Forum despre HP


Grupul HP s-a impartit in a doua parte a anului trecut in doua entitati diferite: Hewlett Packard Enterprise si HP Inc.

Puteti impartasi in continuare experientele voastre, pentru acest lucru va rugam sa alegeti una dintre cele doua companii.

Andy Joi, 19 Decembrie 2013
Cat este salariul pe postul de Team Leader Credit & Collections?
Vasile Duminica, 22 Decembrie 2013
@alle - ce "posturi de italiana"? sunt zeci poate sute de joburi "pe italiana"..
@Andy - ca TL nu ai niciun spor de salariu. e acelasi salariu, faci ce faceai inainte doar ca ai tu senzatia ca esti mai breaz, desi nu esti...ai niste mici taskuri in plus in fata supervisorului...in cifre, probabil 1800-1900 de lei.
alle Duminica, 22 Decembrie 2013
@vasile, pai tocmai asta am intrebat ce proiecte au pe italiana? Vanzari backoffice? Cu ce anume se ocupa si cam ce salarii
Vasile Luni, 23 Decembrie 2013
@alle - in continuare nu intelegi ca intrebarea ta este mult prea generala.
sunt mii de joburi in tot hp-ul unde poti lucra pe italiana.

mai pe scurt de entry level unde poti accede de afara contract-admin, sales support, procurement, toate joburi unde vorbesti cu cineva sau faci facturi sau alte mici d-astea, specific pe italiana - tu ai vreo idee de vreun job sau pescuiesti in ocean?

jobul se ocupa cu ce scrie in job description - salariul tot pe la 1800-1900 e la incadrare.
hai poate 2000 cu specific pe italiana. dar depinde de la job la job.

o lista cum vrei tu de la A la Z si cu detalii si cu specific si cu salariu nu-ti poate oferi nimeni. trebuie sa urmaresti ceva.

daca doar vrei sa te lauzi ca stii italiana si vrei sa vezi ce poti face cu asta, nu te obosi!
sunt putine pozitii si oricum o multime de oameni din interior, nu e vreun skill deosebit.
Monica Marti, 24 Decembrie 2013
Buna,

Am fost la un interviu pentru pozitia de Partner Audit Support Specialist, prin APT. Ati putea sa imi dati mai multe detalii legate de pozitie. Din job description imi reise a fi un job mai mult administrativ insa la interviu mi s-a zis ca nu este asa. Pozitia ar fi in Business Risk Management Department, stiti ceva de mediul de lucru din acest departament? Mersi mult!
Monica Duminica, 29 Decembrie 2013

Chiar nu aveti nici o informatie despre Dep Business Risk Management? Mersi.

Vasile Joi, 2 Ianuarie 2014
Buna,

Nu are cum sa fie job administrativ. In departamentul respectiv, dupa cum suna si pozitia, va trebui sa te asiguri de "Business Compliance"...vei lucra cu proceduri, rapoarte, cu oamenii care le fac, probabil va trebui sa verifici ca oamenii isi fac trainingurile de compliance, veti tine legatura cu auditorii sau vei audita....in principal exceluri si meetinguri
HP pro Marti, 14 Ianuarie 2014
Majoritatea oamenilor de prin HP Romania nu dau 2 centi pe ce fac acolo si mai mult ce vand.
Nu cunosc politica firmei, nu cunosc traditia, nu au habar de ce produse ,ies ce produse se vand.
Nu intereseaza pe nimeni daca HP are pierderi sau daca are profit.
Vor fi multi oameni care poate vor incerca sa comenteze, dar sa fim sinceri, stim cu toti care ne e rostul pe acolo...un loc de munca ca toate cele nu ?
Vasile Joi, 16 Ianuarie 2014
"Nu intereseaza pe nimeni daca HP are pierderi sau daca are profit."

de ce ar intereseaza pe cineva atat timp cat desi este profit in fiecare an sunt freez-uri lui peste pe joburi, salarii, bonusuri?
de ce ar interesa pe cineva ca in continuare angajeaza ca dementii oameni care stau degeaba pe salarii de incadrare mai mari decat cele ale unuia angajat de 2-3 ani care primeste marire de 5-6% brut desi are ee sau fostul k?
de ce m-ar interesa atat timp cat pentru saving de $100.000 la proiecte de improvement primesti bonus vreo 100 de dolari si ala brut?

hai sa fim seriosi. ca toate corporatiile o masinarie de facut bani pentru 10-20 de indivizi pe urma sclavilor mandri ca trec HP pe linkedin si o denumire de job formata din 7 cuvinte care se termina cu "Lead" si care inseamna fix nimic si un salariu de mizerie.
iuli Joi, 16 Ianuarie 2014
frumos spus Vasile :)
Reset message Joi, 16 Ianuarie 2014
pai doar asa e frumos, nu? la noi nu trebuia sa se angajeze dar iaca asa au reusit doi oameni sa fie angajati (prin cunostinte bineinteles) fix cu 2 zile inainte de acest freeze oficial (aka 1 Nov)... plus ca da, sunt multi care au salarii de peste 2200 RON si evident net inferiori unora care se chinuie asa cum zice Vasile sa ia un 5-6% si au salarii sub 2000 RON. de promovari nici nu se mai pune problema... ori muncesti ca nebunul ori ai pe cineva bine (fara HR si alte abureli d-astea nefolositoare si total pe langa subiect).
Vasile Joi, 16 Ianuarie 2014
aia cu "muncesti ca nebunul" nu-ti garanteaza mare lucru.
cel mai mare noroc e sa te remarce vreun strain de orice fel, in functie de departament si sa te propuna sau sa te ceara undeva.
aici atat timp cat nu ceri bani/promovare/etc poti sa muncesti pana crapi, dimpotriva, e perfect asa! dar probabil vrei primi o bucata de hartie plastifiata in "Coffee talk" :)) de mare efect.
Gheorghe Duminica, 19 Ianuarie 2014
Mai nou au inceput sa paveze trotuarul din fata cladirii din Pipera cu stelutze"ala hollywood" pentru cei care muncesc ca nebunii. ..ca sa nu zici ca nu iti ridica nimeni statuie daca muncesti mult. :))
hollywood Luni, 20 Ianuarie 2014
Bai Gheorghe si Vasile,

voi daca nu munciti pentru firma nu mai comentati.... o sa facem decernarea premiilor Geboc pentru al doilea an asa ca mai bine munciti mai bine...
in alta ordine de idei... exista tofelu de giumbusliucuri d-astea menite sa ameteasca populatia... desi de la noi din departament se pleaca pe capete; pot sa numar vreo 3 care au plecat in ultimele 2 luni si sigur sunt cel putin 20% care isi cauta alt job. dar evident, capitalismul ne-a invatat ca mereu o sa fie cineva care sa munceasca pe praful asta, chiar si pe bani mai putini; a stai ca gresesc... e freeze pe angajari... oh well.. geboc merge mai departe
Vasile Luni, 20 Ianuarie 2014

eu am primit premii de la Geboc.
odata am primit o sacosa goala pentru ca premiul mi l-au dat cu o luna inainte dar nu dadea bine la cofitoc :)))
de mers o sa mearga bine mersi intotdeauna pentru ca nimeni nu se vaita.
logic, e mai simplu sa pleci si sa-ti gasesti ceva mai bun. dar mie-mi placea acolo.
si mediu si ce faceam. am plecat de nevoie. daca n-ar scrie mare in contract ca n-ai voie sa faci sindicat poate merita facut unul si cerut niste lucruri de bun simt. nici macar cu inflatia nu se corelau salariile...

loredana Luni, 20 Ianuarie 2014
poate sa imi spuna cineva cant e salariu la hp ca euroanswer?multumesc
Vasile Marti, 21 Ianuarie 2014
poti sa formulezi coerent?
loredana Marti, 21 Ianuarie 2014
am o prietena care lucreaza de aproape un an de zile la hp si imi spune ca are undeva la 800 euro salariu in domeniu relati clienti partea engleza...dar ea este genu care mai umfla salariu
Vasile Marti, 21 Ianuarie 2014
cred ca l-a umflat fix dublu...
loredana Marti, 21 Ianuarie 2014
am inteles mersi mult deci undeva la 400 euro

Grupul HP s-a impartit in a doua parte a anului trecut in doua entitati diferite: Hewlett Packard Enterprise si HP Inc.

Puteti impartasi in continuare experientele voastre, pentru acest lucru va rugam sa alegeti una dintre cele doua companii.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?