Forum despre Hutchinson SRL


maria Miercuri, 28 Mai 2014
As vrea sa stiu mai multe despre firma hutchinson, despre mediul de lucru, oamenii, cum se desfasoara interviurile.
radu Luni, 23 Iunie 2014
Ma poate ajuta cineva cu cateva informatii despre testul stagiului de pregatire de la Hutchinson?
fost angajat Duminica, 28 Septembrie 2014
ce anume vrei sa stii?
alex Joi, 6 Noiembrie 2014
imi poate spune si mie cineva in ce consta testu acela pentru internship?
max Duminica, 9 Noiembrie 2014
As vrea sa aflu detalii despre testul de angajare, ce fel de test este ( de cunostinte, de indemanare, psihologic, de inteligenta ), daca este un test grila sau nu, oral sau scris.
Se poate sa aflam modul de desfasurare ( unde se da testul, cu cine, cat dureaza ? ), si cateva exemple de intrebari din testul scris ( daca exista un test scris).
Hutchinson pare sa fie o firma cu un domeniu de activitate interesant si as vrea sa iau testul de angajare.
BogdanME Luni, 7 Noiembrie 2016

Nu inteleg ce va intereseaza atat despre firma aia, am fost la interview, nici nu vreau sa lucrez acolo, salariul mic si fac doar tuburi pentru aer conditionat pt aeronave, nimic interesat, tuburi prin care trece aerul..e o hala, cei care lucreaza acolo doar tineri, nu vezi unul mai batran, asta zice totul, nu pare sa fie firma serioasa! cauta doar tineri, oameni mici fara pic de experienta, iti da 3 lei la salariu si cauta persoane cu un IQ mic ca nu pleci de la ei. La interview te bombardeaza cu intrebari de parca te-ai dus sa te angajezi la CIA nu la o fabrica amarata! Mie mi se pare fantastic cat tupeu pot avea unii care ofera un salariu de 1100 de lei, lucrul in ture, si de noapte si sa aibe atatea cerinte. Aia ar trebui sa pupe picioarele celor care lucreaza la ei, atatea ore pe o sosea pustie intre Brasov si Cristian pe 1100 de lei, intr-o hala unde e frig si unde multe chestii pot sa-ti cada in cap sau pe picioare. Eu credeam ca e ceva serios cand am vazut anuntul,... doar vorba e de ei, vai fabricam componente de Airbus. Au poze cu avioane si tot felul de nebunii si cand intrii in hala vezi doar tuburi ca ei atat fac ...tuburi prin care trece aerul....ce sa inveti de la ei? sa faci un tub? il pui intr-o forma si stai sa se usuce!

Roby75 Luni, 30 Ianuarie 2017

Am fost si eu la un interviu la aceasta firma. Interviul a durat de la ora 09,10 pana aproape de ora 13,00. La inceput ti se prezinta cateva tuburi din fibra de carbon combinate cu fibra de sticla care se fac acolo, si la ce folosesc ele (tuburi pentru aer),...,apoi ti se prezinta hala cu toate compatimentele ei si ceea ce se face in fiecare ditre ele,..., apoi dai un chestionar din 68 de intrbari (daca nu ma insel) unde ai la dispozitie 20 de minute (unele dintre intrebari nu le-am inteles rostul),...,apoi inca un interviu personal, care si asta dureaza cam 20 de minute cu unul ditre sefi, iar daca ai norocul sa fi ultimul (ciubucul tau)... Aveai impresia ca te angajeaza pe postul de director si nu de muncitor necalificat. Calificarea se face in Germania (nu toti) in trei etape de cate trei saptamani acolo si una acasa. Atentie! desi nu mi s-a spus oficial, dar daca sistemul este la fel ca la alte firme si mergi la specializare ai fi vincolat de ei o perioada de timp (de obicei este vorba de doi ani), iar daca pleci mai repede i-ti opresc banii pe scolarizare. Programul este in trei ture 1,2 si 3 cate o saptamana. Personalul este compus, majoritar din tineri 20-30 de ani (din ceea ce am vazut). Inca un lucru, nu lasati sa vi se faca copii dupa acte decat dupa ce aveti raspunsul afirmativ, nu stiu la ce le trebuie actele tale daca nu te angajeaza,..., desi mie mi s-a dat impresia ca totul este bine si au spus ca ma suna la ora 16, nici macar nu s-au deranjat sa ma sune sa-mi spuna rezultatul. I-am sunat eu a doua zi si mi-au spus ca rezultatul este negativ, iar cand i-am itrebat de ce m-au lasat sa cred ca totul este bine, au spus ca initial rezultatul a fost pozitiv dar apoi s-a revenit asupra deciziei, asta, fara nici o explicatie... Eu personal am ramas cu o impresie nu prea placuta dar celor interesati le doresc multa bafta!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?