Forum despre Honeywell Romania


alex Joi, 8 August 2013
"prietene" daca tie ti se pare "prea mare bataie de cap" inerviurile la care ai fost, probabil te astepti sa vina ei la tine acasa eventual sa lurezi tot de acasa .Nu uita ca este o companie multinationala si are pretentii ridicate , este si normal. intradevar era frumos din partea lor sa iti dea un verdict , dar nu uita Chiar daca este o multinationala , la conucere sunt tot romani ! .Bafta
mamaie Luni, 12 August 2013
estimation engineer, honeywell international services, pipera, are cineva habar ce conditii/salarii sunt? multumesc
marian Marti, 13 August 2013
pentru posturile de operator linie productie din Ploiesti este cineva care a fost chemat la ultimul interviu ? . am fost si eu sunat sa mi-se comunice ca am fost selectat si pentru ultimul interviu , urmand sa fiu sunat pe data de 12 august sa mi se comunice data si ora cand va avea loc interviul . dar inca nu m-au sunat ,desi am fost selectat si pentru ultimul interviu , nu mai stiu ce sa cred !
Georgian Marti, 13 August 2013
@mamaie, obs ca estimation engineer e un post pt cei cu experienta, Middle - Senior si cer studii tehnice. Totusi, daca aveti mai multe informatii despre posturile lor si salarizare, va rog Share with us...
marci Miercuri, 14 August 2013
Lory, te-ai angajat angajat pana la urma? cam ce salarii sunt pe germana, customer suport? alte beneficii? mersi mult.
intel Duminica, 18 August 2013
lucrez la honeywell ploiesti.am fost angajat in aceasta corporatie datorita experientei mele iar studiile nu au contat desi am un master.
Atmosfera in fabrica nu e una foarte buna.Multi care s-au angajat aici sunt pesimisti in privinta viitorului lor in fabrica.
.Salariile s-au dat dupa ureche si se continua sa se dea asa.Cei veniti cu referinte au salarii bunicele undeva de la 3500 ron brut pt posturi nu chiar importante(gen inspectie,tehnic,audit),iar pt restul angajatilor (ex op.,magazioner) intre 900 si 1000 ron net.
Cei care au facultate si vor sa se angajeze ca operatori nu au multe sanse.Daca nu ai referinte si totusi reusesti sa treci de toate interviurile ceea ce e f greu te poti considera un tip norocos.
Sanse de promovare destul de mici.
Eu zic ca intr un timp atat de scurt de cand s a deschis fabrica au copiat prea mult din "rautatile" celorlalte fabrici din zona(gen yazaki calsonic).Aaa si era sa uit directorul de productie honeywell e fostul director de productie de la yazaki.
Deci dati-va seama singuri mai departe.
Nu vreau sa sperii pe nimeni doar ca daca cumva reusiti sa se angajeze cineva aici sa nu se bucure prea devreme,va avea o surpriza.
Contractul de munca e de 6 luni per det,dupa care se continua asa timp de doi ani ,chiar daca la interviu va promite marea cu sarea lucrurile nu stau atat de roz in realitate cum spun dansii de la hr.
Succes la angajare.
lenuta Luni, 19 August 2013
se pare ca INTEL are dreptate. cunosc un team leader care spune cam acelasi lucru .de la ea am inteles ca aveti si ffff multe prime ,bonuri de benzina si multe alte beneficii(ore platite supimentar,bonuri de masa, sambete duble)
Alina Joi, 29 August 2013
Buna. A aplicat cineva pentru "Customer Services Specialist" engleza la Honeywell Bucuresti? Aveti idee care este media salariala, conditii de lucru? Multumesc.
eu Duminica, 1 Septembrie 2013
Sunt si eu dezamagita de aceasta firma. Aplicase mai demult pentru un post de inginer chimist pe calitate. Am trecut interviurile..pana am ajuns la ultimul. Vazand ca se feresc sa sune pentru programarea interviului, le-am trimis un mail. A fost dragut din partea fetelor de la HR ca au sunat imediat dupa ce am trimis mailul. Mi-au zis ca postul a fost inghetat!!!!!!!! E fabrica cat de cat noua si deja ingheata posturile? Nu stiu de ce nu au zis adevarul...a fost ocupat de altcineva.
stra-bunicu Duminica, 1 Septembrie 2013

Honeywell Ploiesti. Am fost la toate cele trei interviuri , la ultimul dintre ele managerul de productie ne-a asigurat ca vom fi contactati indiferent de decizie , bineinteles ca acest lucru nu s-a intamplat ! daca se va ivi candva sa mai fiu chemat la vre-un interviu (ca asa obisnuiesc ei sa faca) ii voi refuza din toata inima !

Mihai Vineri, 6 Septembrie 2013
Are careva idee care este media salariala pt pozitia de Product Support Engineer?

multumesc.
gigi Joi, 19 Septembrie 2013
Aceeasi intrebare ca MIhai daca nen poate ajuta cineva
Alina Marti, 24 Septembrie 2013
Buna. Eu am luat toate cele 3 interviuri stabilite la inceput pt postul de "Customer Specialist Engleza" . A mai trebuit sa sustin inca un interviu cu un manager din UK, pe nepregatite. Am trecut si de el insa nu mi s-a parut o atitudine profi din partea lor, in momentul in care stabilesti ca vor fi "x" interviuri nu ar trebui sa fie mai mult de atat. Din pacate, nu a fost singurul lucru deranjant. La inceput negociasem un salariu de 2600 RON net pt postul respectiv (si am primit confirmare ca se incadreaza in bugetul alocat) dar mi-au trimis o oferta mult mai mica decat ma asteptam si decat ce cerusem. Am cerut o explicatie insa au fost destul de evazivi in a-mi da un raspuns concret. Singurul lucru spus a fost ca oferta nu se poate modifica si din pacate atat a fost bugetul aprobat pt postul respectiv. Nu a "stiut" nimeni de ce s-a confirmat ceva la inceput si au primit aprobare pt altceva. Am ramas cu un gust neplacut dupa experienta avuta la Honeywell, mai ales ca salariul cerut nu a fost unul exorbitant. Eu personal nu voi mai aplica la ei pentru ca nu au dat dovada de seriozitate. A fost prima si ultima oara :)
All are the same Marti, 24 Septembrie 2013
@Alina: Toti fac asa! Parca invata unii de la altii! Multumesc ca ne-ai zis si noua! O zi buna!
yo-yo Luni, 30 Septembrie 2013
Salutari, stie careva cam ce salatii si bonificatii sunt la HTT?
yo-yo Luni, 30 Septembrie 2013
Salut,
Cam ce salrariu are un inginer (middle) la Honeywell Turbo Techn.?
Mediul de lucru?
Va multumesc pentru Raspuns!
Cristi Luni, 7 Octombrie 2013
Salutare,

stie careva in ce consta interviul tehnic cu HR-ul?
@cristi Luni, 7 Octombrie 2013
pt ce pozitie dai testul?
Cristi Luni, 7 Octombrie 2013
Inginer cost.
Multumesc.
Flori Marti, 8 Octombrie 2013
oameni simpli cu liceu ,nu angajati ?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?