Forum despre Hotel Diplomat


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 15 Martie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Hotel Diplomat, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Hotel Diplomat.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
BiancaBia Vineri, 12 Februarie 2016

Hotelul Diplomat a fost preluat, dupa insolventa, de catre SC Arena Admin SRL, prin actionarul George Padure, fostul primar al sectorului 1 din perioada psd-ista sau actionarul Gepa, de dupa Revolutie. A devenit astfel Best Western Plus Expocenter Hotel, in franciza Best Western. Desi este sub franciza si in mod normal ar trebui sa respecte anumite standarde si reguli impuse, patronul face acolo legea de la un management foarte prost (necunoscand industria) pana la neplata salariilor. Sunt acolo angajati care nu si-au luat salariul la ora actuala (februarie) nici macar pt. luna decembrie, luna sarbatorilor de iarna...Conditiile de angajare sunt foarte slabe, salariile nu sunt reale in CIM, hotelul si restaurantele nu au clienti (deci...tips=pa!), personalul tesa este injurat si umilit. Patronul hotelului iti promite marea cu sarea la inceput, insa nu se va tine de cuvant. Lucrezi o luna pt. el si cand vine data salariului iti spune ca nu are, tu urmand sa pleci, insa dupa tine vine altul si tot asa se ruleaza personalul fara a fi platit. Atentie pt. colegii din domeniu, ocoliti hotelul din b-dul Poligrafiei, de la nr. 69, P-ta Presei Libere!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?