Forum despre ICEP World Romania


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 1 Martie 2013

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma ICEP World Romania, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de ICEP World.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

happy-me Joi, 30 Ianuarie 2014

Am fost si eu plecata vara trecuta in rodos cu icep. in tara am incercat sa ma angajez, nimeni nu ma lua, toti vor experientaa am mers la targul de joburi si am semnat cu un hotel de 5 stele, am stat 6 luni in rodos, am lucrat pe camere, la inceput a fost foarte greu pana m am adaptat, primele 2 saptamani. cei de la agentie ma incurajau sa rezist, si ma bucur ca i am ascultat, mi am facut prieteni, ma intelegeam si bine cu colegii, mancarea nu a fost tot timpul ok, insa depinde si de gust, insa pe langa micile inconveniente peste care am reusit sa trec, am avut parte de multe momente frumoase, vizite in old town, soarele si plajele frumoase, oamenii primitori, petreceri, dar cel mai mult a contat sansa pe care in alta parte nu am primit-o; per total a fost bine si acum mi e dor de prietenii facuti acolo, parca a fost ultima vara ca in studentime :) acum lucrez in anglia.. nici aici nu este perfect, insa pentru a doua oara in viata, incerc sa ma adaptez :).... cred ca mai depinde si de tine, insa nu as fi aici, daca nu plecam in grecia.

rafael bello Sambata, 12 Aprilie 2014

Doresc sa ii adresez , atat intregului staff de la I.C.E.P , cat si pt. Diana , mii de multumiri ,pt. colaboarea pt. acest an. Eu m-am reintors la hotelul unde am lucrat anul trecut Sensatori Creta . Ai posibilitatea ca la intreviul pe care Il susti cu manager-ul hotelului, sa alegi cum e cazul lantului de hoteluri Atlantica Hotels , sa alegi sa lucrezi in Cypru sau Grecia , din 22 Hoteluri poti alege 1. In cazul meu am ales acelasi hotel desi aveam posibilitatea sa aleg altul.

Mihai Sambata, 12 Aprilie 2014

Pt Rafael bello eu am lucrat anul trecut tot prin ICEP tot in Creta dar la un alt hotel sissi bay hotel and spa. nu pot sa zice ca era rau nu pot spune ca era nici excelent.. munca era munca... staful era super de treaba dar patroana hotelului zgarcita. iti platea banii la timp dar nici mai mult nici mai putin decat iti datora... iar daca din diverse motive mai plecau din oameni altii nu mai aducea la loc...deci munceai tot 8 ore pe zi/ 6 zile pe saptamana dar efortul depus era de 3 4 ori mai mare incercand sa compensezi personalul lipsa. anul asta am zis sa ma intorc iar in creta si de data asta am nimerit la sensatori in hersonissos. deci daca ai putea sa detaliez si tu experienta ta de anul trecut as fi foarte recunoscator. mai ales ca ne vom cunoaste si personal pt ca vom fi colegi. pt. restul va vaoi raspunde cu placere la toate intrebarile la care va pot da raspuns... numai bine tuturor.

karmen Luni, 28 Aprilie 2014
Si eu sunt plecata in cipru cu icep si is multumita. Am colegi de treaba, loc de munca placut, lucrez la un hotel chiar pe plaja. este f frumos aici, mult soare :). compar cu vechiul meu loc de munca intr-un supermarket, si ma consider norocoasa ca am ajuns aici. nu stiu cum e la alte hoteluri, dar aici e bine!!!
Juliano Joi, 22 Mai 2014
Salutare tuturor,de curand am gasit aceasta firma icep world romania,si am decis sa ma inscriu la un program de training la ei(work&travel) in grecia,motivatia suprema fiind ...
rafael bello Duminica, 8 Iunie 2014
pt. Juliano.....in legatura cu tips - se face depinde de locul unde vei lukra ....pe primul loc la tips este Bar-ul ;) asta la hotelul unde lucrez, cazare tip 2 persoane, mancare ...
zoli88 Miercuri, 8 Aprilie 2015
buna as vrea sa va spun ca sa aveti grija, eu am platit comsionul si nu am mai plecat nicaieri si nici nu imi raspund la telefon.
oanap Miercuri, 6 Mai 2015
Zoli 88 pe bune? Ca si eu m am inscris in program...
oanap Miercuri, 6 Mai 2015
Juliano ai mai reusit sa pleci?imi poate da si mie cineva msi multe detalii?????
ade95 Joi, 28 Mai 2015
O intrebare pt zoli88,daca nu e cu suparare..unde ai platit comisionul,adica la care centru Icep? Ca sint mai multe in tara..Nu ca ar diferi sistemul,ma gindesc ca e ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?