiu mai nimic din interiorul fabricii, decat ce am citit aici ...pe forum !
Dar, daca tipa de care vorbesti nu e o mincinoasa patologica , ar cam trebui sa se pupe ...datele ei,... cu toate ca, sincer, 3000 e cam mult , fara o facultate !!!
binku Luni, 20 Mai 2013
Hello...stie cineva se mai fac angajari la Ploiesti?Pt ingineri ma refer...
coco Luni, 20 Mai 2013
Bravo Alex, foarte util postul tau ,... cred ca reflecta exact tendintele generale ale acestei firme ca bani si bonusuri , cu mici diferente...ca intotdeauna. Capitala va fii fruntea...mereu!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?