Forum despre IBM Romania


unsarac Vineri, 8 Iulie 2016
Știe cineva ceva de sediul de la piața presei? Ce salarii sunt acolo? Am inteles ca acolo sunt consultanți.
DeveloperC Vineri, 19 August 2016
Salut,

Aveti ceva informatii despre conditiile de lucru pe echipa de .NET in proiectul PNB Paribas ?

Multumesc
Rares Joi, 6 Octombrie 2016

Salutare! Am avut un interviu pentru internship la IBM in Bucuresti(Discutia cu HR si testul tehnic din SQL) a urmat interviul 2 cu Managerul si inca 2 angajati si am primit o tema pentru acasa cu diverse intrebari legate de xml, Linux, etc. Am avut 4 zile la dispozitie, l-am trimis dupa 3 zile si a trecut o saptamana de la trimiterea testului si 2 de la interviul cu managerul. Mi s-a spus la al doilea interviu ca o sa dureze o saptamana jumate doua, insa nu am primit nicio veste. Imi spuneti va rog ce e de facut, cam dupa cat timp se trimite un feedback, sa le dau sau nu mail? Multumesc!

FlorinP Sambata, 8 Octombrie 2016
@ Rares: Daca au trecut cel putin 2 saptamani de la acel test, trimite-le un email, sau suna direct pe cel/cea care te-a contactat pentru acel interviu. Daca nici dupa acel follow-up nu-ti vor raspunde, nu-ti mai bate capul. E clar ca au ales pe altcineva. Se practica la multe firme astfel de comportament HR-ist in cazul interviurilor. Multi nici nu-si bat capul sa-ti raspunda la mailul in care le-ai trimis CV-ul pentru aplicarea la un anumit job. Ignoranta e in floare la noi, din pacate.
nnnggg777 Joi, 20 Octombrie 2016

Buna, am fost si eu recent la un interviu la IBM. Interviul a durat o ora si cu toate intrebarile mele. La final a fost un test de excel de jumatate de ora. Testul e unul banal, cu intrebari simple, dar (vine si un dar) partea proasta e ca se blocheaza acest excel la orice comanda, am intrebat persoana care ma supraveghea si mi-a spus ca nu sunt singura. in fine, dupa jumatate de ora am reusit sa fac doar jumatate din intrebari. parerea mea e ca e o metoda de sabotaj, avand in vedere timpul scurt si eroarea excelului. am dat prin alte parti teste excel care au durat o ora si au avut un excel in care ai putut sa iti faci treaba.
daca mai sunt altii care au intampinat aceasta proble,a as vrea sa va dati cu parerea.
multumesc :)

RaduO Sambata, 22 Octombrie 2016
@rares poți spune detaliat în ce a constat / cum a decurs testul tehnic vis-a-vis de SQL/Linux? Mulțumesc
Alexboas Duminica, 8 Ianuarie 2017
Buna seara tuturor! Sunt curios ce salariu de inceput as putea avea pe limba suedeza? Mentionez ca am diploma de programator, c++. Doar ce am terminat facultatea.
chocofreak Luni, 24 Aprilie 2017
O doamna de la o companie de recrutare m-a sunat azi pentru o pozitie de Technical Support level 1.5 cu germana. Cand am intrebat mai multe detalii despre job a refuzat sa imi ...
Julya Sambata, 29 Aprilie 2017
Salut, are cineva detalii despre Ecta Software, subcontractori pentru IBM? Am fost contactata pentru Oracle Application Database Administrator. Multumesc anticipat.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?