Forum despre HP


Grupul HP s-a impartit in a doua parte a anului trecut in doua entitati diferite: Hewlett Packard Enterprise si HP Inc.

Puteti impartasi in continuare experientele voastre, pentru acest lucru va rugam sa alegeti una dintre cele doua companii.

cris Marti, 21 Mai 2013
da anonim, adauga-ma :)
vasile Marti, 21 Mai 2013
putin probabil...
me_bis Sambata, 25 Mai 2013
Hello all,

Imi poate spune cineva care sunt salariile (norma intreaga) pentru Operations Specialist cu Engleza ? Ma refer nu la angajare prin APT ci direct prin HP.
Va multumesc !
lala Sambata, 25 Mai 2013
buna am trecut de interviurile cu Apt si acum urmeaza sa am cu HP pentru Configuration and Quote Specialist a avut careva de pe aici cum e?
vasile Luni, 27 Mai 2013
1800-1900 lei net + bonuri
xyz Miercuri, 29 Mai 2013
La hp programul de lucru full-time este de 8h/zi sau 6h/zi ?
shefu Miercuri, 29 Mai 2013
program full-time de 6 ore, in romania?
de unde ai venit, de la disneyland?
xyz Miercuri, 29 Mai 2013
Sper ca realizezi ca nu intrebam asta daca nu as fi auzit zvonuri in sensul asta...
Multumesc oricum!
vasile Miercuri, 29 Mai 2013
8 ore, intotdeauna! de fapt 9 ore cu pauza de masa!
bla bla bla Miercuri, 29 Mai 2013
@lala depinde cu cine dai interviuul eu am fost pe un post asemanator dpdv tehnic a fsost oki daca se puteam trece cu vedetea flegmele respectivului probabil as fi si acceptat jobul in fine...poate a fost doar opinia mea dar mi se pare penibil ca sa vi cu o gramada de fitze in fata unui om pe care inca nu l cunosti si sa l mai si jignesti in cateva randuri ...acum eu nu am trecut peste asta,poate nu mi se pare normal sa vi la un interiu si sa te crezi buricul pamantului ca doar nu o fi inceput direct ca manager dar asa se intampla mereu cu amneziile astea de genu uitam de unde am plecat...
xyz Miercuri, 29 Mai 2013
Pauzele de masa sunt obligatorii sau daca preferi sa lucrezin ora aia poti pleca mai devreme?
de ce, ce? Miercuri, 29 Mai 2013
pauzele de masa sunt f obligatorii. programul tau e 9-18. e standard
vasile Joi, 30 Mai 2013
@bla bla bla - daca vorbesti cum scrii...nu e bine la niciun interviu! de jignit nu te jigneste nimeni la interviu la Geboc...

@xyz Pauzele de masa, dupa cum scrie si in ROI - regulament de ordine interioara, nu se pot lua la prima sau la ultima ora. deci nu poti pleca mai devreme, pe acest considerent. Daca alegi sa mananci sau nu in ora aia e problema ta. Nu impresionezi si nici nu intereseaza pe nimeni.

@de ce, ce?
Daca vorbesti de HP vorbesti din filme. Programul nu e 9-18 standard ci 8-17,9-18,10-19 sau 11-20 in functie de departament, de tarile de care te ocupi, de perioada din luna, de manager, etc.
Cele 9 ore sunt fixe
candidat HP Vineri, 31 Mai 2013
Buna! Poate sa-mi spuna cineva mai exact daca interviul cu APT se da si in a doua limba?Si ce nivel de cunostinte trebuie sa ai? (E suficient B2?) Multumesc! :)
anonim Sambata, 1 Iunie 2013
Hei la interviul cu managerul pentru internship cum decurg lucrurile, ce fel de intrebari se pun?...Ar mai fi un lucru stie cineva sigur cam la cat timp poti face trecerea de la APT la HP...nu este prea convenabil sa lucrezi si sa-ti ia cateva sute de RON din salariu o perioada lunga de timp..
Un HP-ist Sambata, 1 Iunie 2013
@anonim; diferenta dintre HP si APT nu e mare la bani (cam 200 de lei), asa ca nu iti imagina ca de la un intership APT de 600 de lei poti sa sari la 2000 tot in internship, doar ca pe HP
Un HP-ist Sambata, 1 Iunie 2013
@candidat HP ; de cele mai multe ori sa da interviu si in a doua limba. Dar daca zici ca stii de nivel B2, nu e important daca se da sau nu, ca tot aceleasi cunostinte le vei avea :) Ce nivel trebuie? Depinde de la job la job si de la manager la manager.
Un HP-ist Sambata, 1 Iunie 2013
@de ce, ce? ; pentru a completa ce a spus vasile .... programul e de 9 ore, dar nu e batut in cuie. Poti sa pleci intr-o zi cu o ora mai devreme si sa recuperezi a doua zi, daca ai program 9-18, poti lucra 8-17 daca trebuie sa rezolvi ceva... Exista o anumita flexibilitate totusi...
Un HP-ist Sambata, 1 Iunie 2013
@xyz; programul de 6ore/zi de care vorbesti este programul part time. Cunosc 3 persoane care lucreaza part time (6 ore), dar part time de 4 ore nu am auzit si nici de full time de 6 ore.

Grupul HP s-a impartit in a doua parte a anului trecut in doua entitati diferite: Hewlett Packard Enterprise si HP Inc.

Puteti impartasi in continuare experientele voastre, pentru acest lucru va rugam sa alegeti una dintre cele doua companii.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?