Forum despre Inotec Plus


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 4 Aprilie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Inotec, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Inotec.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Daniel Miercuri, 28 Mai 2014
O parere, impresii, ceva?
Mihai Vineri, 7 Noiembrie 2014
Initial am fost chemat la o discutie cu HR-ul. Am dat prima data un test tehnic din PHP la care am cerut feedback si mi s-a spus ca este completat in proportie de 60% , si ca mai urmeaza un stage cu un test online ( cu timp limitat ) pe platforma " Codility ". Am completat testul dupa care mi s-a fat un feedback foarte bun, fiind din nou chemat la sediu sa discut cu managerul tehnic.
Dupa care, urmase sa primesc un raspuns pe luni , marti ( deoarece ultima discutie a avut loc vineri ).

Am asteptat, dupa care, am banuit ca raspunsul este negativ ( nu sunt impotriva deciziei ) , si am trimis un mail in care am cerut un feedback pentru a invata din experienta.

Nu am primit nici un feedback

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?