Forum despre Interbrands Marketing & Distribution


Bigiucu Luni, 8 Septembrie 2014
@Stefan Multumesc frumos!
Bigiucu Luni, 8 Septembrie 2014
Inca o intrebare....pentru cei care au ajuns la al treilea interviu cu rsm-ul...ati avut vreunul dintre voi parte de un raspuns negativ?
RamonaB Marti, 9 Septembrie 2014
Buna ziua,
Maine ma prezint si eu la primul test logic /matematic, ce fel de calcule trebuie sa facem la test ?
Multumesc
RamonaB Marti, 9 Septembrie 2014
Salutari,
ce fel de masini au agentii de vanzari ?
Multumesc
Probabil viitor angajat :) Marti, 9 Septembrie 2014
Am fost la al 3 lea interviu si inca nu am primit un raspuns, desi mi-au spus ca voi primi unul intr-o saptamana. Poate sa imi spuna cineva daca asa e procedura sau sa imi iau gandul de la un raspuns pozitiv. Multumesc
george Marti, 9 Septembrie 2014
E cineva din slatina care a fost la interviu in aceasta perioada?
Bigiucu Marti, 9 Septembrie 2014
@RamonaB In ce oras dai testul?consta in mai multe tipuri de exercitii , atat matematice cat si de gandire logica. Daca ai facut o matematica m2 la liceu eu zic ca ai toate sansele sa il iei. Dupa acest test de 25 de intrebari va urma un o problema de vanzari dar eu zic ca nu trebuie sa ai experienta ca sa o poti rezolva.
RamonaB Miercuri, 10 Septembrie 2014
@Bigiucu , in Tg Mures voi sustine testul, va multumesc mult pentru cuvintele de sustinere, am putine emotii, dar sper sa fie ok, am sa revin dupa masa cu noutati bune sper :)
RamonaB Miercuri, 10 Septembrie 2014
am picat la testul de logica matematica, mie si celorlalti participanti prezenti azi ni s-a parut greu, am picat toti 4 :( , - cu cate15 si caate 9 puncte, cine merge la test in viitorul apropiat ii recomand sa invete matematica serios macar regula de 3 simpla si cum se adauga/scoate un procent, intrebariile de logica au fost usoare in schimb mie mi-a dat batai de cap matematica ...
Bacau Miercuri, 10 Septembrie 2014
Salve......am sustinut un prim interviu pentru postul de PRS, divizia mixta....testul de matematica-logica nu a fost foarte greu, dar nici usor.....in prezentarea de inceput a postului , recrutorul ne-a spus ca lucram direct cu ASM-ul si ca una din indatoriri este aceea de a ne ajuta colegii in a-si indeplini obiectivele...pentru mine(am purtat o discutie la sfarsit si cu ceilaalti candidati) asta aduce a supervizor.....este drept ca nimeini nu a pus intrebari suplimentare, toti cei prezenti rezumandu-ne a astepta sa dam cat mai repede testul......este aceasta o indatorire uzuala pentru acest post/stie cineva mai precis ce face un PRS altfel decat un agent vanzari?

Intr-o postare mai veche un PRS castiga:1300 net+ bonusuri 2000 ron +500 ron alte bonusuri.Sunt cifre reale pentru un asemenea post in divizia mixta?
Exista sanse reale de a promova oameni din interior?Si care ar fi etapele?

Multumesc!
io's Joi, 11 Septembrie 2014
Salut!
PRS este de fapt Pre Sales Representative=PSR=agent comercial/vanzari.
Salariul este compus din 1150 lei net+bonuri de masa+bonus (teoretic nelimitat, practic 0->5000 lei).
Sunt posibilitati reale de a promova din interior.
Bacau Joi, 11 Septembrie 2014
Multumesc io,s!
Bigiucu Vineri, 12 Septembrie 2014
@Posibil viitor angajat Ai primit un raspuns?
Bacau Vineri, 12 Septembrie 2014
@Posibil viitor angajat: am trecut doar de prima faza....urmeaza....iar pana acum totul a decurs dupa cum mi-a spus recrutorul....tu?
Bigiucu Miercuri, 17 Septembrie 2014
Eu am fost la al treilea interviu de aproximativ o saptamana si nu am primit nici un raspuns...oare ce sa mai cred?mai sunt sanse?
anonim1 Miercuri, 17 Septembrie 2014
Vreau si eu sa stiu daca cineva stie ce salar fix ai ca si reprezentant vanzari pe sate, daca se pot atinge target-urile ( adica sunt reale ) si ce masini de servici sunt in dotare.

Multam.
Costel Joi, 18 Septembrie 2014
Pt anonim 1 : target -urile se fac singure .Salarul fix este 8.000 EUR si masina BMW X6
costel cap de otel Joi, 18 Septembrie 2014
Pentru ca BMW X6 e masina de cocalar ridicol s-a hotarat inlocuirea cu Merecedes M Klasse. Alb. Pentru a compensa diferenta, salariul fix a crescut la 10 mii euro net iar targetele au fost eliminate pentru a nu mai fi presiune psihologica pe oameni.
anonim 1 Joi, 18 Septembrie 2014
Auzi ma costel cu capu de fier daca iti vine sa te bagi si tu in seama du-te prietene in alte locuri cu arogantele tale de rahat . . .am intrebat stii vorbesti nu stii iti vezi de ale tale si stai in banca ta.
al Vineri, 19 Septembrie 2014
Pt.anonim 1:targetele sunt realizabile si se castiga foarte bine....nu are importanta zona rural sau mixt daca iti place ceea ce faci si vrei sa castigi bani.Masina Fiat,iar salariul fix net la fel ca toti Psr rural au mixt.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?