Forum despre Honeywell Romania


eu Miercuri, 13 Noiembrie 2013
sunt si eu interesata de honeywell, am aplicat si am trimis mail dar din pacate degeaba. cred ca nici nu se iau in considerare aplicatiile pe siturile de recrutare
Dima Miercuri, 13 Noiembrie 2013
sunt blocate site-uri, USB-uri sau alte nebunii pe acolo?
USB Vineri, 15 Noiembrie 2013
cam irelevant Dima

aici se discuta cu totul alte lucruri
basescu Duminica, 24 Noiembrie 2013
da sun blocate situri. USB nu.
ana Miercuri, 27 Noiembrie 2013
Buna,
Urmeazaq sa ma duc la interviu f2f cu 2 tipe team leader, pentru pozitia de Contract Renewals Analyst.
Cam la ce sa ma astept si ce salariu se da pt pozitia asta.
Multumesc.
@ana Joi, 28 Noiembrie 2013
pai, intai ar trebui sa stii ce iti cere in fisa postului, normal, daca persoanele cu care dai interviul ar trebui sa fie exact pentru jobul pt care vei fi angajata, deci: intrebari foarte multe strict la ce ai facut sau ce faci la actualul job
alex Vineri, 29 Noiembrie 2013
Am fost si eu la 2 interviuri la ei si sunt total dezamagit .
Mare firma care se respecta nici macar nu s-au chinuit sa dea un mail inapoi daca am fost respins , cu toate ca ei sustineau sus si tare ca o sa ma anunte indiferent de decizia luata de ei.
AAAAAAAAA Joi, 5 Decembrie 2013
Buna ziua,
am fost chemat la un interviu pt. postul de mecanic,stiti cumva cerintele,sau etapele care vor fi?
Sau am sanse de angajare,nu de alta dar sa bat drumul pana la Aricesti doar ca sa aiba ei un nr. de intervievati,cand deja postul poate este dat?
dora Sambata, 7 Decembrie 2013
Ce puteti spune despre mediul de lucru de la Honeywell Building Solutions? Se sta peste program? Se platesc orele suplimentare? Se acorda bonus anual sau al 13-lea salariu? Puteti sa-mi spuneti care ar fi beneficiile standard ale companiei?
gigi Marti, 10 Decembrie 2013

Stiu persoane care in cateva luni de zile au devenit manageri pt c aveau pile. Acolo un manager are intre 3500 EURO - 4000 EURO salariu. Un inginer intre 2000 - 3000 RON. Manager nivel 2 (inferior celui de Manager) cca 5000-7000 RON. Ca si firma, plateste prost in comparative cu alte multinationale. Daca aveti alte oportunitati, evitati-o. Daca nu aveti, acceptati-o si faceti-va un CV bun pe spatele ei. Dupa 2-3 ani iti dublezi garantat salariul in alta parte.

banditu Marti, 10 Decembrie 2013
Salut sunt chemat la un interviu pe postul de tehnician la Honeywell Ploiesti imi poate spune careva in ce consta interviul
alex Joi, 12 Decembrie 2013

Salut. Am fost pentru un interviu pe pozitia de Inginer Piese de Schimb. Am sustinut cu managerul de mentenanta...cam flegmatic. In plus, lucrurile sunt prezentate frumos si in realizatate job-ul e destul de naspa. Nu recomand. fugiittiiii

Alina Vineri, 13 Decembrie 2013
Buna. Urmeaza sa merg la interviu cu cei de la Honeywell Garret pt rolul de Material Coordinator Specialist. Am cerut 2800-3000 net, momentan mi-au confirmat ca bugetul pe care il au alocat se incadreaza in asteptarile mele. Ramane de vazut oferta ferma pe care o vor face la final.Am dat un singur interviu telefonic, discutie in engleza cu o tipa de la HR, durata:cca 20 min.
Ionut Vineri, 13 Decembrie 2013
Buna Alina, felicitari.
Mi-ai putea oferi o adresa de mail pentru a-mi detalia oricat de putin interviul telefonic acum ? P.S eventual dupa ce se termina procesul interviului (daca esti superstitioasa)
rips Marti, 17 Decembrie 2013
@alex, poti detalia referitor la postul Inginer Piese de Schimb, conditii, responsabilitati etc? multumesc
Laura Sambata, 28 Decembrie 2013
Gigi, mersi fain de pont! Bine ai spus care sunt salariile, din pacate eu ma incadrez la 4000 net plus bonusuri, cu 8 ani experienta. Am acceptat ca alte oferte nu am avut, eram intr-o situatie disperata. Am vazut ca dupa 2 ani pleaca lumea la Ericsson, imi poti recomanda si alte firme la care sa pregatesc CV-ul?
Alexandra Miercuri, 15 Ianuarie 2014
am primit job descriprion pentru Project application Engineer (all levels)
Este un job in inginerie, am experienta 4 ani in sa acest domeniu este relative nou pentur mine. Specificatia all levels- se refera la o posibila perioada de pregatire/ training?!?!
Ce alte informatii mai aveti despre aceasta pozitie??
Multumesc anticipat!
georgi Joi, 16 Ianuarie 2014
Buna, a primit cineva feedback in urma assessmentului de pe data de 9 ianuarie pt pozitia de CSS admin? Va multumesc!
... Vineri, 17 Ianuarie 2014
inca nu, au spus 1-2 saptamani. mai asteptam.
Dorina Sambata, 18 Ianuarie 2014
Are cineva idee cum se desfasoara un assesment center? e un gen de group interview? Daca ati participat pana acum, imi puteti da cateva detalii ? Multumesc

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?