Forum despre IDS Laboratories


md Luni, 21 Ianuarie 2013
buna ziua,sunt curios cam ce salariu minim se da la rep vanzari si daca e nevoie de experienta.
din cate am citit e abrambureala mare aici asa e?
no Luni, 21 Ianuarie 2013

depinde din ce perspectiva privesti lucrurile.eu am plecat de mult, nu stiu cine mai e acolo, dar cand am lucrat acolo erau zile cand nu faceam fata pobelor dar si zile cand nu facea mai nimic.in total au fost perioade si perioad..singurul licru pe cae pot sa il aprob e ca se punea presiune cu statul peste program ca sa terminam ce nu puteai nici intr-o saptamana sa termini..si in rest..asa e sunt "unii" oameni fara ocupatie acolo ,ma abtin de la comentarii ca se stiu ei care sunt

ins Duminica, 31 Martie 2013

sefii sunt niste oameni extraordinari. de cele mai multe ori fac ei treaba in locul tau fara sa zica nimic, alteori primesti si prime cat cuprinde, salariile sunt peste media din tara asta, cel mai mic salariu porneste de la 2000 ron pe care il are femeia de seviciu, deci imaginati-va ce bine si frumos se desfasoara activitatea aici.

mergeti linistiti si indrazniti sa va angajati;

candidat Joi, 4 Aprilie 2013

buna ziua!
sunt un potential aplicant pentru o oferta de munca a acestei institutii si as avea nevoie de mai multe detalii reale ale mediului de lucru si din punct de vedere al salariilor!
ma intereseaza postul de reprezentant vanzari si pe aceasta cale indraznesc sa spun ca ma vad bulversat de ce scrie pe aceasta pagina, asa ca daca exista cineva care chiar are o parere de impartasit va rog sa scrie aici. Multumesc.

cabr0n Sambata, 11 Februarie 2017

Salarii mici, volum de munca foarte mare. Se oferea pentru asistent medical, salariu de 1000 lei in 2016. As recomanda doar dusmanilor sa se angajeze acolo.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?