Forum despre Impulser Group International SRL


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 9 Februarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Impulser Group International SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Impulser Group.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

toy Marti, 1 Iulie 2014

Firma care se vrea cu pretentii, dar e sub orice critica. Managementul, la pamant, decizii contradictorii, semnezi un contract dar nu este respectat. Ore suplimentare, mai ales sambata si in sarbatorile legale neplatite corect. Promisiuni mari la angajare. Firma straina dar management romanesc. Si cu asta am spus totul.

Maria Joi, 11 Septembrie 2014

Firma care personalul de la conducere este neserioasa, iti vorbesc mai ales supervizorii pe un ton ironic, de se cred buricul pamantului si angajatul este un rob, cea de la personal vorbesti ceva cu ea si stabilesti ceva si femeia pleaca si te lasa balta, nu ti se dau actele de care ai nevoie cand pleci de la ei.

OmBun Joi, 25 Septembrie 2014

Buna ziua. Subscriu la tot ceea ce este postat despre Impulser. Firma ' ELVETIANA DE ORIGINE MAGHIARA, CU MANAGEMENT ROMANESC'. Simbetele sunt platite incorect, dar nu sunt justificate catre ANAF. Adeverinta de vechime si nota de lichidare mi le-am ridicat dupa O LUNA SI 3 SAPTAMANI. Esti jignit, in timp ce ti se vorbeste.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?