Forum despre HyperCubic IT Outsourcing


Lunaticu Sambata, 4 Octombrie 2014

Windows Server Administrator - 37 de milioane maxim. Sunt ingramaditi intr-un spatiu 2 pe 2 cam 4 oameni, ei vor sa faca open office :)))

Te intreaba chestii de care nici el nu are habar. Nu stie ca dupa toate CCNA-urile trebuie sa dai un examen final. Se simte complexat si se ia de certificarile tale. Nici macar nu stie ca poti sa dai examenul final fara acele 4 module.

Ii spui ca nu ai instalat un Router de la 0 sau un server de la 0 si el continua sa te intrebe doar sa te injoseasca si sa ceri cat mai putin sau sa accepti.

O atitudine zeflemista ca daca nu iti convine sau daca nu ne convine dupa 3 luni pleci. Cred ca este crescut dupa blocuri.

Bulbucheaza ochii la tine ca un incompetent, el se crede mare manager in schimb nu are habar de nimic, iti pune intrebari la care nu stie nici el raspunsul pe care le primeste de la clientii lui .

Iti zice doar atat pot sa iti dau dar dai un test tehnic grila.

Profesionalism 0.

NU recomand la nimeni firma asta.

Red Joi, 6 Noiembrie 2014
Si ce treaba are windows server administrator cu CCNA ? eventual trebuie sa stii si oracle si eventual websphere - firme de kkt - ... mersi de comment vroiam sa aplic la ei dar m-am razgandit.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?