Forum despre HP Inc.


roxy_roxy Luni, 18 Iulie 2016
Buna.Care este situatia in HP Inc? M-ar interesa sa aflu cam ce salarii sunt pe process management sau pe sales support manager. Ms!
Rodrighej Marti, 19 Iulie 2016
HP Inc s-a desprins din vechiul HP Geboc. Din cate stiu eu, pe ce ai intrebat tu se angajeaza in principal din interior si salariul depinde de banda. 50+ banda cea mai de jos
roxy_roxy Marti, 19 Iulie 2016
50+ te referi la milioane? Pt care din pozitii? Pe customer sales support manager am vazut pozitii prin apt. De unde stii ca se angajeaza doar din inter
Rodrighej Marti, 19 Iulie 2016
Orice inseamna manager incepe de la 50 de milioane (5000 de RON). Am destul de multe cunostiinte din fostul HP, acum unii sunt la HPE altii la Inc, dar e cam aceeasi structura si grila de salarizare. Si da, stiu ca se prefera sau se merge mai degraba pe a promova intern. Daca imi dai un link cu jobul pot sa ma interesez mai exact ce si cum. Ai fost la interviuri?
roxy_roxy Marti, 19 Iulie 2016
Mersi frumos de raspuns.
Am aplicat la customer and sales support manager, postat pe bestjobs. E prin Apt. Mi-e greu sa cred ca salariul e de 5000 ron, nu e functie de manager cu oameni in subordine.
La fel si process manager, dar nu am vazut anunturi deschise pt postul asta.
Rodrighej Miercuri, 20 Iulie 2016
Ah, s-ar putea sa fi inteles eu gresit. Daca nu e functie de manager cu oameni in subordine, clar nu e salariul asta. Cum aflu ceva mai exact iti zic.
roxy_roxy Vineri, 29 Iulie 2016
Rodrighej, ai reusit cumva sa mai afli ceva in legatura cu salariul pt Customer and Sales Support Manager?O sa am interviu telefonic cu HR miercurea viitoare.Mersi!
Rodrighej Duminica, 31 Iulie 2016
Buna roxy. Oarecum am reusit sa aflu niste detalii. Am inteles ca daca e ceva level-entry nu este suma pe care am zis-o eu la inceput. Pe mine ma deruteaza faptul ca e o pozitie ...
roxy_roxy Duminica, 31 Iulie 2016
Buna Rodrighej si multumesc pt informatii. Revin cu vesti in urma interviului.
Tonnny Miercuri, 3 August 2016
Roxy ai fost la interviu? Ai ceva detalii?Ms!
roxy_roxy Joi, 4 August 2016
Am avut interviu telefonic cu HR-ul si mi-au spus ca ma cheama la teste la sediul APT.interviul a fost usor, intrebari destul de obisnuite.
Emma Luni, 12 Decembrie 2016
Stie cineva ce presupune job-ul "Sales Operations Support Analyst with French/English"? Si ce salariu se ofera pt entry level pe un astfel de job?
Emma Vineri, 23 Decembrie 2016
Pentru cei care lucrati deja in HP, cum arata o zi obisnuita la job? In ce constau activitatile obisnuite?
claudia11 Joi, 2 Martie 2017
Buna! Ce salariu se ofera pentru pozitia de Customer Care Representative with Spanish?
bobitza Marti, 30 Mai 2017
Salutare comunitate, Am lucrat la HP intre 2008 si 2015. Acum la 2 ani si ceva de cand am plecat tin sa imi prezint parerea. Pro: 1. Mediu de lucru destul de placut, poti lucra ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?