Forum despre Humangest Group


ADMIN - undelucram.ro Joi, 28 Iunie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Humangest Group, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Humangest Group.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Just Me Marti, 16 Aprilie 2013
Atunci cand te gandesti la o agentie de recrutare (si nu numai, cum este cazul celor de la Humangest) te astepti sa fi tratat in mod corect si sa ti se ofere un feedback din partea acestora (chiar si negativ - nu e un capat de tara). Insa STUPOARE... eu unul personal nu am primit feedback-ul final din partea lor...
Sa fie un caz izolat?
m&m Marti, 16 Aprilie 2013
pai cand ai avut ultimele interviuri?
mara Marti, 16 Aprilie 2013
nu pot sa nu ma abtin si sa nu ma amuz. desi imi pare rau Just Me, sa stii ca e la ordinea zilei sa nu se dea feedback. de fapt daca nu esti acceptat se considera "ce sa mai pierdem timpul cu feedback? daca ala revine si cere detalii?".
Just Me Miercuri, 24 Aprilie 2013
Draga Mara, daca o parere obiectiva despre o problema intampinata in ceea ce priveste compania in speta ti se pare amuzanta, cred ca locul tau e in alta parte... Legat de ce zici tu ai dreptate si nu te contrazic, e la "moda" sa nu se ofere feedback, insa daca stam si ne amuzam inseamna ca noi avem o problema si ca acceptam sa fim tratati ca atare... Daca tu accepti sa fi tratata asa, e problema ta. Si nu uita, vorbim de o companie care face selectie si recrutare de personal, care lucreaza cu oamenii si de la care eu unul personal ma asteptam sa fiu tratat ok, chiar in cazul unui raspuns negativ, indiferent de ce.
Pt M&M: pot sa-ti pun ca am fost in urma cu cateva saptamani... se pare ca respectiva d-soara a uitat sa-mi ofere raspuns pt ca a avut foarte multi candidati in luna respectiva si mai sunt mici scapari...sustine dansa.
simona Vineri, 8 Noiembrie 2013
as doriun nr de tel fix sau o adresa de email sunt interesata de un loc de munca la necalificati mase plastice si nu reusesc sa dau de voi astept un raspuns rapid la adresa ...
tango Vineri, 10 Ianuarie 2014
O dezamagire. Lipsa de profesionalism...indiferenta si somnolenta la interviuri.Ma intreb ce pregatire au de fapt asa -zisii recruiteri?!
eu Vineri, 11 Aprilie 2014
Dupa cum scriu "Alaturate echipei Humangest" nu inteleg de ce aveti pretentii. Am vazut anuntul lor astazi si dupa comentariile postate, am decis sa nu imi pierd timpul.
J. Joi, 28 August 2014
am fost la un interviu in cadrul firmei Humangest pe 16iulie si nici azi nu am primit un feed-back. Din punctul meu de vedere denota profesionalism 0 .
me Joi, 28 August 2014
Si eu am fost la un interviu la ei in iulie. Am sunat pentru feedback pt ca stiam ca intrau in concediu fetele si mi-au spus ca voi primi un raspuns in ziua respectiva. Nu am ...
Candidat Joi, 2 Octombrie 2014
Neprofesionisti din toate punctele de vedere, de la GM pana la ultimul recruiter: fara a sti exact ce vor, stabilesc detaliile si intalnirile dupa cum vin, nu au niciodata un ...
Elli Sambata, 25 Octombrie 2014
Prima impresie: lipsa abilitatilor de comunicare esentiale pentru activitatea de HR. In mod surprinzator, dupa un interviu nefiresc de scurt, am intrat in etapa urmatoare, ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?