Forum despre Inbox Marketing


ADMIN - undelucram.ro Luni, 8 Iulie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Inbox Marketing, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Inbox Marketing.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
iasi Duminica, 28 Iulie 2013
adica spam
anonim Marti, 10 Septembrie 2013
Am lucrat in aceasta firma, unde sunt promovate pilele si nepotismele, si cu cat esti mai pupator in fund cu atat mai bine, daca esti sincer si iti faci treaba bine, corect si la timp si vrei sa pleci cand ti se termina programul nu e bine, daca stai la cafele si tigari si pe Fb toata ziua si la 6 te apuci sa citesti mail-urile si faci ore suplimentare esti super ok si foarte apreciat. Cu cat ai salariul mai mic cu atat trebuie sa muncesti mai mult, cu cat il ai mai mare esti tot intr-un concediu pe diverse insule!
John Marti, 18 Februarie 2014
Se da 1 ban pe distributia unui pliant de Lidl, eu sunt din Ploiesti. Bataie de joc.Ocoliti aceasta firma.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?