Forum despre Interbrands Marketing & Distribution


mike Miercuri, 15 August 2012

Ca oferta salariala: fix-ul este putin peste 1000 ron net, restul tine de divizie, zona si performanta pe care o puteti face.

Un oarecare Miercuri, 5 Septembrie 2012
Nu degeaba firma este nr 1 in distributie. In Interbrands, oamenii de vanzari gasesc tot suportul necesar pentru a performa: de la consiliere din partea colegilor/superiorilor pana la un sistem foarte bine pus la punct (care evita pierderea timpului). Trebuie doar sa vrei!!

Si in celelalte departamente lucrurile stau la fel... Sistemul e aceleasi la nivel national!
Oana Duminica, 20 Ianuarie 2013

IBR este una din putinele firme de FMCG care respecta zilele libere si orele de lucru.

Reteta succesului gasita de IBR pleaca de la valorizarea si respectarea angajatilor. din pacate, face parte din cei putini.

Cosmin P. Joi, 7 Februarie 2013
Sunt proaspat acceptat in cadrul companiei IBR.
Am sustinut 2 interviuri foarte grele (o ora si jumatate si respectiv doua ore si putin )
Iar la a treia intalnire mi-au strans mana si m-au felicitat :)
ceva sugestii pls ?
nick Vineri, 8 Februarie 2013
Am lucrat 5 ani in aceasta companie,pe divizia de tigari,si nivelul de performanta indus m-a ajutat ca azi sa fiu unde imi doresc.E o scoala excelenta,pentru elitisti,unde nu te obliga nimeni sa stai-ca la Fortele Speciale.Nu este deloc usor,poti sa te rupi extrem de usor,dar daca rezisti,atunci faci fata oriunde in alta parte.
Prin urmare,plangaciosii si cei comozi nu prea au viata in aceasta companie. Din fericire....
Nu toata lumea trebuie sa faca parte dintr-o comapnie de succes,ci doar cei care dovedesc ca pot.
Se cheama selectie naturala,pentru cei care nu stiu cum functioneaza piata libera....
unul Sambata, 9 Februarie 2013
Cosmin , bine ai venit si..... ENJOY THE RIGHT CHOICE!!!!!
Nu e usor si toti cei din companie stiu asta, dar daca tu vrei in mod cert vei ajunge sa fii i primul rand mandru ca faci parte din FAMILIA INERBRANDS si multumit ,,materialiceste". Ce mai vezi pe forumuri despre un salariu ,,putin peste 1000 de ron" e postat de oameni care nu au fost capabili sa faca mai mult. La noi nu exista ,,faci, nu faci iti iei banii" , poti castiga nelimitat, asta daca cel mai important business al tau va fi job-ul.
A.J. Miercuri, 20 Martie 2013
Salutare, maine am un prim interviu la Interbrands si stiu ca trebuie sa sustin un test, din cei care au intrat recent in Interbrands, imi poate spune cineva in ce consta acest test?
Multumesc!
Doar_EU Joi, 28 Martie 2013
@A.J., ce ai facut, ai trecut testul? A fost greu?
anonimus Vineri, 29 Martie 2013

Am fost azi la acel prim test. Sunt foarte dezamagit. Acel test atat de greu pentru un post de reprezentant vanzari????? Stiu matematica si rezolv orice tip de test de inteligenta/logica/etc dar pe langa ca a fost f greu, mai ai si foarte putin timp. La sfarsit cireasa de pe tort o problema care trebuie rezolvata pas cu pas cu cateva subpuncte care trebuie rezolvata in 7 minute... Nu sunt frustrat dar cine merge la acest test/prim interviu trebuie sa fie foarte bun si rapid... Iar pentru un reprez de vanzari e pre mult. Stima.

Nicu Boboc Sambata, 30 Martie 2013
Reprezentant de vanzari cum spui tu (anonimus) , nu inseamna portar sau agent de paza . Agent Interbrands inseamna sa fii AS in matematica si in inteligenta nr. 1 . Doar daca crezi ca Interbrands este ca si afacerea ta! numai atunci poti lua testul(inteligentei/matematicii) . La o Hyper Companie ca Interbrands(Nr. 1 in Romania) nu te astepta sa i-ti puna probleme gen (poti rezolva problema 2X2=) . Doar cei ambitiosi si care au daruinta/devotament pot reusi in Compania Interbrands .
Bafta all . Dragi noi colegi va astept cu mare drag si sa fiti exemplu.
cineva Luni, 1 Aprilie 2013
As dori sa inreb pe cineva care stie cate interviuri se dau pentru a ajunge la IBR?
cineva Marti, 2 Aprilie 2013
Stiti cumva cum e al doilea interviu?
angajat IBR Marti, 2 Aprilie 2013

In IBR ai multe de invatat si de la ei dar si pe pielea ta, este ok firma si da bine pe CV mai ales pentru o cariera in vanzari. Cand am plecat pe ruta mea a fost adus un agent(nu stiu cum ca nu era postul scos la concurs) care avea ca masina de servici un Fiat Albea(cica nu mai aveau Panda) si care a promovat in 8-9 luni, apoi am aflat si eu de ce- fratele lui lucra in P&G pe pozitie de management. In concluzie ca orice firma cu management romanesc cu bune si rele, totusi recomand.

cineva Marti, 2 Aprilie 2013
Cate interviuri ai dat pentru a intra la ei?
X_x Vineri, 5 Aprilie 2013
@cineva: sunt 2 interviuri in total: primul cu HR-ul si al doilea cu un manager din vanzari. Dar primul pas pentru postul din vanzari este testul (de logica). Daca il pici, nu ajungi la interviu.
cineva Sambata, 6 Aprilie 2013
Am trecut de testul de logica si de primul interviu, acum astept rezultatul, ceea ce dureaza doua saptamani.
cosmin Duminica, 7 Aprilie 2013
@Nicu Boboc: la mate zici ca dati teste dar la gramatica? "nu te astepta sa i-ti puna probleme gen"???
Rus Vasile Marti, 9 Aprilie 2013
Buna,

Eu maine merg la primul interviu,poate cineva sa imi spuna cam cum decurge acel interviu?

Multumesc
gigica Joi, 11 Aprilie 2013
Cum a fost Vasile la interviu???? A fost greu?
kta Vineri, 12 Aprilie 2013
Buna, urmeaza sa sustin al doilea interviu pentru reprezentant vanzari la Interbrands, imi puteti spune si mie, cei care ati sustinut acest interviu, cam in ce consta asa in mare, pe ce se pune accent? Si daca sunteti draguti cateva ponturi :) merci

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?