Forum despre Reteaua Info-Sanatate


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 14 August 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in Reteaua Info-Sanatate, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Info-Sanatate.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
nickname Vineri, 16 August 2013
Asociatia Info-Sanatate, Euroscience Center SRL, Info Sanatate DigitalNet, CQ...etc, etc, etc!
Indiferent de compania in discutie - regasim acelasi lucru
Mizeaza pe bunul simt si credulitatea oamenilor. Contractul de munca se incheie cu minim pe economie si restul pe o conventie civila. Aviz amatorilor sau inspectorilor de la ITM
In ac situatie se afla si ceilalti parteneri contractuali. Toate lumea, dar absolut toata lumea care a "intrat " in contact" cu vestitele firme au bani de recuperat.
In concreto - NU RECOMAND
nickname2 Joi, 22 August 2013
Haos in gandire, haos in coordonare. In cinci minute iti "traseaza" doua sarcini. In minutul 10, iti spune ceva ce contravine primelor doua. Cat despre salarii...de acord cu ce s-a spus mai sus. Niciodata nu iti iei salariul in ziua scadenta. Obtii niste franturi de salariu..."partiale"
nickname3 Miercuri, 28 August 2013
Nu vorbeste nimeni despre toate care se perinda?
N-ar fi nimic ca se perinda...dar atata timp cat toate "sug" din banii companiei....incepi sa intelegi de ce nu are firma bani de salarii, ptr plata furnizorilor...etc!
nickname4 Vineri, 30 August 2013
Dati-i pace!
vali Marti, 15 Octombrie 2013
se scufunda incet si sigur!
alina Marti, 5 Noiembrie 2013
un tepar. feriti-va de aceasta firma!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?