Forum despre Huawei Romania


alex Marti, 14 Ianuarie 2014
Cu cine ai avut ultimul interviu? In cat timp au zis ca te ar putea suna.?
ioana Marti, 14 Ianuarie 2014
Nu am retinut numele, mi-a spus ca ma suna cat se poate de repede
alex Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Cu domnul chinez ai avut?
ioana Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Da, tie ce ti-au spus, in cat timp te anunta?
alex Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Pai eu ultimul interviu l am avut cu chinezul.... deci daca tu ai mai avut cu ink cineva dupa, ai trecut mai departe.... eu crezusem ca ultimul e cu chinezul.... mi a zis ca in cel mult 2 saptamani ... si eu ma descurcasem bn, dar probabil nu m-a placut domnul din china de nu am trecut mai departe :)
alex Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Si inca ceva ioana.. tu pana in etapa la care esti cu interviurile, ai discutat despre salariu? Te au intrebat ceva? Ms mult
ioana Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Pai am avut interviu cu hr, cu cei din departament si dupa am avut o discutie cu un chinez si mi-a spus si mie la fel ca in 2 saptamani ma anunta daca ma selecteaza pt ultimul interviu si a doua zi m-au chemat la ultimul interviu care l-am avut tot cu un chinez care presupun ca era ceva manager si mi-au spun ca ma suna cat se poate de curand dar nu mi-a zis cand :( Deci trebuie sa te sune si pe tine pt ult interviu cel mai probabil.
alex Miercuri, 15 Ianuarie 2014
eh, pe mine nu m-au mai sunat azi ptr un alt interviu :(. si nu cred ca ma vor mai suna . de curiozitate doar: la ultimul ultimul interviu au fost tot intrebari din alea generale , ca la orice interviu? ce proces de recrutare, destul de lung.. si stiu cum e sa astepti... iti urez mult noroc Ioana!
ioana Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Da au fost cam aceleasi intrebari pe care mi le-au pus si ceilalti, generalitati, unde am lucrat, ce responsabilitati aveam, studii... Nimic despre conta. Si eu iti doresc multa bafta!
mada Miercuri, 15 Ianuarie 2014
hello, am fost si eu de curand la interviuri pentru asistent manager, am fost la 3 interviuri, 1 interviu cu un chinez, al doilea cu o managera romanca de pe departamentul respectiv, iar al 3 lea cu un alt chinez, de care se pare ca nu am trecut. Curiozitatea mea este urmatoarea, a mai patit cineva sa aibe parte de intrebari gen: "ai prieten, ca ce lucreaza sotul, ce program are, daca ai copii, si daca nu ai cand ai de gand sa faci, da sigur nu vrei sa faci mai devreme un copil..??" . Sincer am plecat cu un gust amar dupa acest interviu, deoarece m am simtit exclusa din cauza ca sunt proaspat casatorita si pentru ca pe viitor voi face un copil, ceea ce e aberant pentru o firma atat de mare sa puna astfel de intrebari nu e normal!
alex Miercuri, 15 Ianuarie 2014
da, pe mine m-au intrebat... si de asta suspectez si eu ca nu m-au mai sunat si pentru interviul final... si eu sunt casatorita de curand, si m-a intebat daca am de gand sa fac un copil ... tu de unde stii ca nu ai fost selectata ptr urmatorul interviu/? eu am intrebat care e programul de lucru ... si mi-a raspuns, dupa care ceva de genul : ce, ai ceva de facut dupa program? nu sunt intrebari normale, pe baza carora sa fii selectat sau nu, dar eu chiar am nevoie de un job :(
mada Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Alex, eu am fost la interviuri inainte de craciun, si de atunci nu am mai primit nici un raspuns, ultimul interviu dupa cum am spus a fost cu un chinez care mi-a pus toate acele intrebari personale si tot a insistat pe treaba cu copilul, de cand am plecat eram sigura ca nu voi mai primi nici un telefon din cauza ca sunt casatorita, si iata chiar asa a fost ..a trecut aproape o luna...asta mie una imi suna a discriminare, nu cred ca e nevoie neaparata de un act pentru a face un copil! tin sa precizez ca a tinut tot interviul mai mult pe partea legata de viata personala, nu de cea profesionala.
mada Miercuri, 15 Ianuarie 2014
alex, mi-am dat seama ca nu am fost aleasa pentru urmatorul interviu, fix cum am iesit pe usa, practic cel de al treilea interviu, cu un domn chinez, a fost bazat doar pe viata mea personala, pe familie, ca ce lucreaza mama/tata/sotul, ce program au, si mai ales pe ideea de a face un copil, i-am spus ca in viitorul apropiat ca nu am de gand sa fac un copil, si am fost tratata cam peste picior, ceva de genul ca il mint si ca voi face repede un copil, ceea ce in primul rand nu vad ce legatura are cu viata mea profesionala, eu eram acolo sa discut despre un posibil job, trecusem de 2 interviuri in care am discutat doar despre viata profesionala, interviuri care au fost foarte ok atat cu o doamna din China cat si cu o romanca, dar al treilea interviu a fost direct discriminare, discriminare pentru ca pe viitor as putea avea un copil, de parca daca nu esti casatorit nu ai putea face o mie de copii daca vrei...
ioana Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Pe mine nu m-au intrebat asa ceva, ce ciudat!
mada Miercuri, 15 Ianuarie 2014
probabil depinde foarte mult peste cine dai, poate ai avut noroc de manageri ok. Eu la primul interviu am discutat cu o doamna din China. am vb in engleza, foarte ok, am discutat doar despre partea profesionala. La al doilea interviu a fost o fata managera romanca de pe compartimentul respectiv, foarte ok si acest interviu, intrebarile au fost doar din punct de vedere profesional. Dar la al treilea interviu a venit un chinez care nu prea isi gasea usor cuvintele, si parca il obseda ideea de a avea o familie, ca si cum daca esti tanar casatorit nu esti bun pentru ca poate faci un copil si pleci 2 ani pentru cresterea copilului, de parca daca nu esti casatorit nu poti avea un copil.. nu mi-am imaginat ca este asa ceva posibil, mai ales de la o companie atat de mare.
alex Miercuri, 15 Ianuarie 2014
mda... deci e clar si ptr mine raspunsul... aceste intrebari nu-si au locul, iar faptul ca esti casatorit sau nu, cum am mai zis, nu ar trebui sa fie criteriu de selectie... ca de la intrebarea asta au venit si celelalte legate de copil, sot...asa s-a intamplat si la mine
alex Miercuri, 15 Ianuarie 2014
sa stii ca depinde foarte mult cine iti ia interviul, si probabil daca iti adreseaza si aceasta intrebare care vad ca din nu stiu ce motive ii intereseaza ft mult. si la mine primul interviu a fost foarte ok, doar in engleza, apoi cu 2 manageri din departamentul respectiv, care se vedeau ca erau multumiti de raspunsurile mele, fiind un interviu in care mi-au verificat oarecum si nivelul de cunostinte in conta,cat de cat. iar ultimul interviu, cum am povestit mai sus. poate nu li s-a intamplat si altora acest lucru, si nu vor intelege de ce aceste postari doar pe tema interviului. dar devine frustrant sa stii ca nu esti respins pentru ca nu ai cunostinte/capacitatea de a indeplini cerintele jobului respectiv, ci pentru ca esti casatorit/a.
ioana Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Alex legat de salariu am intrebat eu cat ar fi in ultimul interviu si s-a uitat peste acel formular si a spus ca e ok cat am cerut dar nu mi-a raspuns cat ar fi mai exact
mona Vineri, 17 Ianuarie 2014
salut ,de la ce suma incepe sa fie salariul pentru un Junior Noc engineer cu 6 luni experienta ? multumesc mult
dodo Vineri, 17 Ianuarie 2014
salutare. care sunt conditiile de munca pentru departamentul NOC ? am auzit si lucruri rele, gen muncesti in alea 12 luni de-ti iese pe nas. dar salariul ? cam la ce suma se situeaza ?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?