Forum despre ICON Advertising


Alezz Joi, 16 Iulie 2015
am aplicat la ei pentru postul de asistent marketing; cand m-au sunat pentru a ma invita la interviu, am insistat pentru ora 18:30, dar mi s-a spus clar ca nu se poate mai tarziu de 17:30...m-am comformat si pana la urma am ajuns la timp.

totusi, am fost lasata sa astept pana la 18:05, domnisoara cu care trebuia sa discut pasandu-ma unui domn...nu mi-a spus cine este si ce functie are. In timpul interviului m-a lasat sa stau un pe un scaun lipit de un perete, nicidecum fata in fata,astfel ca eram mai aproape de usa decat de biroul lui...

printre altele, m-a intrebat daca am vreo obligatie...in prima instanta nu am inteles la ce se refera, asa ca a insistat: urmezi vreun tratament medical? dar dentar? esti implicata in vreo organizatie de voluntariat? ce hobby-uri ai? (la intrebarea asta i-am raspuns ca urmez niste cursuri de limbi straine...imediat a vrut sa stie intre ce ore se desfasoara si in ce zona)...in continuare a insistat: ce alte obligatii ai?...de unde trag concluzia ca as fi dormit pe acolo daca era sa ma angajez.

a fost cam lipsit de respect...in plus, urmatoarea etapa ar fi constat intr-o simulare a unei zi de lucru....deci as fi pierdut si o zi de concediu in caz ca nu treceam mai departe.

sincer ma bucur ca nu m-au sunat pentru ca oricum as fi refuzat.
Anonim306 Vineri, 2 Octombrie 2015
De asemenea, am aplicat si eu la aceasta companie pentru postul de Asistent HR. Si ce sa vezi...aceasi poveste. M-a intampinat o domisoara care m-a pasat unui domn, bineinteles fara sa mi se specifice ce functie are sau macar numele acestuia. Am intrat, m-a lipit de un scaun cumva departe de biroul lui si a inceput interviul. Nici macar responsabilul HR nu era prezent, ceea ce mi s-a parut ciudat. Au inceput intrebarile dubioase: daca am obligatii (tratamente medicale sau dentare), daca sunt din Bucuresti sau din provincie si daca cumva am de gand sa mai ma duc pe acasa, daca am facultate si daca pot lipsi (mai mereu), daca stiu engleza si la ce nivel, fara a ma intreba macar ceva in engleza ca sa vada daca cumva spun adevarul, de unde am tras si conluzia ca poate acel domn nu stie engleza.....si multe, multe alte intrebari care nu aveau vreo legatura cu postul respectiv. Nu mai spun ca nu stiu cat de legale au fost acele intrebari sau macar morale. Ba chiar au fost lipsite de etica si profesionalism. Oricum, cand am iesit am plecat cat mai repede. Mi s-a parut pierdere de timp si o bataie de joc. In ceea ce priveste salariul, nici macar nu a vrut sa imi spuna. De unde m-a lasat sa cred ca poate sa fi fost si minimul pe economie....

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?