Forum despre Inditex Romania (Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Uterqüe)


dita Joi, 26 Septembrie 2013
@amas: lucrai la zara men sau home? Erai pt promenada?
Adas Joi, 26 Septembrie 2013
A mai primit cineva confirmari zara/zara home/bershka/pullandbear?
Daniela Vineri, 27 Septembrie 2013
Cineva acceptat la Massimo?
Simona Vineri, 27 Septembrie 2013
Stie cineva daca la Zara woman comisionul se acorda lunar sau doar la realizarea targetului?Si cine plateste lipsurile la inventar daca sunt?Multumesc!
lika Vineri, 27 Septembrie 2013
A mai fost cineva la interviu? Si pt ce ?
coco Vineri, 27 Septembrie 2013
@simona,comisionul este lunar si este variabil ..in functie de vanzari .la care lipsuri te referi,la cele de la casa..ei le platesc..maxim p minus poti sa iesi cu max-29de lei !!!!si nu mai mult.
lime Vineri, 27 Septembrie 2013
In cate zile de la interviu ati primit confirmarea cei pt zara home?
iuliaan Sambata, 28 Septembrie 2013
A mai fost cineva la interviu pt Zara Homee??? sunt curios
eu Luni, 30 Septembrie 2013
stie cineva ce salariu e la zara home? daca e ok sau nu pe acolo? multumesc !
misu Marti, 1 Octombrie 2013
@eu: ai fost la interviu pt zara home? sau ti-a trimis mail de confirmare?
eu Marti, 1 Octombrie 2013
inca nu, dar vroiam sa stiu ce conditii ofera.
tinel Marti, 1 Octombrie 2013
@eu:cand ai fost la interviu,si in cat timp ti.a zis ca iti da raspunsul??
Pissy Sambata, 5 Octombrie 2013
Buna, am fost si eu acceptata pt un post de staff responsible la Zara Home in Baneasa..as vrea sa stiu daca stie cineva cum e acolo? daca e ok personalul, daca e bine acolo in Baneasa? sau stie cineva daca comisionul din vanzari este individual sau pt tot magazinul? asta ma intereseaza in mod special? e pe aici cineva care lucreaza acolo? as vrea sa stiu cum e mediul de lucru, daca este ok. multumesc.
iuli Sambata, 5 Octombrie 2013
In cat timp ai primit raspunsul pissy??
Pissy Sambata, 5 Octombrie 2013
L-am primit cam intr-o sapt, da` as fi vrut sa stiu daca stie cineva ce conditii de munca sunt acolo, cum merge treaba pe acolo..eu sunt pentru Baneasa si acum sunt angajata in alta parte unde e destul de ok..si nu stiu ce sa fac, daca sa risc sau nu..si tu esti pt zara home iuli?
iuli Duminica, 6 Octombrie 2013
pai nu am primit nici un raspuns... mi sa spus ca intr-o sapt maxim si a trecut.
Paulica Luni, 7 Octombrie 2013
Daca discutam despre grupul INDITEX din Romania este necesar ca toti cei interesati de un job la aceasta firma sa inteleaga cateva chestiuni foarte importante:

1. Cei din conducerea de la Bucuresti a grupului INDITEX sunt interesati ca in magazine lucrurile se mearga foarte bine si fara prea multe mail-uri la centru. Directorii si directorasii vor sa stea cu fundul pe scaun in timp ce "trepadusii" fac munca de jos. Pe scurt voi o sa munciti iar cei de la Bucuresti va vor teleghida prin mail-uri.

2. Nimeni nu vrea sa stie cat de mult si de bine gandesti sau ce ti-a trecut prin cap pentru "imbunatatirea" sistemului din grupul de magazine... Esti bun de munca si atat.

3. La sediul central, directorii si directorasii sunt prieteni foarte apropiati. INDITEX este condus in Romania de o adevarat clica peste care nimeni nu poate trece. Vrei sa promovezi ? Nu-ti mai bate capul, ca nu e loc !

4. Sunt interesati de vanzari si de furturi. Sa se vanda mult si sa se fure cat mai putin... In felul acesta profiturile pe magazin cresc si clica din conducere de la Bucuresti are cu ce se lauda in Spania.. "noi am facut, noi am dres".

5. Se munceste peste program iar orele nu sunt platite. Este o politica a grupului INDITEX iar statul roman pana acum nu a reusit sa-si faca treaba si sa curme aceste practici, in mod special in multinationale. Sunt foarte perversi din acest punct de vedere. Se face economie la sange cend e vba de angajatii de jos, iar cand discutam de conducere... nici nu va imaginati cat trag astia pe spatele vostru.

6. Dirctorul general este unul Paul Irinel Cuza - moldovean la origine, din Iasi. O simpla cautare pe Google de genul "Paul Cuza Zara" va ajuta enorm sa intelegeti personajul.

7. Daca cineva va avea curiozitatea sa trimita un mail la INDITEX la Bucuresti va observa cu stupoare ca aproape nimeni din conduderea centrala nu stie sa scrie corect in Limba Romana. Nu pentru ca sunt straini. Nu. Sunt toti romania... dar analfabetismul a atins cote alarmante. In plus, dupa cum aminteam, in INDITEX s-a format o gasca care controleaza tot jocul: Sunt angajati soti cu sotie, prietena cu prieten, rude... si alte legaturi. Un cerc viciat si vicios care trage in jos de ani buni intregul grup.

8. Managerii de magazine sunt supusi unor presiuni enorme din partea conducerii. Primesc foarte des suturi in dos iar la nivel de recompense lucrurile stau exact invers. Cand vezi ca te lingusesc inseamna ca vor sa te arda.

9. La INDITEX poti lucra daca esti tanar si n-ai ceva mai bunde facut. Nu e genul de job care sa te tina mult timp. Salariile sunt demotivante - variaza intre 800 si 1800 de lei pe luna. Muncesti mult in plus fara recompense.

10.Uniforma este obligatorie si daca veti observa prefera persoanle tinere, 80% de sex feminin, cu varste cuprinse intre 23 si 35 de ani. Managerii de magazinau varste ce sar peste acest prag dar asta din ratiuni ce tin de incredere si experienta... multi sunt veterani in functii si nu se dau plecati.
anonim Luni, 7 Octombrie 2013
Nu tin partea nimanui, dar comentariul de mai sus este exagerat in multe locuri.
Madalina Joi, 10 Octombrie 2013
La Massimo Dutti interviul este in lb. engleza?
Coco Joi, 10 Octombrie 2013
Da.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?