Forum despre Inari BPO Services


Bogdan Ureche - Reprezentant oficial Miercuri, 3 Iunie 2015
We all need people who will give us feedback. That's how we improve. - Bill Gates

I believe in accessibility. I believe in honesty and a culture that supports that. And you can't have that if you're not open to receiving feedback. - Mindy Grossman
joy917 Vineri, 5 Iunie 2015
Cand am venit prima oara la Pegasus am venit cu gandul de a avea un job pe timpul facultatii, si am ajuns sa raman la ei pentru 1 an si 3 luni. Nu zic ca in fisa postului toate sunt roz, insa colectivul si managementul au meritat. Te ajuta sa te dezvolti atat pe plan profesional, daca vrei sa inveti sa vinzi ceva, aici e locul unde o sa reusesti, dar si pe plan personal, managerul tine tot timpul sedinte de dezvoltate personala, dandu-ti informatii relevante.
Am renuntat la jobul in cadrul companiei doar cand mi-a aparut ceva in domeniul meu, si nu am facut-o cu inima usoara.
Ca job, nu este unul foarte simplu, chiar daca e in call center. Proiectele se schimba, trebuie mereu sa te adaptezi, si nu o sa reusesti niciodata daca nu ai creativitate. Sunt insa oameni care te sustin si te vor ajuta sa ajungi unde vrei, daca ai vointa.
DIn punctul meu de vedere jobul asta este unul pe care oricine ar trebui sa il aiba macar pentru o scurta perioada de timp. Ai ce invata.
Giulia0109 Luni, 8 Iunie 2015
Pegasus Agritech pentru mine a insemnat si inca inseamna de 1 an si 4 luni un loc in care m-am dezvoltat atat profesional cat si personal.Am pornit la drum ca agent de call-center si dupa 10 luni am devenit team-leader pe departamentul de research al companiei.Este un mediu competitiv şi aflat în continuă mişcare. Avem sustinerea managerului care ne indruma atat in dezvoltarea noastra in cadrul companiei dar si in afara ei.Suntem un colectiv tanar si unit stim cand sa radem si sa glumim dar stim si ce avem de facut!Daca esti in cautarea unui loc in care sa te dezvolti,in care sa inveti in fiecare zi ceva nou acesta este un loc bun.Mi-ar fi greu sa ma despart de locul acesta deoarece mi-am facut prieteni buni aici si multe amintiri.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?