Forum despre Hornbach Romania


anonim Luni, 21 Aprilie 2014

Un loc al nepotismelor cu asistenti slab pregatiti care urmaresc doar interese personale.Spre exemplu o d-na din Hornbach Berceni, o tipa agramata cu atitudine de bulevard, se plimba cu mainile in buzunar sau incrucisate pe piept in loc sa consilieze clientii si sa faca vanzare .
Cine o tine ?

Worker de meserie Miercuri, 23 Aprilie 2014
As fi interesat cat castiga un grafician de la sediu din Domnesti. Este cam departe de oras si as vrea sa mi fac o idee asa , sa stiu cat cer daca ma selecteaza.
anonim Joi, 8 Mai 2014

cat vine vorba de hb militari din punctul meu de vedere e ok . nu se platesc suplimentarele dar se da liber atunci cand faci .intr-un an am facut cam 10 ore pe plus . conducere e ok si nu e nimic aberant . se tine cont de bun simt si daca iti faci treaba e ok .exista si momente de stres dar per total e ok . cine munceste primeste si prima si marire anuala .am plecat de la ei pt un salariu mai mare in alta parte ;poate sunt cazuri de nesimt si prostie in alta parte dar la militari este o echipa ok .

drd Vineri, 9 Mai 2014

Salut ....poate cineva sa-mi spuna cum sunt salariile pentru sef departament ....cum este atmosfera ?...cum sunt colegii si care este programul de lucru ?...am fost la doua interviuri iar acum ma pregatesc pentru al treilea ....multumesc mult

Adrian Sambata, 21 Iunie 2014
@drd... ai fost deja la 2 interviuri la ei pt postul de sef departament si nu ai cerut detalii legate de programul de lucru, salariu si echipa de lucru???
varu' sandel Sambata, 4 Octombrie 2014
Ma voi referi la magazinul din Brasov.Salariul este 1100-1200 lei pt inceput la lucratorii comerciali(cei vechi au intre 1400 si 2000 ron),+ transport 80 ron+ prime trimestriale,( daca se atinge targetul ) ce variaza intre 100 si 1000 de lei in functie de cum iesi la ,,evaluare''... 890 ron prima de vacanta+890 prima de Craciun daca se ating targetele.
Parti bune---se poate ajunge la un venit frumusel daca iti vezi de treaba si nu comentezi nimic; este o scoala cat de cat ok de vanzari se capata experienta in domeniul tehnic...
Parti mai putin bune-foarte foarte mult stress,toata ziua auzi,, stati pe clienti'[', clienti clienti de ajungi sa-i visezi noaptea, directorii adjuncti nu fac decat sa fie niste jandarmi care te alearga si iti arata cu degetul clientii si te trimit la ei, te spioneaza printre rafturi ce faci si mai alesc in colaborare cu paza te urmaresc pe camere si circula toata ziua cu mapa si te noteaza (ei zic ca fac audit) In rest pupincurism la greu mai ales pt cei care doresc sa avanseze, si de obicei in functie ajung cei care nu si-au luat inca bac-ul, ex- chelneri, pile si tot felul de dubiosi.care sunt atehnicisi n-au nici o legatura cu vanzarile, trebuie doar sa manuiasca biciul bine...sunt totusi cativa pe bune pt.ca au muncit din greu, dar cam tot ei si-o iau cel mai tare in sedinte sau diverse situatii. Programul este - 7.45-17.15 sch1 , 11.30-21.00 sch2 (cam 8-9 zile) sau 10.00-19.30 intermediar Un weekwnd liber /luna+1 duminica, in rest cum pica.Mai apar tot felul de perioade cu interdictie la concediu, pentru ca li se arata in vis ilustrilor conducatori zile cu flux ridicat de clienti, iar cand ,,e voie'' sa-ti iei concediu nu pot exista suprapuneri. Pentru a face orice(sa mergi in pauza, la wc, sa mergi la alt raion sa iei ceva etc etc) trebuie sa suni, sa faci cerere s.a.m.d. Nu ar fi rau daca n-ar fi atata politie si puscarie, colectivul este super ok, angajatii foarte bine pregatiti si amabili dar sunt la cheremul unor papagali. Recomand, pt experienta, insa nu va sugerez sa stati prea mult deoarece dauneaza la sistemul nervos, viata cotidiana etc
prdstf Marti, 19 Mai 2015
buna

tocmai am participat la un interviu
prdstf Marti, 19 Mai 2015

... la Sibiu.
ce pot sa spun ... am trecut prin doua etape pentru un post de conducere - foarte dezamagit , deoarece nu au existat discutii clare despre job ; iar la al doilea interviu un domn Rusu foarte agitat si pornit - ceilalti intervievatori MUTI - nimic despre experienta si realizarile individuale,despre ce pot face pentru noua companie ....doar discutii nule .........concluzia : foarte DEZAMAGIT vs asteptari.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?