Forum despre IMA Concept SRL


ADMIN - undelucram.ro Marti, 22 Ianuarie 2013

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma IMA Concept SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de IMA Concept.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Robert Marti, 15 Octombrie 2013

Buna!
Tocmai ce am fost sunat de acesta firma la ora 21:00 pentru a ma programa la un interviu. Stiu ca era ora 21 pentru ca doar ce incepuse meciul Romania-Estonia. Mi-au spus ca imi trimit datele pe mail pentru interviul de a doua zi de la ora 14:00.

"Buna ziua,
Va asteptam maine la interviul la ora 12.30 , adresa este Calea Grivitei Nr 51 Sc B Ap 1 Sector 1 Bucuresti, ca puct de reper de la gara de nord treceti de Hotel Ibiss piata Matache spre piata Romana, si la parterul unui bloc este o alimentara intrati pe gangul de langa alimentara si este la scara 2 apartament 1 Ima Concept
Confirmati-mi primirea mailuli

Cu stima, / Best regards,

-Sales Representative-"


Raspuns:

"Buna SEARA,

Interviul ramasese stabilit pentru ora 14:00! Oricum ora 21:00 pentru un telefon mi se pare destul de deplasata, mai ales avand in vedere ca lurati in vanzari...
Nu o sa vin la interviu!"

Ana Luni, 18 Noiembrie 2013

Am fost si eu la ei la interviu pentru postul de secretara, asa scria in anunt, activitati de birou, secretariat etc.
Acolo mi s-a spus ca postul a fost ocupat si ca de fapt au decat post de agent vanzari, salariu variabil cu comision. Timp si drum facut degeaba...

IMA CONCEPT Luni, 9 Decembrie 2013

Va scriu din partea echipei manageriale a IMA CONCEPT referitor la comentariile postate, despre care nu am fost nicidecum instiintati, afland din intamplare, ceea ce nu mi se pare corect, insa trecand peste as dori sa raspund punctat la cele 2 posturi care ne critica.

1 . Robert - vis a vis de ora la care s-a sunat si programarea interviului sambata - EXACT asta a si fost intentia noastra, sa selectam persoanele comode care nu se sinchisesc sa raspunda seara sau in week-end la un posibil telefon primit in viitor din partea clientilor nostrii. Ne dedicam intru totul clientului nostru de accea avem si intalniri chiar si la ora 21- 22, inclusiv sambata daca atunci clientul poate, tocmai pentru ca LUCRAM IN VANZARI !! Deci Robert iti multumim din suflet ca nu ai venit la interviu, nici nu avem nevoie de persoane carora li se pare greu sa raspunda la telefon la ora 21.

Ana - este adevarat ca s-a facut o selectie pentru colaboratori si din CV aplicate pentru postul de Assistant Manager, insa cu siguranta s-a comunicat de la inceput la telefon, au fost si persoane care au refuzat intalnirea din start telefonic deoarece cautau doar pe secretariat.
In momentul in care se prmeste un CV si la domenii este bifat pe site-ul de profil Administrativ / Secretariat si Sales/Vanzari /Comert de multe ori ne gandim sa oferim si o a doua posibilitate unor persoane chiar daca nu au fost selectate pentru postul pentru care au aplicat initial. Ne pare rau ca nu ai inteles telefonic exact despre ce este vorba, insa te asiguram ca nu avem de ce sa postam anunturi degeaba pe care achitam 800 lei, preferam sa postam exact pentru ce avem nevoie , insa daca vedem in unele CV ca acea persoana are experienta si pe un alt post in firma facem o propunere.

Acestea fiind scrise va asiguram ca la Ima Concept totdeauna se respecta profesionalismul, aplecarea pentru job si client , respectul fata de colegi si bunadispozitie.
Momentan nu se mai fac angajari insa din Ianuarie vor incepe noi selectii de personal.

Alexandru Manea
IMA CONCEPT

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?