Forum despre Inter Imobiliare


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 10 Mai 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Inter Imobiliare, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Inter Imobiliare.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Hahaha... Joi, 27 Februarie 2014
Inter Imobiliare? Mare prostie! managerul urla la toata lumea, indiferent daca are motiv sau nu, salar fix nimic, cartea de munca ti-o platesti singur, indiferent daca ai facut tranzactii sau nu. Oameni cu slaba pregatire intelectuala, inafara de imobiliare si fotbal nu ai ce si cu cine discuta. program si Sambata, de fiecare data degeaba! Impresii maxime din partea managementului, se lauda managerul la toata lumea fara sa aiba motive serioase. Nu recomand, veti fi calcal in picioare si tratat ca un gunoi, atata timp cat aveti propria opinie si tarie de caracter!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?