Forum despre Infobest Romania


Paul Marti, 2 Iulie 2013
Stie cineva ceva de INFOBEST Timisoara ? Au un anunt de IT System Administrator - German Speaker. Stiti ceva detalii legate de firma ? Mediul de lucru ? Sefii ? Daca are cineva ceva informatii legat de salariu e si mai bine. Orice amanunt e bine venit.
Ivan Joi, 8 Ianuarie 2015
Daca aplici la un anunt de angajare dat de infobest te poti trezi in 2 locuri :
1. la Continental cu care au un contract de colaborare practic esti angajat Infobest dar lucrezi ca un angajat Continental , fara beneficiile angajatului Continental de langa tine si fara posibilitatea de a avansa sau de a primi mari de salariu pentru ca suma de bani platita de Continental pentru tine creste rar si oricum mare parte in buzunarul unor intermediari din ambele firme.
2.La sediul Infobest , e mult mai ok , oamenii sunt faini orarul este relativ flexibil dar o sa ai rapid probleme de evolutie in cariera pentru ca sunt proiecte putine si multi oameni care sunt la coada pentru o pozitie de PM si 2 lei in plus.
Daca esti proaspat absolvent Infobestul (la ei la sediu) este locul ideal pentru tine cam 2 ani , dupa care trebuie sa fugi repede ...daca te complaci risti sa-ti distrugi viitorul de developer.Daca esti cu experienta o sa ai de lucru cu studenti si cariera ta e pe punc mort de crescut mai mult nu mai cresti .... Salariile sunt putin sub piata , incearca ei sa le urce la oamenii de care au nevoie, dar datorita contractelor paguboase nu prea au din ce ...
gabif Marti, 24 Mai 2016
Informatia de mai sus e cam invechita si (as zice eu) incorecta. Eu cred ca sunt destule oportunitati in firma (care a crescut destul de mult) atat pentru incepatori (care au parte de colegi experimentati draguti si foarte dispusi sa ii ajute sa invete), cat si pentru cei cu experienta. Avem colegi care sunt de peste 10 ani in firma si care nu isi doresc sa schimbe locul de munca, gasind lucruri noi pe care le pot invata sau in care se pot specializa. E o prostie sa spui ca dupa 2 ani nu mai ai ce invata, mai ales in domeniul nostru, unde tehnologiile se schimba de la o zi la alta. Sigur, omul trebuie sa fie si el dornic de a face "job crafting" cu locul lui de munca, ajustandu-l dupa propriile preferinte, lucru care in mod sigur este atat posibil cat si incurajat in Infobest.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?