Forum despre Interbrands Marketing & Distribution


Rus Vasile Vineri, 12 Aprilie 2013
A fost ok testul.Era compus din 2 parti una fiind grila de 25 de intrebari si o problema de matematica.
L-am trecut acum astept sa ma sune.
Kta tu pe ce zona ai fost?
kta Vineri, 12 Aprilie 2013
Pe Arges...am trecut si de interviul individual si cred ca al doilea o sa fie si mai si...
Rus Vasile Vineri, 12 Aprilie 2013
Eu In Timis.
Cati participanti ati fost?
Ionut Sambata, 13 Aprilie 2013
Cata ai trecut si de al 2lea interviu?
Florin Luni, 15 Aprilie 2013
Ce stiti despre pozitia de merchandiser? Am fost chemat la un interviu pentru acest post.
Rus Vasile Luni, 15 Aprilie 2013
Kta cum a decurs al doilea interviu?Daca poti sa dai detalii?
MS
kta Vineri, 19 Aprilie 2013
La al doilea interviu au pus accentul mai ales pe realizarile anterioare, a fost destul de greu, dar l-am trecut si acum urmeaza sa ma duc sa-mi prezinte oferta de job. Succes tuturor!
Rus Vasile Vineri, 19 Aprilie 2013
Ms de informatie.
Tu ai mai lucrat in vanzari anterior?
Bafta in continuare si tie.
o fata ca ea Miercuri, 8 Mai 2013
eu lucrez in aceasta companie de vreo 8 ani si nu as schimba nimic,asa ca incredere pentru cei care vor sa vina la interviuri,eu cred ca am ales calea cea dreapta( ERC),ESTE INTR-ADEVAR O MARE FAMILIE
ana Luni, 20 Mai 2013
Buna ,am fost anuntata pt prim interviu ,as dori sa mi spuneti in mare in ce consta acest test.multumesc!
adar Marti, 28 Mai 2013
Si eu am lucrat in urma cu 8 ani la IBR si vreau sa va spun ca inca am mare respect pentru cei ce fac parte din aceasta mare "FAMILIE". Acolo am invatat ce este munca si mai ales ce inseamna sa te respecte ceilalti ( colegi, superiori )
Pentru cei ce inca isi mai amintesc depozitul din Viilor si cei ce au lucrat pe acea vreme la diviziile Food ( din care am avut onoarea sa fac parte ), P&G sau Gillette vreau doar sa le multumesc.
Iar voua, cei ce vreti sa faceti parte din aceasta mare "Familie", va spun doar atat: LUPTATI PENTRU CA MERITA
INTERBRANDS M&D este intr-adevar o companie serioasa!!!!!!
Creatza Marti, 28 Mai 2013
Eu sunt anGajat iar si cu adevarat trebuie sa te autodepasesti in fiecare zi dar merita.atat financiar cat si pentru dezvoltarea ta...nu mai zic de tehnologia care ti se ofera.agent ibr nu inseamna sa iei o cda si sa incasezi ci sa realizezi calitate relatie si imagine in magazin ca doar nu lucrezi la firma de pufuleti. Nu stiu cate firme iti ofera tot salariul pe cartea de munca si ziua de salariu nu intarzie niciodata.
crisov Joi, 11 Iulie 2013
am fost chemat la primul interviu la interbrands.am auzit ca se da un test.puteti sa imi spune-ti in ce consta?Si de asemenea care sunt etapele care urmeaza?multumesc
maisimplucaniciodata Joi, 11 Iulie 2013
Cum ati aplicat la un post pe vanzari ? Pe site, pe mail, cunoscand pe cineva din interior ?
yo Vineri, 12 Iulie 2013
@crisov: e un test de logica. Nimic complicat :) "Succesuri"!
ellian Vineri, 19 Iulie 2013
ce masini au cei din echipa de vanzari? stie cineva? si care e politica de benzina? Ma gandesc sa aplic la anuntul lor, dar acest aspect e f important pt mine.
Ms
moi Luni, 22 Iulie 2013
Masinile sunt Toyota Yaris model 2012 sau Fiat grande Punto 2011.Ai kilometri personali 150/luna iar cei in interes de serviciu nu se contorizeaza.
Bafta!
karina Miercuri, 31 Iulie 2013
Stie cineva daca dupa al doilea interviu individual (cel final) se primeste raspunsul afirmativ dar fara oferta, respectiv CV-ul ramane in baza de date iar in momentul in care se elibereaza un post pe zona respectiva se va contacta si lua in considerare testul respectiv cele doua interviuri fara a mai scoate la concurs postul vacant. A mai trecut cineva prin aceste etape imi poate spune ceva?Va multumesc!
alex Sambata, 3 August 2013
Am aplicat si eu acum , sper sa ma sune, mi-a placut mult ceea ce am citit de la voi despre companie. Dar inca nu mi-au vazut cv-ul pe bestjobs
Dudu Marti, 6 August 2013
@karina, daca ai primit raspunsul "acceptat fara oferta", inseamna ca data viitoare cand se va elibera un post ca cel pentru care ai primit tu acest raspuns (de exemplu, pe unele orase Interbrands are mai multe posturi de reprezentant vanzari), tu vei fi primul candidat sunat pentru a ocupa postul, fara a mai trece prin aceleasi etape de testare si interviu. Acum...depinde si cand se va elibera postul acela (poate promoveaza, se transfera sau pleaca cineva), poate fi intr-o zi, o luna sau intr-un an...si daca vei mai fi si tu interesata la momentul respectiv.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?