Forum despre Imagine Plus


ADMIN - undelucram.ro Luni, 12 Noiembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Imagine Plus, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Imagine Plus.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Anonim Joi, 29 Noiembrie 2012
Am fost la interviu pentru aceasta firma. Desi vor sa para seriosi, din tot ce am aflat de la fosti angajati, sunt dintre cei mai neseriosi. Propunerea lor se rezuma simplu: fara contract de munca, faca salariu de baza, fara conditii de munca. O firma de apartament care se bucura de munca gratuita a tinerilor pe care ii cheama cate 3 luni, de proba, fara plata si indiferent de rezultate ii dau afara fara sa-i plateasca. Isi spun agentie de publicitate full service, dar fac doar niste site-uri copiate.
Daca cineva are alta experienta cu ei, astept si alte pareri.
AngryMF Luni, 4 Martie 2013
De acord cu comentariul de mai sus, la interviu (daca il dai cu nea George) incearca sa te manipuleze cum ca singurul lor scop in viata este sa te ajute, oferindu-ti un loc de munca cand defapt nu vor decat inca un fraier de care sa traga o perioada cat mai lunga. Te baga direct pe proiecte (majoritatea fiind template-uri "imprumutate" de pe la altii), la inceput (pana te prinzi) ti se spune sa vii la 08:30 si de multe ori stai pe afara pana pe la 10, cand apare, tiptil tiptil in zare, cineva care sa deschida usa sediului (sediu = garsoniera in care locul developerilor este intr-o camara de 2 pe 1 metri, avand in drepta locul de depozitare a gunoiului strans pana in momentul in care devine atat de insuportabil incat sa ii ceri sefului o pauza pentru a duce gunoiul, si in stanga, indispensabila usa de la baie). Dupa ora 11 apare, in sfarsit, si sefu' George care, din lipsa de ocupatie, sta pe capul tau si te intreaba cu o frecventa sacaietoare de 5 minute, "Ce ai mai facut?". Totusi vine si partea buna, partea care eclipseaza toate relele, partea cand isi face aparitia sefa Dana, care, necontenit, isi pune sotul in cele mai penibile situatii fata de "angajati", sefa care, la fel de inepuizabila, foloseste tot felul de termeni (in alte limbi bineinteles) pe care i-a citit de prin carti, incercand sa demonstreze tuturor cat de capabila este. Daca intrati pe site-ul lor (copiat si acesta) o sa vedeti imediat in portofoliul proiectelor lor cat de mult se aseamana intre ele.

PS: Sefii au detinut si Tara Calculatoarelor care le-a adus datorii pe care si acum incearca sa le acopere pe spatele noilor recruti

Cu stima,
Fost "angajat" pe timp de 1 luna, rasplatit doar cu felicitari pentru proiectele executate (nu copiate) cap-coada.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?