Forum despre HP


Grupul HP s-a impartit in a doua parte a anului trecut in doua entitati diferite: Hewlett Packard Enterprise si HP Inc.

Puteti impartasi in continuare experientele voastre, pentru acest lucru va rugam sa alegeti una dintre cele doua companii.

maria Joi, 10 Ianuarie 2013
bafta multa maine!!!!si asteptam vesti !!!!sa ne spui cum a fost. (din pacate nici eu nu stiu cum este la interviu )
Laura88 Vineri, 11 Ianuarie 2013
Buna, am luni un interviu la APT pentru postul de Customer Account Admin pe limba engleza.
Stie cineva sa imi dea mai multe detalii despre job si eventual cam pe la ce nivel s-ar situa salariul?
Multumesc:)
meeeeeee Vineri, 11 Ianuarie 2013
@ elena
Buna ! Cum a fost astazi la interviu?Cum a decurs interviul (despre ce ati discutat,a fost interviu si in romana si in limba straina) ? U ai fost la teste si interviu direct la HP sau la APT?
elena Vineri, 11 Ianuarie 2013
buna
am fost direct la hp si pt test si pt interviu!
a fost usor ,mai mult in romana,un pic in engleza si un pic in spaniola doar cat sa testeze limba..intrebari f simple gen povesteste-mi despre tine,ce hobby-uri ai in principiu in legatura cu cv-ul,aproape nimik legat de job sau companie eu imi pregatisem arsenalul :) dar a fost usor din fericire,sper sa merg la departe!!ei pareau incantati dar mi s-a mai intamplat asta si nu am ajuns mai departe ,poate de data asta da.singura diferenta ca am fost mai entuziasmata gen incantata de job,companie etc cu dorinta de a cunoaste,adica sa nu fii blazat ...cam asta pot spune!
totul e pe merit Luni, 14 Ianuarie 2013
sa nu va suparati daca salariile sunt mici. munciti pentru un ideal, un ideal capitalist.
http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/bonus-de-peste-15-mil-dolari-pentru-seful-hp-desi-compania-a-avut-pierderi-mari-176632.html

=))=))=)).....=))))
rraita Luni, 14 Ianuarie 2013
cat castiga un process analyst la hp, aveti idee? prin apt ma refer
alex Luni, 14 Ianuarie 2013
Salutare, cum credeti ca e mai bine sa-mi depun cv-ul pe site-ul lor: in engleza sau in romana?
o alta intrebare ar fi daca mai exista o alta modalitate de a-mi depune cv-ul in afara de site-ul lor si site -urile de joburi(bestjobs, ejobs)??
iuli Luni, 14 Ianuarie 2013
cele mai mari sanse le ai daca te recomanda cineva din interior...
eventual poti trimite cvul si la APT Grup, firma care face leasing de personal pentru ei
adrian Marti, 15 Ianuarie 2013
referitor la articolul din Capital, cica a primit bonus de performanta. sunt tare curios ce performante a avut de a primit atata :D
drss Miercuri, 16 Ianuarie 2013
Atmosfera in HP este foarte tare daca nimeresti in departamentul care trebuie...depinde foarte mult ca ce lucrezi si in ce dept.
Sunt manageri care sunt foarte intelegatori si altii sunt pur si simplu ingusti la minte...dar asta depinde de la caz la caz.
un CSR de exemplu munceste de ii sar capacele si salariul e undeva pe la 20 mil (CSR e entry level) ; dar un project manager pe langa faptul ca are salariul pe undeva pe la 40 mil , are si libertate - poate lucra de acasa cand vrea,are telefon de servici etc
elena Miercuri, 16 Ianuarie 2013
@drss..ce stii despre channel sales support?:)
boggy Miercuri, 16 Ianuarie 2013
cum se plateste olandeza in HP? orientativ :)
capac Miercuri, 16 Ianuarie 2013
cat dai dac-ti spun?
boggy Sambata, 19 Ianuarie 2013
olandeza???????
Cata Miercuri, 23 Ianuarie 2013
Sunt neseriosi, nu iti comunica rezultatul final in urma interviului. Am sustinut testele de limba,logica si altele mai ceva ca la NASA cum relata cineva in comentarii, apoi am fost si la primul interviu la sfarsitul caruia m-au informat ca in termen de maxim 2 saptamani imi vor da un raspuns afirmativ sau negativ.. nimic pana acum, sunt deja 3 saptamani si ceva, cel mai neprofesionalist lucru pentru o firma cu asa brand mi se pare lipsa de feedback si am incheiat, nu mai prezinta nici un pic de seriozitate pentru mine.
ioana Miercuri, 23 Ianuarie 2013
@Cata, ai perfecta dreptate, si eu am fost cu ceva vreme la ei si exact asa am patit ...nici raspuns afirmativ, nici negativ, am asteptat 1 luna si ceva si nimic...am refuzat alte job-uri din cauza asta...halal HP si toti cei ce muncesc acolo..
elena Miercuri, 23 Ianuarie 2013
wow..si eu astept raspunsul de la ei dar sunt abia in a 2-a saptamana eu totusi sper sa ma anunte!!dar de ce nu ati sunat la ei?voi pt ce joburi ati fost?
Cata Joi, 24 Ianuarie 2013
Am fost pentru postul EB Support Specialist; nu sun pentru ca este o chestiune de bun simt si de normalitate. Feedbackul din partea lor, chiar daca este negativ sau pozitiv, sincer, nesincer trebuie sa fie prezent in urma oricarei formalitati. Daca tu ca si candidat te deplasezi de "n" ori ca sa te supui testarilor lor, mi se pare ca si ei pot face acest minim efort de a iti da un raspuns, cu riscul de a ma repeta tine de normalitate si firescul lucrurilor. Daca ii suni e ca si cum i-ai scutura de mana, sunt complet dezgustata.
elena Joi, 24 Ianuarie 2013
si eu am fost pentru acelasi post,dar inca mai am sperante.ai dreptate dar ma crezi ca am fost la firme mai mari ca hp si nici ele nu mi-au dat raspuns din pacate asa este aici in romania!dar eu am sunat si daca o sa fie cazul o sa sun si la ei caci mi-am pus sperantele in acest job si macar sa stiu alba sau neagra.
laura Joi, 24 Ianuarie 2013
si eu am fost pentru pozitia zisa de Cata, am dat o groaza de teste si interviuri , am asteptat ceva timp si mi se parea o nesimtire totala ca nu suna si am indraznit eu de am sunat...ca sa vezi: aia imi zice "pai daca nu v-am contactat in 3 zile, raspunsul inseamna NU, adica nu ati fost selectata".... si eu care ma gandeam ca sunt gata angajata, pentru ca aia era foarte incantata de mine dupa ambele interviuri...deci Elena, daca nu te-au sunat atat, e evident raspunsul ;)

Grupul HP s-a impartit in a doua parte a anului trecut in doua entitati diferite: Hewlett Packard Enterprise si HP Inc.

Puteti impartasi in continuare experientele voastre, pentru acest lucru va rugam sa alegeti una dintre cele doua companii.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?