Forum despre Honeywell Romania


Bonibon Luni, 14 Octombrie 2013
Eu lucrez la Honeywell Romania dar suntem in cladire cu o parte din Garett si alte Honeywell.
Pot spune ca este un angajator foarte serios, care respecta oamenii si drepturile lor. Orice minut in plus se plateste, ai multe sanse de a invata, de a promova pentru ca se extinde din ce in ce mai mult. AM mai lucrat si la alte multinatinale dar aici chiar e ok. Exista flexibilitate din multe puncte de vedere.
Singurul minus pentru mine este ca se lucreaza de sarbatori (1/3 din personal si evident se plateste dublu). Insa avand in vedere ca lucram pentru EMEA si nu toti au Pastele in acelasi timp sau liber de 1 Mai Sf Marie etc, e intr-un fel de inteles.
Recomand cu incredere. SAlariile sunt peste concurenta (HP, Genpact)
ACP Joi, 17 Octombrie 2013
A fost cineva chemat la interviu pentru proiectul Career Boost? Daca aveti ceva detalii ar fi super, gen cum se desfasoara interviul, daca e sa fi ales cam la ce sa te astepti etc. Ms mult.
124 Joi, 17 Octombrie 2013
Lucrez la Honeywell de ceva timp si va pot asigura ca ce a scris Bonibon mai sus despre a lucra de sarbatori si peste program nu este adevarat. Orele suplimentare nu se platesc! Si credeti-ma ca se fac ore suplimentare de catre angajati de la toate departamentele zilnic! Se pare ca este o politica Honeywell in acest sens.
Fantomas Vineri, 18 Octombrie 2013
Salut,si eu lucrez la Honeywell si mi se pare un loc deosebit de munca cu multe avantaje salariale si de dezvoltare a carierei.Dar cel mai important este cole tivul care este ca o gasca de prieteni
Alexandru46_67 Luni, 21 Octombrie 2013
Salut , am obtinut o pozitie in cadrul honeywell acum 2 luni . Pot spune k toata experienta interviului (de la cel telefonic cu HR'u pana la ultimul manager) a fost super profi ; s-au incadrat in timeframe'urile discutate initial , dovedind o atitudine foarte profesionista. Cat despre beneficii as putea spune k sunt foarte ok (salariu >3900 ron, decontat benzina , tichete de vacanta + altele) . Nu am intalnit so far overtime / lucrat de sarbatori .
geo Luni, 21 Octombrie 2013
alexandru, despre ce pozitie e vorba? ms
maria 125 Miercuri, 23 Octombrie 2013
cat castiga un team leader si ce beneficii are?
Bonibon Vineri, 25 Octombrie 2013
@124
Imi pare rau, dar este adevarat, am mentionat ca lucrez la HW Romania si nu la Garrett. In plus, poate sti ca fiecare divizie honeywell HPS, HBS, HFS are politica proprie. Intr-adevar, la HBS nu se lucreaza dar la alte divizii da. Am deja 2 ani jumate la ei si cam stiu cum merg treburile prin diverse parti. Culmea, la noi se platesc orele suplimentare sau daca nu vrei banii poti alege sa primesti zi libera. La Garret se da al 13-lea salariu de exemplu, la noi nu. Cum spuneam, depinde mult de politica fiecarei divizii si pentru ce tari lucrezi.
In plus, am zis numai de bine, mie chiar mi se pare un angajator super super ok fata de tot ce este pe piata in momentul actual. Daca treci de interviuri si de testul de limba, chiar merita sa lucrezi aici.
Da, si colectivul este super. Eu nu am vazut inca mancatorii iar cu managerii si TL se poate discuta.
doar de bine Luni, 28 Octombrie 2013
am avut si eu interviu la HTT, pe care l-am picat, ''in finala'', a ramas sa colaboram pentru un viitor post, cica, ma au in vedere pentru viitor. Sper sa fie seriosi ca pana acum si daca va mai aparea ceva sa fiu chemat.
ACP Vineri, 1 Noiembrie 2013
De salarii nu prea zice nimeni nimic...dar macar asa informativ ca stiu ca depinde de mai multi factori si poate sa difere de la departamant la departament. Zic doar sa ne facem si noi o idee de nivelul salarial pe diverse pozitii.
@ACP Vineri, 1 Noiembrie 2013
pai, a spus cineva , ....mai mult de 4000 inginer cu ceva experienta
corina Miercuri, 6 Noiembrie 2013
Buna, cum e atmosfera,cati banuti se iau pentru pozitia de Customer Shared Services Administrator Russian?
VLD Miercuri, 6 Noiembrie 2013
ce salarii sunt pe accounts payable entry level?
eu Joi, 7 Noiembrie 2013
stie cineva salariul pentru accounts payable entry? va multumesc mult :)
eu Joi, 7 Noiembrie 2013
nimeni? :((
Ion Vineri, 8 Noiembrie 2013
post de inginer ( proiectare ) ~ 3000 roni
+5% marire pe an
vasile Vineri, 8 Noiembrie 2013
Niste neseriosi!
Mi-au spus ca ma anunta intr-o saptamana daca trec de un interviu sau nu.
Au trecut aproape doua si nu am niciun semn de la ei.
ACP Luni, 11 Noiembrie 2013
Stai linistit Vasile...mie mi-au spus ca ma suna in maxim 10 zile si au trecut 17 deja. Oricum dureaza foarte mult procesul lor de recrutare din cate vad. Pe ce post ai aplicat?
dada Marti, 12 Noiembrie 2013

Buna,


Nu recomand Honeywell (HSM) pentru ca: nu se platesc orele suplimentare, te cam obliga sa-ti iei laptopul acasa sa mai muncesti si seara si in weekend, timing pe taskuri si multe alte rapoarte implementate pentru a-ti calcula timpul exact pe ceea ce muncesti(zilnic, saptamanal, lunar), ti se contorizeaza tot ce faci, ba chiar nu poti merge la toaleta fara cartela :O, mediu de lucru stresant.

Bonibon Miercuri, 13 Noiembrie 2013

Pt post superior se avanseaza din interior. Pt posturi noi se vad intai recomandarile oamenilor deja angajati apoi restul. Eu am recomandat doua persoane. Una nici nu a fost sunata si cealalta a fost pe cale sa fie angajata dar a refuzat. Procesul de recrutare dureaza destul de mult (cam o luna in cazul in care nu se grabesc). Personal nu am fost recomandata de nimeni, nici macar nu am aplicat ci m-au cautat ei dar am avut norocul sa fiu printre primele valuri de oameni.
Salariile pe customer shared pleaca de la 2500 ron plus bonus de limba pt limbile mai exotice gen germana, portugheza. Cresterile sunt anuale dar nu intr-un procent foarte mare. Overtime se plateste si in lunile de quarter end poti face bani frumosi daca stai peste. Plus bonuri de masa, mai exista niste bonusuri lunare in functie de performante dar nu sunt f mari (maxim 100 de euro brut parca), asigurare medicala si de viata. Cam asta, una peste alta personal mi se par mult peste tot ceea ce este in piata: Genpact, GCS, WNS etc

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?