Forum despre Huawei Romania


alex Luni, 20 Ianuarie 2014
ioana, ai mai primit vreun raspuns ptr AP?
ioana Luni, 20 Ianuarie 2014
Am fost la inca un interviu cu ei vineri, am vorbit cu inca 4 persoane si mi-au spus ca acela a fost ultimul de fapt si ca voi primi un raspuns intr-o saptamana. Tu ai primit vreun raspuns?
alex Luni, 20 Ianuarie 2014
nup... nimic. dar deja e clar, daca nu m-au mai sunat ... succes
dostoievski Luni, 20 Ianuarie 2014
Salut ,
Voi avea si eu un interviu pentru "Global Technical Service Engineer-Core Network" , o discutie tehnica mai exact . Cunoasteti anumite detalii in legatura cu desfasurarea discutiei ? Cereri salariale ? Mersi :)
Mircea Marti, 21 Ianuarie 2014
Si eu sunt curios pentru acelasi post, "Global Technical Service Engineer-Core Network"
Denisa Miercuri, 22 Ianuarie 2014
dostoievski, cum a fost la interviul pentru postul "Global Technical Service Engineer-Core Network" ?
hey Duminica, 26 Ianuarie 2014
salutare tuturor,

intrebari: unde este mai bine ca atmosfera de lucru in GSRC (Lake View) sau in locatia din Victoriei...
proiectele pe care lucrezi sunt diferite?care este diferenta intre cele 2 entitati dpdv atmosfera de lucru,oameni etc.
ala micu Luni, 27 Ianuarie 2014
intrebarile legate de familie nu sunt de "discriminare" este doar de "dor" :) al chinezilor de casa, iar ei nu sunt cei mai buni comunicatori si nici moderatori de interviu.
altfel, viata lor oversea este traita cu gandul sa se duca acasa de doua ori pe an, ba sa se casatoreasca cu cine s-au cunoscut pe net ori sa bage tare 2-3 saptamani pt bebe ca poate poate ca e si anul tigrului, sarpelui si cerbului carpatin mai nou.
pe scurt, ei traiesc zilnic cu presiunea acestui trade-off familie/bani pt familie.

care sediu e mai ok?! :) lake view e clar today business style/level
victoriei clar nu!... caldirea e ff prost structurata si inghesuita

alrfel, in victoriei majoritari sunt cei care lucreaza pe business unit local, de echipa mica de oameni ff vechi in huawei si cu multa experinta in domeniu. pe scurt cu atmosfera mai de familie.

in lake e sediul urias GSRC/GNOC/Gxxx cu mediu mai de multinationala/corporatie in care nu toata lumea se stie cu toata lumea.
ala mare Marti, 28 Ianuarie 2014
ala micu ce ai vrut sa spui?
Cris Joi, 30 Ianuarie 2014
Eu am fost la doua interviuri la ei, pentru o pozitie de senior in cadrul unui departament de suport. Interviul cu partea romana-ok. Interviul cu partea chineza-hilar. Managerul nu intelegea engleza. Am vorbit degeaba jumatate de ora pentru ca la final sa imi puna doua intrebari intr-o engleza stalcita despre niste lucruri pe care le explicasem deja. Atunci mi-am dat seama ca peroana nu a inteles nici 10% din ce am povestit. Ridicol.
bgd Sambata, 1 Februarie 2014
Salut. cum a fost la interviul pentru postul "Global Technical Service Engineer". Ati vorbit cu un nene pe nume Huhao zis Rex?:)
gogulet Duminica, 2 Februarie 2014

Am fost la interviuri, le-am trecut pe toate, am vorbit cu sefa aia mare de la HR, mi-au prezentat oferta lor si mi-au spus ca urmeaza sa ma sune de la HR sa vin sa semnez. n-au mai sunat nici in ziua de azi. au trecut 2 saptamani. la mailuri nu raspund, la telefon nici atat. lipsa de respect ! lipsa de profesionalism ! nu recomand sa lucrat cu asa oameni. cine stie ce o sa faca mai incolo.

alex Miercuri, 5 Februarie 2014
Daca ti-au facut oferta si ai acceptat-o, te vor suna, chill.Dureaza pana obtin aprobarile din China, dar ei sunt in vacanta acum, cu New Chinese Year and everything.In mod normal dureaza 2 saptamani, acum s-ar putea sa dureze 3.numai bine.pe ce post ai aplicat?
denisa Joi, 13 Februarie 2014
buna, a fost cineva la interviul pentru global technical service engineer? pe ce se pune accent, se pun multe intrebari tehnice? mersi
buhuhu Miercuri, 19 Februarie 2014
Salutare!

Stie cineva daca exista departament de Network Change la huawei? Daca da, cum se lucreaza si cam care e atmosfera. Salarii.. Orice hint e de folos.

Multumesc!
mim Joi, 20 Februarie 2014
Buna,

A mai fost cineva la interviul tehnic pentru Global Technical Service Engineer? Dar la cel cu HR-ul? Ce oferta v-au facut? Mi-ati putea da cateva detalii?
ella Joi, 20 Februarie 2014
am fost eu acum cateva zile la interviul tehnic, dar nu cred ca voi trece mai departe, au fost multe intrebari la care nu am stiut sa raspund....au zis ca in doua saptamani aflu rezultatul....pe tine dupa cat timp te-au chemat la urmatorul interviu?
mim Duminica, 23 Februarie 2014
Pe mine m-au sunat in aceeasi zi. Mai am de sustinut interviul final cu hr-ul si managerul departamentului. As fi dorit cateva detalii despre cum decurge acesta. Ella iti doresc multa bafta!
x-ul Marti, 25 Februarie 2014
Salut mim! Cum a fost interviul tehnic? Mai exact, din ce a intrebat, call flow, semnalizari, ss7, sigtran? sau a fost la un nivel mai generalist?
Ele Miercuri, 26 Februarie 2014
Buna tuturor! Imi poate spune cineva cat dureaza raspunsul pentru angajare de la ultimul interviu? Cineva care este angajat la Huawei imi poate spune dupa cat timp a fost contactat de la sustinerea ultimului interviu? Va multumesc!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?