Forum despre Ilex Com


Alexaa Marti, 23 Februarie 2016
Buna. Ceva informatii de actualitate are cineva ?
spuneNUILEX Luni, 29 Februarie 2016

Buna dragilor,
Incep prin a va spune ca nu se merita! De la faptul ca nu se respecta in aceasta companie absolut nici un termen din contractul de munca semnat pana la cuvintele jignitoare pe care ti le adreseaza vre'un "mare director" si sa nu mai vorbim de salariul fix sau de target care, oricat de bun ai fi in tehnicile de vanzare, nu ai cum sa il indeplinesti lunar...pur si simplu nu se merita!
Stiu entuziasmul de la inceput si emotiile de la interviu si "gogosile" pe care ti le vand (incercand astfel sa evite toate raspunsurile la intrebarile tale directe), oferta salariala pe care ti-o propune (evitand sa spuna ca de fapt este salariul brut) si mirajul "targetului 100% care se va face luna de luna" si va spun ca nu este absolut nimic, dar NIMIC ADEVARAT!
Ca sa ne intelegem, tu si daca tragi tare sa iti faci acel target de 100% care apare pe hartie, la sfarsit de luna ce credeti...ca prin minune se schimba cifrele!!...adica din target 100% facut din abonamente la final de luna apare doar 65% ( si daca nu este peste 80% nu primesti nimic) iar cand iti confrunti seful cu problema "magica" a schimbarii cifrelor peste noapte...primesti un raspuns de toata jena! Ba ca s-a schimbat politica targetului, ba ca nu stii tu sa calculezi ( ca si cand tu nu ti-ai fi luat toate datele din calculatorul pe care lucrezi, adica mai esti si prost pe deasupra pt ca nu stii sa numeri)....Si sa mentionez si de orele suplimentare lucrate si sambetele si duminicile ( in conditiile in care in contract programul era de L-V) si nici un ban in plus pt ca vezi doamne tragi tot pentru tine ca sa iti faci targetul lunar....De acord, trag pentru mine dar asta daca vad ca ma respecti si ma platesti.... Ca sa nu mai zic de training..."Marele training" de 10 zile...intr-o cladire la mama naibii la iesirea din Bucuresti si ce crezi ca te invata?...NIMIC NOU!...adica la training te duci doar ca sa il faci si sa iei note mari ( apropo se da un test jalnic zilnic din oferta lunara, care oferta, oricum se schimba ori de la luna la luna ori din 2 in 2 saptamani) si nu te invata nimiiic din partea cea mai importanta, adica cum sa lucrezi in programele lor! Ca de fapt asta e cel mai greu lucru...nu sa retii 7 oferte lunare!... Da si sa trecem la "tehnicile lor de motivare" ... ei stiu sa te motiveze astfel : "hai fa-ti si tu targetul luna asta ca sa imi iau si eu bani mai multi" , "ai fost praf saptamana asta poate vrei sa lucrezi ore suplimentare ca sa iti revii" , "nu esti bun de nimic, dar sper ca o sa iti revii" , "Fa ceva! De ce nu iesi afara ca sa inviti oamenii in magazin?" ( in conditiile in care afara erau -10 grade, zapada de 15 cm, nimeni nu trecea pe strada, iar tu erai singur pe tura si nicaieri in contract nu era trecut faptul ca trebuie sa faci "actiune mobila")... dar hai sa va povestesc si alte situatii....zapada de 20 de cm, ningea incontinuu, tu singur pe tura, trebuie sa stai sa dai zapada din fata magazinului cu un faras si o matura pentru ca "marele director" nici nu a fost in stare sa aprovizioneze fiecare depozit de magazin macar cu o lopata!.... ganganii care umbla pe peretii din depozit, de iti este pur si simplu sila sa mai intri acolo (desi acolo ai stocul de device-uri).... si multe altele... Deci in concluzie oricat de entuziasmati si la inceput de drum ati fi NU SE MERITA! NU VA RECOMAND! Pentru ca eu consider ca fiecare isi doreste tot ceea ce este cel mai bun, iar job-ul asta ,va garantez, ca nu o sa va satisfaca in nici un fel...nici ca experienta, nici ca parte financiara si nici moral sau emotional.... Sa pleci in fiecare zi de la munca nervos, stresat si dezamagit din punctul meu de vedere nu se merita!
Acum fiecare sa faca ce crede de cuvinta insa eu m-am gandit sa va scriu un feedback despre experienta mea in ideea ca poate o sa va ajute sa nu faceti aceasta greseala de a accepta un job la aceasta companie.

Alexa71 Joi, 12 Mai 2016
Buna, am citit parerile de mai sus si nu sunt deloc de acord cu cele scrise. Este o companie in care lucreaza 300 oameni care nu au aceste probleme, iar daca cineva pleaca si apoi umple un site cu minciuni, acest fapt arata ca nu ii pasa de ceilalti care cauta un job, ci doar sa faca rau.
- In aceasta firma multi oameni fac performanta, sunt apreciati si se dezvolta. Sunt promovati pe baza rezultatelor, exista sustinere si poti castiga exact cat iti propui tu daca iti faci treaba si iti urmaresti obiectivele.
- Ai un target stabilit de la inceput care nu se modifica, obiectivele sunt clare si bine stabilite. Pentru a face targetul trebuie doar sa discuti cu fiecare client, sa fii amabil, deschis, exact pentru ceea ce esti platit. Daca depasesti targetul poti face comision dublu cat salariul fix, ca drept dovada multi colegi care castiga peste 2500 lei
Bineinteles ca trebuie sa tii cont de reguli si proceduri si ca daca nu faci targetul nu vei ajunge la suma maxima, dar suntem in vanzari - compania castiga, castigi si tu.
- Salariul se da la timp, fara o zi de intarziere, contract de munca se face din prima zi in care esti angajat, beneficiezi de training in care inveti atat ofertele, cat si strategii de vanzare, cat si aplicatiile. Iti este respectat job-ul in aceeasi masura in care respecti compania, iar managerul vine si sta cu tine in magazin la vanzare si te ajuta, pentru ca si el a fost promovat din magazin - ceea ce spune multe despre cultura si mentalitatea acestei firme.

In incheiere va spun ca se merita sa incercati- iar daca ar trebui sa tinem cont de o parere ar fi a cuiva care lucreaza in companie, nu a cuiva care a plecat. Deci mergeti in magazin si intrebati colegii cum se simt, vedeti mediul de lucru. Fata de ce am vazut la alte firme, chiar este un job foarte bun!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?