Forum despre Imsat


maxitaxi Miercuri, 3 Aprilie 2013
Am fost angajat al Imsat timp de 7 ani si vreau sa spun ca este o companie in care valorile umane sunt respectate, sunt promovate persoanele cu potential. Mi-a facut placere sa fac parte din echipa de la Imsat.
alt EU Marti, 28 Mai 2013
am lucrat 2 ani... pot sa spun, fara sa fiu malitios, ca sunt locuri mult mai rele de munca decat IMSAT. aici se creeaza viitori angajati model...care insa vor migra la alte companii. Mizeaza pe forta de munca ieftina si calificata! Daca esti tanar absolvent de facultate fara prea multa experienta in campul muncii...nu e deloc rau sa incepi aici!
scumpu Miercuri, 28 Mai 2014
pentru analist achizitii (repere mecanica) are cineva detalii?
Tu Decizi Joi, 11 Septembrie 2014

IMSAT BUCURESTI, este o companie mare, o corportatie in adevaratul sens al cuvantului. Oamenii sunt foarte buni pe plan profesional. Si atat. O alta parte buna este ca platesc la timp salariile, oricum relativ mici~1400-1700 ron pentru tineri. Restul care au rezistat decadelor ajung la 6k ori 10k daca esti CEO-ul diviziei.
Predominant in companie este lucrul in locuri slab oxigenate, lucrul intr-o fosta zona de croitorie, drept exemPlu este firma de textile de la etaj, zgomot, vibratii, caldura de la "calcatorese".

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?