Forum despre Inditex Romania (Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Uterqüe)


eo Luni, 2 Septembrie 2013
eu am fost acceptat la pull&bear anu trecut si salariu NET era de 1050 + bonuri pt (5 ore)
Eu Marti, 3 Septembrie 2013
si acum cat e? in ce oras?
eu Marti, 3 Septembrie 2013
nu stiam ca exista si program de 5 ore...la noi in craiova este 4/6/8 ore tura
Gabriela Marti, 3 Septembrie 2013
Buna! As dori si eu sa lucrez la Zara in Bucuresti, insa am tot citit mai sus comentarii ca se angajeaza numai pe recomandari din interior. Daca cineva care deja lucreaza la Zara, imi poate face o recomandare in urma careia eu sa fiu angajata acolo, ii ofer cu cea mai mare placere jumatate din primul salariu. Fac asta pentru ca am simtit pe propria piele ca fara pile nu te angajeaza nimeni, chiar daca am un CV destul de bun.
Cornel Joi, 5 Septembrie 2013
Salut..puteti sa-mi raspundeti la o intrebare va rog? unde anume trebuie sa depun CV? un email ceva? ca eu nu gasesc. Multumesc anticipat!
eu Vineri, 6 Septembrie 2013
Cornel, poti sa depui cv chiar la ei in magazin, la casierie...cel putin la noi se practica
George-Bucuresti Vineri, 6 Septembrie 2013
salut...am aplicat acum ceva timp pt postul de SALES ASSISTANTS/CASHIERS pt INDITEX si azi am primit email ca in urma aplicatiei trimisa pe site-ul BJ pentru pozitia de Fashion adviser, sunt chemat la interviu...Ciudat pt ca eu nu am aplicat la asa cv pt INDITEX.
alex Vineri, 6 Septembrie 2013
Salut. Si eu la fel ca George-Bucuresti am aplicat pentru job-ul SALES ASSISTANTS/CASHIERS pentru brandurile inditex din promenada mall si am fost chemat la interviu pentru fashion adviser. Intrebarea mea este cu ce se ocupa mai exact un fashion adviser si cam cum decurge interviul. Multumesc!
cristina Sambata, 7 Septembrie 2013
Si eu am aplicat pt postul de SALES ASSISTANTS/CASHIERS (Inditex), in Promenada si am primit mail ca sunt chemata la un interviu pt fashion adviser .Stie cineva mai multe detalii despre ce subiecte vor aborda in cadrul acestui interviu (in mare:D)?
Cristina Sambata, 7 Septembrie 2013
Buna. La fel ca si voi, am primit si eu prin mail invitatie la interviu pentru acest post. Nelamurirea mea este urmatoarea: am primit de doua ori acelasi mail, doar ca intr-unul era specificat ora interviului 9:00, respectiv 10:20. V-as fi tare recunoscatoare daca ati putea sa imi spuneti ( cei care ati primit acelasi mail) ora la care vi s-a spus ca are loc interviul. Din cate observ, cred ca va fi mai degraba un interviu de grup si nu unul individual.
alex Sambata, 7 Septembrie 2013
eu am in data de 11.9.2013 la ora 11:40
Cristina29 Duminica, 8 Septembrie 2013
Buna, si eu am primit un mail de la ei, insa pentru marti, ora 15:40... Cristina, eu cred ca te poti duce la oricare dintre acele 2 ore, oricum interviurile se vor desfasura pana mai tarziu...
deea Luni, 9 Septembrie 2013
Buna. Am primit si eu mail pentru interviu tot pentru postul de fashion adviser. Stie cineva ce prespune acest post?
Dana Luni, 9 Septembrie 2013
Eu tot pe 11.09 am fost chemata tot pt fashion adviser. Se pare ca majoritatea suntem chemati pt acest post, cred ca este este doar o denumire mai draguta care a inlocuit denumirea de sales assistant pt ca cei de la Inditex nu au fashion adviser in magazine, ci doar vanzatori care au mai multe atributii cum ar fi aranjatul hainelor si carora foarte rar le este ceruta parerea de catre clienti in legatura cu articolele vestimentare, poate doar intrebari de genul " Auzi da' 37 nu aveti la pantofii astia?" :)))
miha-camy Luni, 9 Septembrie 2013
Buna! In 2010 am fost chemata la interviu pentru ocuparea unui post intr-unul din magazinele brandului inditex.postul pentru care aplicasem era acela de assistent manager,post pe care nu aveam sperante sa-l ocup deoarece experienta mea in vanzari era 0 si nici nu era in domeniu in care sa mai fi avut experienta.cu toate astea am fost chemata la interviu.desigur la hotel royal din bucuresti.am ajuns,erau in asteptare o multime de persoane.am fost invitati intr-o sala de conferinta a hotelului.ni s-a pus pe videoproiector un scurt istoric al brandului inditex,dupa care am fost intrebati ce am inteles,iar fiecare ridica mana si raspundea.de la fiecare brand in parte,respectiv bershka,pull&bear,zara,stradivarius etc era un reprezentant(unii chiar straini) care in final si-au ales cate 2-3 oameni din cei care eram prezenti,pentru a ne intervieva.am fost aleasa pentru bershka.interviul l-am sustinut cu o fata care imi vb romana si cu o alta doamna care doar privea si asvulta.mi s-au pus cateva intrebari gen ce stiu despre acest brand,daca am haine achizitionate de la ei,de ce nu vreau sa mai lucrez la jobul actual,in fine chestii normale.dupa 10-15 min,reprezentanta straina m-a intrebat dak stiu engleza,dupa care m-a pus sa spun 3defecte si 3 calitati in engleza.bineinteles k m-am panicat am zis un defect si restul nu-mi veneau gram cuvinte in engleza in cap,desi stiu la nivel avansat.mi-au multumit si am primit raspuns pe mail ulterier ca pentru jobul pe care il aveau disponibil nu eram pe placul lor,un fine exprimarea a fost alta.care e ideea exprimarii experientei mele.sunt curioasa daca de atunci s-au mai schimbat lucrurile,daca au mai fost si altii intervievati in lb engleza,daca de la fiecare brand vibe cate un reprezentant straini sau asa mi-a fost mie "norocul" cu bershka.va multumesc anticipat!
mirela Luni, 9 Septembrie 2013
Salut,

am si eu o intrebare: are cineva idee cum decurge interviul? este de grup sau individual?
george bucuresti Luni, 9 Septembrie 2013

@cristina - interviu il am prog la 14: 20...curios este faptul ca eu am fost anu trecut la interviu pt pull&bear (am fost si acceptat dar am refuzat pe motiv ca era part time) si interviu l am sustinut in fatza magazinului din plazza !!!....

george matei Luni, 9 Septembrie 2013
martzi 10.09 ora 14:20
euuu Luni, 9 Septembrie 2013
Azi a fost o sesiune de interviuri.a fost cineva? Cum s-a desfasurat?
Blondis Marti, 10 Septembrie 2013
A fost cineva astazi la interviu?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?